Αντελίνα Βαρθακούρη: Τον μπαμπά της στο πρόσωπο τον έχετε δει; Έχουν τα ίδια μάτια!

Εσείς τι λέτε, του μοιάζει;

Αντελίνα Βαρθακούρη: Τον μπαμπά της στο πρόσωπο τον έχετε δει; Έχουν τα ίδια μάτια!

Τον μπαμπά της Αντελίνας Βαρθακούρη τον έχετε δει στο πρόσωπο; Πατέρας και κόρη έχουν τα ίδια μάτια και σχεδόν τα ίδια χαρακτηριστικά.

Η παρουσιάστρια είναι λάτρης του Instagram και καθημερινά επικοινωνεί με τους διαδικτυακούς της φίλους, μοιράζοντας διάφορες στιγμές της ζωής της.

Σε μια από τις αναρτήσεις που έκανε μας έδειξε και τον μπαμπά της τόσο σε πιο μικρή ηλικία, αλλά και από την εποχή που ήρθε στον κόσμο η κορούλα της.

Με τον μπαμπά της όπως μπορούμε να παρατηρήσουμε έχουν πολλά κοινά χαρακτηριστικά, ωστόσο τα μάτια τους είναι ίδια.

H Αντελίνα με τον Χάρη Βαρθακούρη ακόμη και μετά από πολλά χρόνια κοινής πορείας είναι πολύ ερωτευμένοι. Έτσι γνωρίστηκαν...

Αντελίνα Βαρθακούρη: Έχει πάρει την ομορφιά από την μαμά της! Μέχρι και στο ύψος είναι ίδιες...

Η Αντελίνα Βαρθακούρη έχει πάρει την ομορφιά, ξεκάθαρα από την μαμά της! Μέχρι και στο ύψος είναι ίδιες και εμείς την εντοπίσαμε πρόσφατα στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη!

Η Αντελίνα Βαρθακούρη, είναι ξεκάθαρα ένα από τα πρόσωπα - αποκάλυψη της φετινής σεζόν καθώς όπου και να πάει, σαρώνει σε τηλεθέαση!

Εμείς, ψάξαμε και βρήκαμε την μαμά της και μπορούμε πολύ άνετα να πούμε ότι είναι σαν δίδυμες! Ευχάριστες, με όμορφα χαρακτηριστικά και χιούμορ και οι δυο τους, οι δύο γυναίκες είναι το ίδιο αξιολάτρευτες!

Αντελίνα Βαρθακούρη: Πήγε στα χιόνια και έδωσε «ζεστό» φιλί στον Χάρη! Τα βρήκαν ξανά...

Δείτε τις:Αντελίνα Βαρθακούρη: Μπήκε στο πλατό της Ελένης με τη μητέρα της και προκάλεσε ταραχή!

Αντελίνα και Χάρης Βαρθακούρης: Οι κόρες τους μεγάλωσαν και είναι ίδιες η μαμά τους!

Η Αντελίνα και ο Χάρης Βαρθακούρης μας δείχνουν τις κόρες τους που μεγάλωσαν και είναι... ίδιες η μαμά τους!

Το αγαπημένο ζευγάρι έχει γίνει viral μέσα από την εκπομπή του Star "Globetrotters" στην οποία συμμετέχουν μέσα από τους συχνούς και μεγάλους καυγάδες τους. Βέβαια και οι δύο κάθε φορά φροντίζουν να δείχνουν πόσο ερωτευμένοι είναι παρά τα καυγαδάκια τους!

Αντελίνα Βαρθακούρη: Δεν ήταν πάντα ξανθιά! Δείτε την με το φυσικό της μαλλί και θα πάθετε πλάκα!

Οι δυο τους έχουν αποκτήσει μαζί δύο κόρες, τη Μελωδία και τη Λιόνα τις οποίες βλέπουμε πολύ συχνά σε αναρτήσεις τους στα social media. Μάλιστα, ο "χαζομπαμπάς", Χάρης Βαρθακούρης έχει σχολιάσει στο παρελθόν πως οι κόρες του αποτελούν "τη μεγαλύτερη επιτυχία της ζωής του".

Μαζέψαμε λοιπόν μερικές φωτογραφίες των δύο κοριτσιών και σας τις παρουσιάζουμε! Η ομοιότητά τους με την Αντελίνα Βαρθακούρη δεν υπάρχει! Είναι και οι δύο πανέμορφες!

αντελίνα βαρθακούρηχάρης αντελίνα παιδιάβαρθακούρης αντελίνα κόρες