ΣΚΑΙ: Είναι οριστικό! Τελείωσε ο Γιώργος Λιάγκας! Η καστανή παρουσιάστρια που παίρνει την θέση του!

Σήμερα, μάλιστα, θα κάνει την πρεμιέρα της!

ΣΚΑΙ: Είναι οριστικό! Τελείωσε ο Γιώργος Λιάγκας! Η καστανή παρουσιάστρια που παίρνει την θέση του!

Είναι οριστικό, λοιπόν! Ο Γιώργος Λιάγκας τελείωσε από τον ΣΚΑΙ και σήμερα θα κάνει πρεμιέρα η καστανή παρουσιάστρια που παίρνει την θέση του!

Ο παρουσιαστής είχε μια επεισοδιακή τηλεοπτική χρονιά, θα έλεγε κανείς, ειδικά μετά τις τρεις καμπάνες που "έφαγε" από το ΕΣΡ και τώρα ήρθε η ώρα για λίγη ηρεμία!

Λόγω της επιστροφής του My Style Rocks με την Κατερίνα Στικούδη που έχει πρεμιέρα σήμερα 13/1 και ώρα 17:05 στο κανάλι του Φαλήρου, η εκπομπή του Γιώργου, "Guess My age" έριξε αυλαία!

Πληροφορίες αναφέρουν πως όσα επεισόδια δεν πρόλαβαν να προβληθούν θα παιχτούν το καλοκαίρι!

Ωστόσο, ρίξτε εδώ μια ματιά για το τι θα δούμε σήμερα στο My Style Rocks! Η παρουσία της Κατερίνας Στικούδη είναι πραγματική "βόμβα"!

Γιώργος Λιάγκας: Η απόφαση πάρθηκε! Εκτός ΣΚΑΙ ο παρουσιαστής! Όλες οι εξελίξεις!

Αποκλειστικό ρεπορτάζ πραγματική "φωτιά" έφτασε στα γραφεία του Youweekly.gr για τον Γιώργο Λιάγκα! Πάρθηκε, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μου, η απόφαση για τον παρουσιαστή στο ΣΚΑΙ είναι να μείνει εκτός κι έχω όλες τις εξελίξεις!

Μέσα από το Vanda's blog, λοιπόν, θα σας μεταφέρω όλα όσα έμαθα και δεν έχουν γραφτεί ακόμα πουθενά!

Θυμάστε που φήμες ήθελαν εδώ και καιρό να κόβεται η εκπομπή του παρουσιαστή γιατί έκανε πολύ χαμηλά νούμερα;

Ε, λοιπόν, τότε ο παρουσιαστής είχε αποκαλύψει δημόσια ότι δεν πρόκειται κάτι τέτοιο να συμβεί γιατί το συμβόλαιο που έχει υπογραφεί είναι για 100 επεισόδια οπότε και δεν μπορεί να "σπάσει" πιο πριν! Ε.. μετά από το ΕΣΡ - αλήθεια μάθατε τι ειπώθηκε στην συνάντηση των ιθυνόντων; - και γενικά όλα αυτά με την ΕΣΗΕΑ το κανάλι αποφάσισε πως.. καλύτερα είναι μετά τα 100 επεισόδια να διακοπεί η συνεργασία τους! Και τι εννοώ;

Πριν από λίγη ώρα άτομο μέσα από το κανάλι με ενημέρωσε πως τον Ιανουάριο τα εν λόγω επεισόδια θα έχουν ολοκληρωθεί και δυστυχώς το κανάλι δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον παρουσιαστή ούτε για το ίδιο project αλλά - μέχρι στιγμής - ούτε και για κάποιο άλλο! Και κάπως έτσι ο Γιώργος θα βρεθεί χωρίς... "σπιτικό"!

Βέβαια, μην λέμε και μεγάλες κουβέντες γιατί η ιστορία έχει δείξει πως σε αυτά τα πράγματα πάντα υπάρχουν ανατροπές! Για οτιδήποτε νεότερο θα σας ενημερώσω, όπως πάντα πρώτη, μέσα από το Youweekly.gr και το Vanda's blog!