Ζήνα Κουτσελίνη - Μάρθα Καραγιάννη: Σπάνια εμφάνιση! Τα "έσπασαν" στα μπουζούκια!

Πιο λαμπερές από ποτέ!

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Ζήνα Κουτσελίνη - Μάρθα Καραγιάννη: Σπάνια εμφάνιση! Τα

Μια σπάνια εμφάνιση έκαναν οι Ζήνα Κουτσελίνη και Μάρθα Καραγιάννη! Οι δυο τους αποφάσισαν να βγουν έξω και τα "έσπασαν" στα μπουζούκια, "μαγνητίζοντας" όλα τα βλέμματα πάνω τους!

Θέλοντας να ξεσκάσουν λίγο από τις καθημερινότητές τους, ηθοποιός και παρουσιάστρια βρέθηκαν στην Ιερά Οδό, παρέα με φίλους τους!

Ο φακός του YouWeekly ήταν εκεί και τις "τσάκωσε" να ποζάρουν πιο χαρούμενες από ποτέ στον φακό. Ντυμένες casual, αλλά πάντα λαμπερές, έμειναν πιστές στο χρώμα του κλασσικού μαύρου.

Τόσο η Μάρθα Καραγιάννη, όσο και η Ζήνα Κουτσελίνη θέλησαν να σπάσουν την μονοτονία με υπέροχα αξεσουάρ, ενώ η δεύτερη μάλιστα φρόντισε να φορέσει μίνι φόρεμα, ώστε να τονίσει τα καλλίγραμμα πόδια της.

Ζήνα Κουτσελίνη - Μάρθα Καραγιάννη εμφάνιση
Ζήνα Κουτσελίνη - Μάρθα Καραγιάννη έξοδος

Δείτε μάλιστα την παρουσιάστρια σε σπάνιες φωτογραφίες με τον άντρα της! Συγκινήθηκε στα γενέθλια της κόρης της!

Ζήνα Κουτσελίνη: Βγήκε στο πλατό και τους άφησε όλους "παγωτό"! Δεν θα πιστέψετε τι έκανε!

Δεν θα πιστέψετε τι έκανε η Ζήνα Κουτσελίνη στην εκπομπή της σήμερα! Η παρουσιάστρια βγήκε στο πλατό και τους άφησε όλους "παγωτό"!

O Νίκος Μουτσινάς εμφανίστηκε στην εκπομπή του με ξανθιά περούκα παρόμοια με το νέο look της παρουσιάστριας, και την προκάλεσε να βγει και εκείνη με μουστάκι!

Κάτι το οποίο και δέχθηκε η ίδια, καθώς δεν έχει τίποτα να κρύψει. Όλο χαρά λοιπόν, εκεί που μίλαγε, αρχίζει και βγάζει τα αντίστοιχα "διακοσμητικά" και τα φοράει, προκαλώντας γέλια σε όλους όσους βρισκόντουσαν εκεί.

Δείτε τι έγινε στο παρακάτω βίντεο.

Πρόσφατα ωστόσο η παρουσιάστρια προκάλεσε ανησυχία με δημόσια έκκληση για βοήθεια! Τι συνέβη ακριβώς;

Μάρθα Καραγιάννη: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την ηθοποιό! Δείτε πως είναι σήμερα!

Σπάνια δημόσια εμφάνιση πραγματοποίησε η μια από τις κορυφαίες ηθοποιούς του Ελληνικού θεάτρου, Μάρθα Καραγιάννη. Δείτε πως είναι σήμερα!

Οι στιγμές της στις Ελληνικές ταινίες έχουν αφήσει εποχή. Το ταλέντο της και το αστείρευτο χιούμορ της αποτελούν τους λόγους που την έχει αγαπήσει τόσο πολύ το κοινό.

Τελευταία φορά που την είδαμε στην τηλεόραση ήταν στην σειρά «Εργαζόμενη γυναίκα» με την Ελένη Ράντου όπου έκανε τη σύζυγο του Κώστα Βουτσά. Μάρθα Καραγιάννη: Δεν φαντάζεστε πόσο χρονών είναι!

Σήμερα η Μάρθα Καραγιάννη απέχει από την τηλεόραση. Σε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση παρακολούθησε την σπαρταριστή κωμωδία «Ανεβαίνοντας τη σκάλα» στο Θέατρο Χυτήριο!

Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την ηθοποιό Μάρθα Καραγιάννη

Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την ηθοποιό Μάρθα Καραγιάννη