My Style Rocks: "Έξαλλη" η Έλενα Χριστοπούλου! "Δεν θεωρώ ότι αυτό είναι..."

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
My Style Rocks:

"Δεν θεωρώ ότι αυτό είναι κόνσεπτ, θεωρώ ότι μπορείς να κάνεις παραπάνω πράγματα". "Έξαλλη" η Έλενα Χριστοπούλου με παίκτρια του My Style Rocks!

Τι ήταν αυτό που δεν μπόρεσε να δεχτεί η κριτής και αναγκάστηκε να "ξεσπάσει" στην εκπομπή;

Το κόσνεπτ που επέλεξε η Κιάρα Μαρκέζη ήταν "Βόλτα στο Βερολίνο και επίσκεψη στα μουσεία της πόλης", τα ρούχα και τα αξεσουάρ, όμως, δεν άρεσαν στην Έλενα Χριστοπούλου!

Χαρακτηριστικά της είπε, «Είσαι πιο όμορφη από χθες, πρόσεξες καλύτερα το μέικ απ σου, ελαφρώς με κοροϊδεύεις, ελαφρώς. Γιατί θεωρώ ότι έτσι σηκώθηκες το πρωί και θα πήγαινες για καφέ με μια φίλη σου. Δεν θεωρώ ότι αυτό είναι κόνσεπτ, θεωρώ ότι μπορείς να κάνεις παραπάνω πράγματα. Δεν μπορώ να σου πω ότι μου αρέσει το παντελόνι, δεν μου αρέσει καθόλου που βλέπω μπροστά μου τα βρώμικα κορδόνια, δεν μου αρέσει το παλτό. Δεν μου αρέσει τίποτα γιατί νιώθω ότι δεν έκανες τίποτα και αυτό σχεδόν με θυμώνει. Προς το παρόν 1».

My Style Rocks Έλενα Χριστοπούλου

Η Ραμόνα μάλιστα είχε σχολιάσει και την επιλογή της Κατερίνας Στικούδη ως κεντρικής παρουσιάστριας.

My Style Rocks: "Έμεινε" η Έλενα Χριστοπούλου! Αυτή είναι η παίκτρια που ξεχώρισε!

"Έμεινε" κανονικά η Έλενα Χριστοπούλου στην πρεμιέρα του My Style Rocks! Αυτή είναι η παίκτρια που ξεχώρισε και ο λόγος θα σας "τρελάνει"!

Η πρεμιέρα του δημοφιλούς παιχνιδιού μόδας έκρυβε πολλές εκπλήξεις και μία από αυτές ήταν η ευχαρίστηση που έδειξε η νέα κριτής του show, Έλενα Χριστοπούλου.

Συγκεκριμένα, η παίκτρια που την συγκίνησε ήταν η Κρίστεν Λεωτσάκου, η οποία ήταν από τις λίγες παίκτριες που άκουσαν θετικές κριτικές, μιας και οι άσοι πήγαν και ήρθαν!

«Μπράβο σου για το καινούργιο που μας φέρνεις εδώ, για αυτή την νοοτροπία και τον τρόπο σκέψης. Εύχομαι να το πράττεις όπως ακριβώς το λες και στη ζωή σου. Μ’ αρέσεις πάρα πολύ. Τα μαλλιά σου είναι υπέροχα. Τα παπούτσια σου μ’ αρέσουν. Έχω μεγάλη αγωνία να δω τι θα κάνεις τις επόμενες μέρες. Τα χρώματα που φοράς είναι απίστευτα. Έχει μια ησυχία η εικόνα σου, μου προκαλεί μια γαλήνη που μ’ αρέσει» σχολίασε η Έλενα Χριστοπούλου για την εμφάνιση της παίκτριας.

Βέβαια τα ευτράπελα δεν έλειψαν από την πρεμιέρα, μιας και η ξινίλα βγήκε στην επιφάνεια από τις πρώτες κιόλας κριτικές!