Σίσσυ Χρηστίδου: Στην κρεβατοκάμαρα της έχει ένα αντικείμενο που ζηλεύουν αρκετές γυναίκες! Είναι για τον τοίχο και λευκό!

Φωτογραφία από το σπίτι της!

Σίσσυ Χρηστίδου: Στην κρεβατοκάμαρα της έχει ένα αντικείμενο που ζηλεύουν αρκετές γυναίκες! Είναι για τον τοίχο και λευκό!

Στην κρεβατοκάμαρα της η Σίσσυ Χρηστίδου, έχει τοποθετήσει στον τοίχο ένα λευκό αντικείμενο που ζηλεύουν αρκετές γυναίκες σχεδόν όλων των ηλικιών.

Η παρουσιάστρια μετά τον χωρισμό της από τον Θοδωρή Μαραντίνη πήρε την απόφαση να ανακαινίσει το σπίτι της και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό.

Με την κρεβατοκάμαρα της θα πάθατε πλάκα, όχι μόνο με μια γωνία της, αλλά με ολόκληρη την διακόσμηση. Έχει επιλέξει ανοιχτές αποχρώσεις στους τοίχους και τα έπιπλα, ενώ το κρεβάτι της είναι τεράστιο.

Μάλιστα, ένα αντικείμενο που έχει κρεμάσει στον τοίχο το ζηλέψαμε. Πρόκειται για ένα πλαστικό κεφάλι μονόκερου.

Σίσσυ Χρηστιδου: Βίντεο μέσα από την κρεβατοκάμαρα της! Ο πέτρινος τοίχος θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό!

Η Σίσσυ Χρηστίδου μας μιλάει με ένα βίντεο μέσα από την κρεβατοκάμαρά της και ο πέτρινος τοίχος θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό, όπως άφησε κι εμάς!

Η γνωστή παρουσιάστρια είναι πολύ ενεργή στα social media και συχνά μοιράζεται διάφορες στιγμές από την προσωπική της ζωή και την καθημερινότητά της.

Ένας επιπλέον παράγοντας για αυτό είναι το κανάλι που διαθέτει στην πλατφόρμα του Youtube.

Πριν από λίγες ημέρες η Σίσσυ Χρηστίδου πέρασε μια μικρή γρίπη με αποτέλεσμα να χρειαστεί να μείνει κάποιες ημέρες στο κρεβάτι, προκειμένου να αναρρώσει.

Το κοινό της στο Youtube όμως δεν μπορούσε να το αφήσει χωρίς βίντεο και έτσι αναγκάστηκε να γυρίσει ένα βίντεο μέσα από την κρεβατοκάμαρά της και όταν είδαμε τον πέτρινο τοίχο μείναμε άφωνοι!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Σίσσυ Χρηστίδου: Άνοιξε το σπίτι της και μας έδειξε την κρεβατοκάμαρα!

Η Σίσσυ Χρηστίδου, μας άνοιξε το σπίτι της και μας έδειξε την εντυπωσιακή κρεβατοκάμαρα της, μέσα από το κανάλι της στο Youtube.

Η παρουσιάστρια, μπορεί επικοινωνεί με τους τηλεθεατές της μόνο τα Σαββατοκύριακα, ωστόσο είναι λάτρης και του Youtube που διατηρεί το δικό της κανάλι.

Σε ένα από τα βίντεο που έχει αναρτήσει, τα πρώτα πλάνα ξεκινούν από την κρεβατοκάμαρα της, όπου όπως βλέπουμε έχει νεανική διακόσμηση.

Στον χώρο επικρατεί το λευκό χρώμα, ενώ ο ένας τοίχος είναι διαφορετικός από τους υπόλοιπους. Ο μονόκερος, ωστόσο που τον διακοσμεί τραβάει τις εντυπώσεις.

Σίσσυ Χρηστίδου σπίτι κρεβατοκάμαρα

Σίσσυ Χρηστίδου σπίτι κρεβατοκάμαρα