Γιώργος Λιάγκας: Ραγδαίες εξελίξεις με την εκπομπή του! Αυτό είναι το πρόγραμμα που θα τον αντικαταστήσει!

Τι θα δούμε στην θέση του;

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Γιώργος Λιάγκας: Ραγδαίες εξελίξεις με την εκπομπή του! Αυτό είναι το πρόγραμμα που θα τον αντικαταστήσει!

Αυτό είναι το πρόγραμμα που θα αντικαταστήσει τον παρουσιαστή! Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα! Το κανάλι αποκαλύπτει τι θα δούμε στην θέση του!

Ο ΣΚΑΪ ανακοίνωσε τις εκπομπές που θα προβληθούν στη μεσημεριανή ζώνη στη θέση της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα!

Η ώρα της εφαρμογής της ποινής του Εθνικού Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου έφτασε για τον ΣΚΑΪ και γι αυτό από την ερχόμενη Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου ως και την Παρασκευή 24 δεν θα μεταδοθεί η εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα».

Υπενθυμίζεται ότι η ποινή του ΕΣΡ, όπως ανακοινώθηκε, αφορούσε «τις παραβάσεις της προσβολής της αξίας του ανθρώπου και της δυσμενούς διάκρισης λόγω φύλου» και είχε επιβληθεί «κύρωση προσωρινής αναστολής μετάδοσης της εκπομπής για 5 συνεχόμενες ημέρες, από 20/1/2020 μέχρι και 24/1/2020» για το περιστατικό “κανιβαλισμού” της σεξουαλικής επίθεσης που δέχθηκε φοιτήτρια του ΑΠΘ από συμφοιτητή της.


Στην θέση της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα θα προβάλλεται η εκπομπή «Αταίριαστοι» η οποία αυξάνει την διάρκειά της κατά μία ώρα και από τις 13.00 ως τις 14.00 θα προβάλλεται σε επανάληψη το τηλεπαιχνίδι «Ο πιο Αδύναμος Κρίκος» με τον Τάσο Τρύφωνος. Από την Δευτέρα 27 Ιανουαρίου η εκπομπή «Μεσημέρι» θα επιστρέψει κανονικά στις ημέρες και ώρες προβολής της.

Ο ίδιος ωστόσο βρέθηκε πρόσφατα εκτός Αθηνών απολαμβάνοντας ήρεμες στιγμές!

Πηγή: protothema.gr

ΣΚΑΙ: Είναι οριστικό! Τελείωσε ο Γιώργος Λιάγκας! Η καστανή παρουσιάστρια που παίρνει την θέση του!

Είναι οριστικό, λοιπόν! Ο Γιώργος Λιάγκας τελείωσε από τον ΣΚΑΙ και σήμερα θα κάνει πρεμιέρα η καστανή παρουσιάστρια που παίρνει την θέση του!

Ο παρουσιαστής είχε μια επεισοδιακή τηλεοπτική χρονιά, θα έλεγε κανείς, ειδικά μετά τις τρεις καμπάνες που "έφαγε" από το ΕΣΡ και τώρα ήρθε η ώρα για λίγη ηρεμία!

Λόγω της επιστροφής του My Style Rocks με την Κατερίνα Στικούδη που έχει πρεμιέρα σήμερα 13/1 και ώρα 17:05 στο κανάλι του Φαλήρου, η εκπομπή του Γιώργου, "Guess My age" έριξε αυλαία!

Πληροφορίες αναφέρουν πως όσα επεισόδια δεν πρόλαβαν να προβληθούν θα παιχτούν το καλοκαίρι!

Ωστόσο, ρίξτε εδώ μια ματιά για το τι θα δούμε σήμερα στο My Style Rocks! Η παρουσία της Κατερίνας Στικούδη είναι πραγματική "βόμβα"!