Η απίστευτη αποκάλυψη για την Άννα Μαρία του GNTM: «Ούτε να καθίσει δεν ήξερε. Μάλιστα μερικές δουλειές τις πλήρωνε και η ίδια»

Τα «καρφιά» για τις άλλες παίκτριες!

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Η απίστευτη αποκάλυψη για την Άννα Μαρία του GNTM: «Ούτε να καθίσει δεν ήξερε. Μάλιστα μερικές δουλειές τις πλήρωνε και η ίδια»

Απίστευτη αποκάλυψη έκανε η Κρίστι Κρανά για την Άννα Μαρία του GNTM. «Ούτε να καθίσει δεν ήξερε. Μάλιστα μερικές δουλειές τις πλήρωνε και η ίδια».

«Τις περίμενα λίγο καλύτερες. Πραγματικά η εικόνα τους δεν ήταν αυτή που περιμέναμε όλοι. Και από διάφορα τηλεφωνήματα που είχα μου έλεγαν όλοι “μα αυτά τα κορίτσια είναι από το GNTM; Πως εκεί ήταν τόσο λαμπερές;”. Σαφώς υπάρχουν πολύ πιο ωραία κορίτσια από τα κορίτσια που είδαμε. Εγώ από αυτό το παιχνίδι ξεχώρισα δυο-τρία κορίτσια που αν διαχειριστούν σωστά τη δημοσιότητά τους μπορούν να κάνουν κάποια πράγματα στον χώρο της μόδας» είπε αρχικά.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε σε μια εκ των δυο νικητριών: «Είδα την Άννα Μαρία την Παρασκευή. Ήρθε για να μιλήσουμε και μου εξήγησε πως δεν έχει κανένα παράπονο από μένα. Αλλά υπάρχει το συμβόλαιο που γίνεται από τα κορίτσια που πήραν τις πρώτες θέσεις και είναι για έναν χρόνο δεσμευμένη με το πρακτορείο Place στη Γερμανία. Το γερμανικό πρακτορείο δεν ήξερε πως η Άννα Μαρία έχει συμβόλαιο μαζί μου. Πρέπει τα πρακτορεία να έχουμε μια επικοινωνία και να μην παίρνει ο ένας το μοντέλο του άλλου. Εγώ έκανα κόπο να φτιάξω αυτό το μοντέλο. Όταν η Άννα Μαρία ήρθε σε μένα 15 χρονών ούτε να καθίσει δεν ήξερε. Μάλιστα μερικές δουλειές τις πλήρωνε και η ίδια. Δεν είναι ωραίο που το λέω» είπε.

Μάλιστα, στην πρώτη συνέντευξη που παραχώρησε μετά τον τελικό μαζί με την Κάτια, η Άννα Μαρία αποκάλυψε την αντίδραση που είχε όταν άκουσε το αποτέλεσμα.

GNTM: Η Άννα Μαρία Ηλιάδου πέταξε ατάκα "φωτιά" για τη σχέση της με τον Τάσο! «Έχει κι αυτός...»!

Η Άννα Μαρία Ηλιάδου, αμέσως μετά το τέλος του GNTM, εμφανίστηκε στην εκπομπή «Στην φωλιά των Κου Κου» και πέταξε μία ατάκα σκέτη "φωτιά" για τη σχέση της με τον Τάσο! «Έχει κι αυτός...»! Τα λόγια της ήταν "καρφιά" !

Το "Bratis Girl" ήταν η μία από τις δύο μεγάλες νικήτριες του δημοφιλούς ριάλιτι μοντέλων του Star. Σήμερα παραχώρησε συνέντευξη στην πρωινή εκπομπή του καναλιού και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στη σχέση της με τον Τάσο, τον οποίο γνωρίσαμε στο χθεσινό επεισόδιο.

Θυμίζουμε πως η εμφάνιση του αγαπημένου της στον τελικό ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων στα social media!

Συγκεκριμένα, σχολίασε:

«Ο Τάσος έχει κι αυτός τις δουλειές του. Έχει με την οικογένειά του μάντρα με οικοδομικά υλικά. Θα κάνω κι εγώ τις δουλειές μου αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δε θα είμαστε μαζί. Μπορούμε να τα συνδυάσουμε όλα. Δε με ζηλεύει καθόλου. Του φαίνεται λίγο περίεργο που με αναγνωρίζουν στον δρόμο, αλλά είναι λογικό αυτό».

TAGS