Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Είναι αυτό το υπνοδωμάτιο της με τον Snik; Έχει στο κρεβάτι πολύχρωμα σεντόνια!

Φωτογραφία από το σπίτι!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Είναι αυτό το υπνοδωμάτιο της με τον Snik; Έχει στο κρεβάτι πολύχρωμα σεντόνια!

Στο κρεβάτι της η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει πολύχρωμα σεντόνια και χουχουλιάρικο πάπλωμα. Είναι αυτό το υπνοδωμάτιο στο σπίτι της με τον Snik;

Το μοντέλο είναι λάτρης του Instagram και καθημερινά επικοινωνεί με τους διαδικτυακούς της φίλους και μοιράζεται στιγμές της ζωής της.

Σε μια από τις αναρτήσεις της, την είδαμε να ποζάρει στο κρεβάτι στο υπνοδωμάτιο της στο σπίτι της στην Αθήνα. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει στρώσει πολύχρωμα στολίδια, ενώ το πάπλωμα της είναι πολύ χουχουλιάρικο.

Πρόσφατα, βγήκε η είδηση πως μαζί με τον Snik έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους, και από τους πρώτους μήνες μένουν μαζί στο σπίτι του μοντέλου.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Φωτογραφίες μέσα από το μπάνιο! Είναι το σπίτι που μένει με τον Snik;

Eίναι αυτές οι φωτογραφίες της Ηλιάνας Παπαγεωργίου τραβηγμένες μέσα από το μπάνιο του σπιτιού που μένει με τον αγαπημένο της Snik; Αν ναι είναι φοβερό!

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram το μοντέλο κάνει αναρτήσεις από την καθημερινότητά της τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και σε επαγγελματικό!

Πριν από λίγες ώρες, λοιπόν, δημοσίευσε στα instastories της φωτογραφίες μέσα από ένα μπάνιο για χάρη ενός προϊόντος περιποίησης!

Λέτε να έκανε τα γυρίσματα στο σπίτι με τον αγαπημένο της;

Ηλιάνα Παπαγεωργίου σπίτι

Ηλιάνα Παπαγεωργίου snik

snik σπίτι

Πριν από λίγες ημέρες ο φακός του Youweekly.gr τους τσάκωσε σε εστιατόρια πιο ερωτευμένους από ποτέ! Δείτε τα στιγμιότυπα!

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Στο σπίτι της με τον Snik έχει πράσινο σκαμπό! Φωτογραφία από το εσωτερικό!

Στο σπίτι που μένει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με τον αγαπημένο της Snik, έχει βάλει ένα μοντέρνο πράσινο σκαμπό, το οποίο σε ταξιδεύει σε άλλη εποχή! Σας έχουμε φωτογραφία από το εσωτερικό του!

Το αγαπημένο ζευγάρι φαίνεται πως ζει τον έρωτά του ιδιαίτερα έντονα και δεν το κρύβει καθόλου!

Μάλιστα, όπως σας είχαμε ενημερώσει στο παρελθόν, έχουν ήδη κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση τους και συγκατοικούν!

Έτσι σε μία φωτογραφία που ανέβασε το μοντέλο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θέλοντας να δείξει ένα δώρο που της έκανε η καλή της φίλη και μάνατζερ, Έλενα Χριστοπούλου, ανέβασε μία φωτογραφία από το εσωτερικό του σαλονιού της, στο οποίο φαίνεται το πράσινο σκαμπό με το οποίο το έχει διακοσμήσει!

Ηλιάνα Snik σαλόνι