Πάνος Καλίδης: Όλο το παρασκήνιο του σοβαρού τραυματισμού του! «Δεν μπορεί να ανασάνει»

«Πρόκειται για...»

Αρθρογράφος: Μαίρη Μιχελή
Μαίρη Μιχελή
Youweekly Editor
Πάνος Καλίδης: Όλο το παρασκήνιο του σοβαρού τραυματισμού του! «Δεν μπορεί να ανασάνει»

Όλο το παρασκήνιο του σοβαρού τραυματισμού που είχε ο Πάνος Καλίδης αποκαλύφθηκε πριν από λίγα λεπτά και ειπώθηκε χαρακτηριστικά: «Δεν μπορεί να ανασάνει»!

Ο γνωστός τραγουδιστής οδηγήθηκε στο νοσοκομείο μετά από μια περιπέτεια που είχε και όλο το παρασκήνιο ειπώθηκε στην εκπομπή «Μεσημέρι Yes», από την σύντροφό του, Λεάννα Μάρκογλου.

Η ίδια είπε χαρακτηριστικά:

«Είχαμε ένα ατύχημα με τον μικρό. Παίζαμε στο σπίτι και κάποια στιγμή πάτησε πάνω στο στήθος του Πάνου, πονούσε για ώρες, δεν μπορεί να ανασάνει καλά και πήγαμε να το δει και του είπαν πως πρόκειται για δυο κατάγματα. Δεν μπορεί, όμως, να κάνει κάτι στην προκειμένη περίπτωση. Όλα είναι καλά και τώρα είναι πολύ καλύτερα. Θα συνεχίσει κανονικά τις συναυλίες του και όσα έχει να κάνει.

Έπαιζε με το παιδί, έκανε κάποιες τούμπες ο μικρός και γύρισε πατώντας με το πόδι του πάνω στο στήθος του. Δεν το πιστεύαμε και εμείς ότι έγινε. Είχε έντονο πόνο και δεν πιστεύαμε πως είναι κάτι σοβαρό, μέχρι που το είδε ο γιατρός και μας είπε για το κάταγμα ο γιατρός. Είναι καλά, είναι μια χαρά τώρα. Είμαστε στο σπίτι και όλα είναι καλά».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Πάνος Καλίδης: Ξέσπασε η σύζυγος του για τον σάλο που έχει γίνει με τις δηλώσεις του για τους ομοφυλόφιλους!

Ξέσπασε η σύζυγος του Πάνου Καλίδη για τον σάλο που έχει γίνει μετά τις δηλώσεις του για τους ομοφυλόφιλους σε συνέντευξη που παραχώρησε.

Ο τραγουδιστής είπε μεταξύ άλλων πως: «Έχω φίλους ομοφυλόφιλους, αλλά δεν υποστηρίζω ότι αυτό είναι φυσιολογικό και καλό, γιατί όλα εξελίσσονται στη ζωή μας».

Πολλοί celebrities, με πρώτη την Μαίρη Συνατσάκη βγήκαν στο Instagram και έσπευσαν να σχολιάσουν τα λόγια του, δείχνοντας με έντονο τρόπο την αντίθετη γνώμη τους. Επίσης, Αθηνά Οικονομάκου, Νίκος Μουτσινάς, Δανάη Μπάρκα, αλλά και Αντίνοος Αλμπάνης, θέλησαν να ρίξουν τα "πυρά" τους.

Η σύζυγος του Πάνου Καλίδης, με μια ανάρτηση της ξέσπασε, υποστηρίζοντας τον σύζυγο της, γράφοντας: «Δυστυχώς ζούμε στη χώρα που το φυσιολογικό μοιάζει αφύσικο και κάποιοι το παίζουν πολύ μπροστά και άνετοι μα όταν συμβεί στο σπίτι τους λένε “γιατί σε εμένα;”. Πολύ σπάνια τοποθετούμε, μάλλον σχεδόν ποτέ, αλλά σας βαρέθηκα κάποιους ψευτο celebrities, μη πω καμιά κουβέντα άλλη, αλλά το επίπεδο μου δεν φτάνει τον πάτο που έχετε στην ψυχή σας. Οπότε ο Θεός θα σας κρίνει».

Πάνος Καλίδης σύζυγος

Μάλιστα, στην συνέχεια δημοσίευσε διάφορα μηνύματα που δέχτηκε .

Πάνος Καλίδης σύζυγος

Πάνος Καλίδης σύζυγος

Πάνος Καλίδης σύζυγος

Πάνος Καλίδης σύζυγος

Πάνος Καλίδης σύζυγος