Μεσημέρι ΣΚΑΙ: Έξαλλος ο παρουσιαστής με την Κατερίνα Γερονικολού! «Εμείς τα παλαιάς κοπής αρσενικά...»

Τι τον ενόχλησε;

Μεσημέρι ΣΚΑΙ: Έξαλλος ο παρουσιαστής με την Κατερίνα Γερονικολού! «Εμείς τα παλαιάς κοπής αρσενικά...»

Ο παρουσιαστής του «Μεσημέρι ΣΚΑΙ», Γιώργος Λιάγκας, έγινε έξαλλος με την Κατερίνα Γερονικολού και τις δηλώσεις που έκανε, σχολιάζοντας: «Εμείς τα παλαιάς κοπής αρσενικά θέλουμε να αισθανθούμε όμορφα όταν οι γυναίκα μας θα μας κάνει ένα ωραίο φαγητό».

Η αγαπημένη ηθοποιός χαρακτήρισε τον εαυτό της "ακαμάτα" σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Στην φωλιά των ΚουΚου», μιας και δεν μαγειρεύει αφού δεν της αρέσει.

Οι συντελεστές της εκπομπής «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα», στάθηκαν στη δήλωση αυτή και εξέφρασαν τη αντίρρησή τους.

Πρώτη η Ελένη Τσολάκη, η οποία σχολίασε: «Δεν είναι ωραία πράγματα αυτά! Μην τα λέτε σαν να είναι κάτι το φυσιολογικό. Το φυσιολογικό είναι τα νέα κορίτσια, ανάλογα με τις υποχρεώσεις τους, να μπαίνουν 2-3 φορές την εβδομάδα στην κουζίνα».

Το λόγο στη συνέχεια πήρε ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος από τη μεριά του απάντησε: «Να πω κάτι επειδή εμείς είμαστε πιο πατροπαράδοτοι. Στο πλαίσιο του πολιτικά ορθού μαγειρεύουμε όλοι, πλένουμε όλοι, σφουγγαρίζουμε όλοι και πλέον το έχουμε αποδεχτεί. Από την άλλη, όμως, εμείς που είμαστε και λίγο παλαιάς κοπής αρσενικά, θέλουμε να αισθανθούμε όμορφα όταν οι γυναίκα μας θα μας κάνει ένα ωραίο φαγητό. Είναι ωραίο, όταν μια γυναίκα μαγειρεύει και το κάνει με την καρδιά της. Δεν είναι υποχρεωμένη να το κάνει. Αυτά που ξέρουμε και είναι πατροπαράδοτα και όμορφα μην τα ξεχάσουμε στο πλαίσιο του πολιτικά ορθού. Δηλαδή σε λίγο θα καταλύσουμε και τον θεσμό της οικογένειας».

Θυμίζουμε ότι σήμερα έγινε γνωστή η είδηση για το πιθανό "τέλος" του Γιώργου Λιάγκα από τη μεσημεριανή εκπομπή του ΣΚΑΙ.

Μεσημέρι ΣΚΑΪ: Ποιος ο λόγος που ο παρουσιαστής έβγαλε τη βέρα του αμέσως μετά τον γάμο του!

Ποιος ο λόγος που ο παρουσιαστής έβγαλε τη βέρα του αμέσως μετά τον γάμο του; Ο ίδιος με αφορμή τις αποκαλύψεις της Κατερίνας Στικούδη μίλησε στην εκπομπή του "Μεσημέρι ΣΚΑΪ"!

Την έβγαλε κατευθείαν την επόμενη μέρα!

Γιώργος Λιάγκας: Αυτό είναι το πρόσωπο που τον συμβουλεύει μετά τον χαμό στον ΣΚΑΙ! "Βόμβα" με το όνομα...

Ο Γιώργος Λιάγκας μίλησε ανοιχτά χωρίς ενδοιασμούς και αποκάλυψε, μιας και του δόθηκε η ευκαιρία για την δικιά του βέρα και το λόγο που την φόρεσε μόνο μια φορά.

"Αυτό με τις βέρες δεν το κατάλαβα. Δηλαδή φοράνε τις βέρες μόνο όταν βγαίνουν μαζί; Εγώ τη βέρα μου τη φόρεσα μια φορά. Τη μέρα του γάμου μου και την επόμενη ημέρα τέλος η βέρα. Δε μπορώ εδώ στο χέρι μου. Εγώ δε μπορώ να φοράω κοσμήματα γενικά. Η βέρα σηματοδοτεί πως είμαστε παντρεμένοι; Στην καρδιά μας είναι η βέρα".