Ελένη: Το ατύχημα που είχε και το σημάδι που της άφησε στο πρόσωπο!

Τι της συνέβη;

Ελένη: Το ατύχημα που είχε και το σημάδι που της άφησε στο πρόσωπο!

Για το ατύχημα που είχε μίλησε η Ελένη Μενεγάκη, αλλά και για το σημάδι που της άφησε στο πρόσωπο της!

Η γνωστή παρουσιάστρια του Alpha σήμερα στην εκπομπή της έκανε μια αποκάλυψη που μέχρι εκείνη την στιγμή δεν το είχε καταλάβει κανείς!

Συγκεκριμένα, είπε πώς είχε ένα ατύχημα. Έκανε μια απότομη κίνηση με το χέρι της και φορούσε κάποια δαχτυλίδια, με τα οποία χτύπησε κατά λάθος το κόκκαλο πάνω ακριβώς από το φρύδι της.

Η Ελένη Μενεγάκη εμφανίστηκε με καρούμπαλο στο μέτωπο κι αν δεν το έλεγε δε θα το είχε καταλάβει κανένας!

Ελένη Μενεγάκη παρουσιάστρια ατύχημα

Επίσης, πριν από λίγες ημέρες έμαθε για ένα τροχαίο που είχε συνεργάτης της και είχε συγκλονιστεί!

Ελένη Μενεγάκη: Αδιανόητο ατύχημα on air! Άνοιξε το φόρεμα της στα πόδια! (Βίντεο)

Αδιανόητο ατύχημα για την Ελένη Μενεγάκη on air. Άνοιξε το φόρεμα της στα πόδια λόγω του σκισίματος που είχε και έγινε... κατακόκκινη.

Δεν ήταν δύσκολο να γίνει το λάθος, καθώς το συγκεκριμένο φόρεμα που επέλεξε ήταν πολύ sεxy στο κάτω μέρος. Μάλιστα, σήμερα είναι μια πολύ χαρούμενη ημέρα για την ίδια, αφού έχει γιορτή ο γιος της.

Η Ελένη Μενεγάκη μιλούσε στον Δημήτρη Αλεξάνδρου και του έλεγε: «Βλέπεις δίπλα σου τρεις γυναικάρες στη σειρά…» και τότε ο Δημήτρης είπε: «Την τρίτη άσ’ την»! Και τότε Μαντώ Γαστεράτου σηκώθηκε όρθια και του είπε «Γιατί ρε να με αφήσει» και του πέταξε ένα στυλό… όμως το στύλος δεν πήγε προς τον Δημήτρη...

Πετάχτηκε προς την παρουσιάστρια και στην προσπάθειά της να τον αποφύγει, έκανε μία απότομη κίνηση και έγινε το ατύχημα.

Ελένη Μενεγάκη ατύχημα

Ελένη Μενεγάκη σκίσιμο πόδια

Ελένη Μενεγάκη άνοιξε το φόρεμα

Ελένη Μενεγάκη: Καρέ καρέ το «ατύχημα» πάνω στο σκάφος! Έχασε την ισορροπία της και...

Καρέ καρέ το «ατύχημα» της Ελένης Μενεγάκη πάνω στο σκάφος! Έχασε την ισορροπία της και... πάλευε να κρατηθεί η παρουσιάστρια!

Άλλοτε με το φετινό αγαπημένο της το λευκό καπέλο, και άλλοτε με μια μπαντάνα στα μαλλιά, άβαφη και φορώντας μόνο το μαγιό της, η Ελένη Μενεγάκη περνά ένα από τα πιο όμορφα καλοκαίρια της, αλωνίζοντας τα νησιά της Ελλάδας από το ένα πέλαγος στο άλλο. Από την Άνδρο στη Σχοινούσα, από εκεί στα Κουφονήσια και τη Μύκονο, σειρά τώρα είχαν τα νησιά του Ιονίου που τόσο λατρεύει για τις ήρεμες αυγουστιάτικες θάλασσές τους.

Με το φουσκωτό της σκάφος, τον Μάκη, τις τρεις κόρες της και λιγοστούς φίλους στην παρέα τους, η Ελένη ταξίδεψε βάζοντας πλώρη για το Μεγανήσι, μετά για τη Λευκάδα και αργότερα την Κεφαλονιά. Σε κάθε μικρό όρμο, βραχονησίδα ή άγνωστη παραλία που συναντούσαν έκαναν μια μικρή στάση για βουτιές, απολαμβάνοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο τις διακοπές τους. Η Ελένη δεν θέλει πολλά για να είναι ευτυχισμένη. Η ηρεμία και η γαλήνη που αισθάνεται ταξιδεύοντας σε μέρη όμορφα έχοντας μαζί την οικογένειά της είναι η μεγαλύτερη χαρά της και αυτό που την κάνει να νιώθει πλήρης.

Ελένη Μενεγάκη: Η φωτογραφία από το σκάφος με τις κόρες της χωρίς φίλτρα!

Ελένη Μενεγάκη: Καρέ καρέ το «ατύχημα» πάνω στο σκάφος! Έχασε την ισορροπία της και...

Έχει γίνει μια πρώτης τάξεως καπετάνισσα δίπλα στον άντρα της, που κατευθύνει το σκάφος αλλά και τη ζωή της σε όμορφα λιμάνια. Στη Λευκάδα και στην Κεφαλονιά όπου διανυκτέρευσαν για ένα βράδυ έφαγαν σε μικρά ταβερνάκια, ενώ δεν αρνήθηκε να φωτογραφηθεί με όσους την αναγνώριζαν και την πλησίαζαν. Ενεργή όπως πάντα στα social media, απαντά σε κάθε σχόλιο ή ερώτηση που δέχεται για τα μέρη που επισκέπτεται. Τα ταξίδια της θα συνεχιστούν για λίγες μέρες ακόμη και μετά θα επιστρέψει στη βάση της στην Άνδρο και λίγο πριν τα τέλη του μήνα στην Αθήνα.

Ελένη Μενεγάκη: Καρέ καρέ το «ατύχημα» πάνω στο σκάφος! Έχασε την ισορροπία της και...

Το στιγμιότυπο όπου η Ελένη γλίστρησε αλλά... κρατήθηκε πάνω στο σκάφος

Ούτε στιγμή στη στεριά!

Δίπλα στον Μάκη στο τιμόνι του σκάφους και έτοιμη για νέες εξερευνήσεις. Οι φετινές σκαφάτες διακοπές της παρουσιάστριας είναι ο δικός τρόπος για να χαλαρώσει. Δεν είναι καθόλου κουραστικό για εκείνη να αλλάζει διαδρομές, τοπία και νησιά. Θέλει όσο το δυνατόν να ξεκουραστεί έχοντας νέες εικόνες στο μυαλό της. Η μόνη της έννοια είναι να έχουν πάντα ήρεμες θάλασσες για να είναι ξεκούραστο το ταξίδι ώστε να μην ταλαιπωρούνται τα παιδιά της.

Ελένη Μενεγάκη: Καρέ καρέ το «ατύχημα» πάνω στο σκάφος! Έχασε την ισορροπία της και...


Με τον Μάκη και τα κορίτσια της!

Σε αυτό το ταξίδι έχει μαζί της τη Λάουρα, τη Βαλέρια και τη Μαρίνα, τα τρία κορίτσια της, αλλά απουσιάζει ο μεγαλύτερος γιός της Άγγελος ο οποίος περνά τις διακοπές του μαζί με τον πατέρα του Γιάννη Λάτσιο, τη γιαγιά του και τη θεία του Αγλαΐα Λάτσιου στο Καμάρι Κορινθίας. Η οικογένεια θα ενωθεί ξανά σε λίγες μέρες στα Άχλα της Άνδρου.

Ελένη Μενεγάκη: Καρέ καρέ το «ατύχημα» πάνω στο σκάφος! Έχασε την ισορροπία της και...

*ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΥΟU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ