Ελένη: "Λύγισε" στον αέρα για το θάνατο του Θεόδωρου Νιτσιάκου! Τα δάκρυα on camera!

Βούρκωσε κανονικά η παρουσιάστρια!

Ελένη:

H Ελένη Μενεγάκη "λύγισε" στον αέρα της εκπομπής ενώ μιλούσε για το θάνατο του επιχειρηματία, Θεόδωρου Νιτσιάκο! Δε δίστασε να αφήσει τα δάκρυα της να κυλήσουν on camera!

Η παρουσιάστρια θέλησε να αποδώσει το δικό της φόρο τιμής στον γνωστό επιχειρηματία μέσα από μία δήλωση που έκανε κατά τη διάρκεια της εκπομπής της.

Θυμίζουμε πως ο Θεόδωρος Νιτσιάκος έφυγε από τη ζωή μετά από σοβαρό τροχαίο δυστύχημα που συνέβη.

«Να πούμε δύο λόγια για έναν πραγματικά σπουδαίο άνθρωπο που έφυγε από τη ζωή, έτσι ξαφνικά. Τόσο ξαφνικά που όταν μου στείλανε μήνυμα δεν μπορούσα να πιστέψω, ότι είναι αληθινό. Όταν άκουσα όμως ότι ο Θεόδωρος Νιτσιάκος έχασε τη ζωή του στο αγαπημένο του χωριό, στο χωριό που μεγάλωσε, το χωριό τις οποίες τις περισσότερες εποχές του χρόνου ήταν εκεί. Αγαπούσε πάρα πολύ το κυνήγι και συνέχεια μας έλεγε για το χωριό του.

Δηλαδή αν σκέφτομαι κάτι για αυτόν τον άνθρωπο είναι ο Θεόδωρος Νιτσιάκος και η οικογένειά του, ο Θεόδωρος Νιτσιάκος και τα Γιάννενα, η Αετομιλίτσα. Ο Θεόδωρος Νιτσιάκος ένας άνθρωπος που δεν έλεγε όχι σε κανέναν που του ζήταγε βοήθεια. Με είχατε ακούσει να λέω πολλές φορές όλα αυτά τα χρόνια θέλω να στείλουμε πράγματα σε διάφορα μέρη που ούτε καν ρωτούσαν πού. Ένας ωραίος, ζωντανός ανοιχτόκαρδος, ευχάριστος, αυτοδημιούργητος Έλληνας που τον αγάπησε πολύ ο τόπος του.

Όπως έχουμε δει σε όλα τα ρεπορτάζ στα δελτία του Σαββατοκύριακου, μίλησαν όλοι σοκαρισμένοι. Μεγάλο σοκ για όλους και για εμάς και το καταλαβαίνω και στέλνω την αγάπη μου και την συμπαράσταση μου στην οικογένειά του, την γυναίκα του, τα παιδιά του που τον αγαπούσαν και τον αγαπούν πολύ και βεβαίως θα συνεχίσουν την παράδοση και την εταιρεία που μόνος του ξεκίνησε σιγά σιγά λιθαράκι λιθαράκι. Καλό ταξίδι να έχει».

Ελένη: Το Instagram και τα μηνύματα "φωτιά" που την ανησύχησαν! Τι συνέβη;

Τι συνέβη με την Ελένη Μενεγάκη και τι την προβλημάτισε on air; Το Instagram και τα μηνύματα "φωτιά" την ανησύχησαν και για αυτό αποφάσισε να μοιραστεί το συμβάν με το κοινό της!

Όπως είπε στην εκπομπή, την ώρα που πήγαιναν να κοιμηθούν τα παιδιά της, είδε να γίνεται ένας χαμός στο instagram από μηνύματα!

Τα σχόλια ωστόσο, δεν την άφησαν να κοιμηθεί με την ησυχία της, και για αυτό είπε χαρακτηριστικά, «Το βράδυ μου ήταν καλό μέχρι ένα σημείο μετά όμως χάλασε! Κοιμούνται τα παιδιά, βγαίνω από το δωμάτιό τους και βρίσκω στο instagram μου δεκάδες μηνύματα και μου έστειλαν γιατί ξέρουν τον καημό που έχω…».

Και αυτό γιατί, η Ελιάνα Χρυσικοπούλου έμαθε την είδηση ότι ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ παραιτήθηκαν από τα βασιλικά τους καθήκοντα!

Εσείς την είδατε πρόσφατα που περπατούσε στο δρόμο και της "όρμησαν" πάνω από 10 άτομα;