Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: Αποκάλυψη - "βόμβα" από την ηθοποιό! Τι συμβαίνει τελικά με τον Καπουτζίδη;

Τι δήλωσε η ηθοποιός;

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: Αποκάλυψη -

Αποκάλυψη - "βόμβα" έκανε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου! Τι συμβαίνει τελικά με τον Καπουτζίδη και την ηθοποιό; Ποια η κόντρα τους και τι δήλωσε η ίδια;

Μιλώντας στην κάμερα του "Ευτυχείτε" η ίδια μίλησε για την πιθανότητα remake του Παρά Πέντε, αλλά και την "κόντρα" της με τον Γιώργο Καπουτζίδη!

Χαρακτηριστικά δήλωσε, "Θα ένοιωθα συγκινητικά και περίεργα αν ξαναβρισκόμουνα σε γυρίσματα με αυτούς τους ανθρώπους τους ίδιους , που έχω αγαπήσει πολύ και έχουμε ζήσει και πολλά πράγματα μαζί".

Δείτε τα όσα ειπώθηκαν από την ίδια στο παρακάτω βίντεο αναλυτικά.

Η ίδια είχε ερωτηθεί και για τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα για κόψιμο της σειράς του Alpha «Κρατάς Μυστικό;», το οποίο δεν σημειώνει καλά νούμερα!

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: Ξέσπασε μπροστά στις κάμερες με την ερώτηση που της έκανε δημοσιογράφος! «Αφήστε με και...»!

Μπροστά στις κάμερες ξέσπασε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου με την ερώτηση που της έκανε δημοσιογράφος και μεταξύ άλλων είπε χαρακτηριστικά: «Αφήστε με και... έχω νεύρα»!

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό», με αφορμή την παρουσία της σε πρεμιέρα θεατρικής παράστασης

Όταν όμως ρωτήθηκε για τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα για κόψιμο της σειράς του Alpha «Κρατάς Μυστικό;», το οποίο δεν σημειώνει καλά νούμερα! Η ίδια απάντησε και ξέσπασε λέγοντας:

«Αφήστε με γιατί έχω νεύρα με τον Alpha. Η ιστορία αυτή ήταν να εξελιχθεί περισσότερο. Ήταν να γίνουν παραπάνω επεισόδια στη σειρά “Κρατάς Μυστικό;”, η δικιά μου ιστορία δεν έχει εξελιχθεί καθόλου ακόμα και δεν ξέρουμε πως θα εξελιχθεί. Θα το δείξει η ιστορία».

Μάλιστα, οι συνεργάτες της Φαίης Σκορδά στη συνέχεια αποκάλυψαν πως η εν λόγω σειρά θα σταματήσει να προβάλλεται και οι ηθοποιοί είναι ελεύθεροι για το 2020 να κλείσουν κάποια άλλη δουλειά.

Δείτε το βίντεο:

Γιώργος Καπουτζίδης: Κάνει flashback με μια ξεχωριστή δημοσίευση για το «Παρά Πέντε»!

Ο Γιώργος Καπουτζίδης κάνει flashback και μοιράζεται με τους διαδικτυακούς τους φίλους μια ξεχωριστή δημοσίευση για το «Παρά Πέντε»!

Ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος δημοσίευσε μία κοινή φωτογραφία με τους Αργύρη Αγγέλου, Αγγελική Λάμπρη, Σμαράγδα Καρύδη και Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, που πρωταγωνιστούσαν στην επιτυχημένη σειρά του Mega, «Στο Παρά Πέντε».

Ο λόγος για την επέτειο 14ων χρόνων από την πρεμιέρα της αγαπημένης σειράς.

Γιώργος Καπουτζίδης: Επανασύνδεση βόμβα μετά από 15 χρόνια! Ξανά μαζί με την...

Στη λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε χαρακτηριστικά:

«26 Σεπτεμβρίου 2005, ήταν Δευτέρα τότε, 14 χρόνια πριν, η πρεμιέρα μας».

Δείτε την σχετική δημοσίευση:

Γιώργος Καπουτζίδης: Κάνει flashback με μια ξεχωριστή δημοσίευση για το «Παρά Πέντε»!