Γιάννης Τσιμιτσέλης: Η επική ατάκα που είπε για την Κατερίνα Γερονικολού - «Είμαι ήρωας»!

Τα είπε όλα για τη σχέση τους!

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Η επική ατάκα που είπε για την Κατερίνα Γερονικολού - «Είμαι ήρωας»!

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μίλησε στο Νίκο Μουτσινά για τη σχέση του με την Κατερίνα Γερονικολού και είπε μία επική ατάκα για την αγαπημένη του: «Είμαι ήρωας» σχολίασε και μοίρασε πολλά γέλια!

Ο γνωστός ηθοποιός ήταν σήμερα καλεσμένος στην εκπομπή «Καλό μεσημεράκι» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην ταινία που γύρισε μαζί με την σύντροφό του, λέγοντας:

«Με πίεσε πολύ να παίξει… Με το ζόρι… Κατ΄ αρχήν να ξεκινήσουμε με το ότι είναι Καρκίνος στο ζώδιο. Εγώ είμαι λιοντάρι. Είμαι ήρωας! Οπότε εγώ με έναν ανατιναγμένο εγκέφαλο, με έναν άνθρωπο που έχει τα κουτάκια τα λογικά και το ένα με το άλλο, την πειθαρχία… Αν δεν υπήρχε όμως θα είχα μεγάλο πρόβλημα. Με συντόνισε! Με εκνεύριζε στην αρχή αλλά μετά…Έλεγε στην αρχή μια ιδέα και έλεγα έλα μωρέ τώρα! Αυτό δεν υπάρχει περίπτωση! Κοιμόμουν ξυπνούσα και έλεγα, ναι δεν είναι κακή ιδέα! Απλά ήθελα να αντιδράσω εκείνη τη στιγμή!

Τα προσωπικά μου ποτέ δεν τα είχα σε πρώτο πλάνο, αλλά τώρα αναγκαστικά λόγω ταινίας, ήρθε σε πρώτο πλάνο».

Ο αγαπημένος ηθοποιός παραχώρησε ακόμα μία συνέντευξη πριν από λίγες μέρες, στην οποία έμεινε άναυδος όταν ρωτήθηκε για τη σχέση της Κατερίνας Γερονικολού με τη Βάσω Λασκαράκη!

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης αποκαλύπτει το άλλο πρόσωπο της Κατερίνας Γερονικολού: «Δεν μου αρέσει που...»

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης αποκάλυψε το άλλο πρόσωπο της Κατερίνας Γερονικολού και τι είναι «αυτό που δεν του αρέσει..».

Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «After Dark» και ο Θέμης Γεωργαντάς του έκανε μερικές ερωτήσεις στο εξομολογητήριο για την σύντροφο του.

Γιάννης Τσιμιτσέλης παιδί

«Το αγαπημένο μου σημείο… Νομίζω όλο το πρόσωπο της. Έχει μια τόσο θετική αύρα, θετική ενέργεια που δεν θα πω μόνο τα μάτια της. Είναι προφανές, έχει ματάρες η γυναίκα! Έχει μια γλύκα, κάτι που σε ηρεμεί» σημείωσε τρυφερά.

Όσο για το τι λατρεύει: «Λατρεύω την ηρεμία της Κατερίνας, την οργάνωση της, τον τρόπο που μου φέρεται»

Σημείωσε όμως και τι δεν του αρέσει πάνω της:«Αυτό που δεν μου αρέσει είναι πως έχει μια απίστευτη πειθαρχία και οργάνωση που δεν συνάδει με την πραγματικότητα. Θέλει τα πράγματα να είναι όπως τα έχει ιδανικά στο μυαλό της. Ο κόσμος, όμως, δεν είναι ιδανικά πλασμένος».

Εντωμεταξύ δείτε που της έκανε δώρο ροζ λουλούδια και ο έρωτας τους δεν κρύβεται!