Κάτια Ζυγούλη: Πόζαρε κάτω από λουλούδια! Ακόμα και ο Σάκης δεν μπορούσε να της αντισταθεί!

"Έκλεψε" τις εντυπώσεις!

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Κάτια Ζυγούλη: Πόζαρε κάτω από λουλούδια! Ακόμα και ο Σάκης δεν μπορούσε να της αντισταθεί!

Ακόμα και ο Σάκης δεν μπορούσε να της αντισταθεί! H Κάτια Ζυγούλη πόζαρε κάτω από λουλούδια και προκάλεσε "πανικό" στα social media με την εμφάνισή της!

Η ίδια σκέφτηκε να μοιραστεί τις ευχές της για το νέο έτος με διαφορετικό τρόπο, τον οποίο και λάτρεψαν αρκετοί!

Ποζάροντας λοιπόν κάτω από τη φύση, επέλεξε να φορέσει ένα άσπρο τοπάκι και να ποζάρει ως Ελληνίδα θεά, προκαλώντας "φρενίτιδα" και τα σχόλια να "πέφτουν" βροχή.

Πιο χαρακτηριστικά έγραψε, "Καλή χρόνια σε όλους! Εύχομαι, αυτήν την χρόνια, να καταφέρουμε να εκφράσουμε την μοναδικότητα μας! Χωρίς να χρειάζεται να χωράμε στις προσδοκίες των άλλων για να είμαστε αποδεκτοί. Να ακούμε την μουσική που μας εκφράζει, και ας μην την ακούει η παρέα. Να φοράμε τα ρούχα που μας αρέσουν και ας μην είναι μέσα στην μόδα. Να ακολουθήσουμε τις εσωτερικές φωνές που μας οδηγούν στην προσωπική μας ευτυχία και ας είμαστε διαφορετικοι. Επιβράβευση στην προσπάθεια και όχι στο αποτέλεσμα. Αποδοχή και αγάπη για τον εαυτό μας, ώστε να μπορούμε να την μοιράσουμε γύρω μας!"

Η ίδια μας έδειξε πρόσφατα και το δωμάτιο του παιδιού της από μέσα! Δεν θα πιστέψετε που μένει ο Σάκης Ρουβάς!

Σάκης Ρουβάς: Πόζαρε δίπλα στην κόρη του και είναι σαν «φωτοτυπίες»! Τι πήρε από την Κάτια Ζυγούλη;

Ο Σάκης Ρουβάς πόζαρε δίπλα στην κόρη του και είναι πραγματικά σαν «φωτοτυπίες«! Τι πήρε από την Κάτια Ζυγούλη; Είναι μόνο ένα χαρακτηριστικό!

Η Αναστασία Ρουβά, γεννήθηκε στις 2 Νοεμβρίου 2008.

Η Αναστασία, μονοπώλησε το ενδιαφέρον των δημοσιογράφων από την πρώτη κιόλας στιγμής της γέννησής της. Όλοι ήθελαν ένα πλάνο και μια φωτογραφία της μικρούλας. Βλέπετε δεν ήταν και λίγο να έχεις μια αποκλειστική φωτογραφία από το μωρό του Σάκη και της Κάτιας. Τα χρόνια πέρασαν και η Αναστασία δεν είναι και τόσο μικρή πια...

Κάτια Ζυγούλη - Σάκης Ρουβάς: Η σπάνια φωτογραφία που δεν είχε δει κανείς! Με κατάλευκα ρούχα πόζαραν στον φακό!

Σε μια φωτογραφία που είδαμε στο Instagram του Σάκη και της Κάτιας, η Αναστασία πόζαρε δίπλα στον διάσημο μπαμπά της και πραγματικά μοιάζουν σαν «φωτοτυπίες»! Ωστόσο, έχει πάρει και από την Κάτια Ζυγούλη ένα συγκεκριμένο χαρακτηριστικό, το οποίο είναι τα λεπτά της χείλη!