Κι όμως ο Sin Boy έστειλε γράμμα στον... Μάικλ Τζάκσον! Δεν φαντάζεστε τι του γράφει

Η ανάρτηση στο Instagram!

Κι όμως ο Sin Boy έστειλε γράμμα στον... Μάικλ Τζάκσον! Δεν φαντάζεστε τι του γράφει

Απίστευτο και όμως αληθινό το γεγονός πως ο Sin Boy έστειλε γράμμα στον... Μάικλ Τζάκσον! Δεν φαντάζεστε τι έγραψε σε αυτό το γράμμα.

Ο γνωστός τραπερ τον τελευταίο καιρό έχει επιλέξει να αποτραβηχθεί από τα φώτα της δημοσιότητας.

Πολλοί ήταν εκείνοι που ανησυχούσαν, αφού δεν ήξεραν που βρίσκεται ο Sin Boy και ο ίδιος έκανε την αποκάλυψη πριν λίγο καιρό πως βρίσκεται στην Αλβανία.

Την ίδια άποψη έχει και ο Υποχθόνιος, που δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε»: «Τον ψάχνω, νομίζω είναι στην Αλβανία».

Ο ίδιος μάλιστα απέχει και από τα social media και σπάνια επιλέγει να κάνει κάποια ανάρτηση. Ωστόσο χθες αποφάσισε να δημοσιεύσει ένα γράμμα που έστειλε στον...Μάικλ Τζάκσον!

Τι έγραφε σε αυτό;

«Αγαπητέ Μαίκλ Τζάκσον, αρχικά θα ήθελα να σε ευχαριστήσω που μου έδειξες τον σωστό δρόμο στο πνευματικό μου ταξίδι και που μου έδωσες χαρά στις συννεφιασμένες μέρες μου.

Σου γράφω αυτό το γράμμα γιατί δεν υπάρχει κανείς άλλος που θα μπορούσε να με καταλάβει καλύτερα από εσένα και να σου ζητήσω μια τελευταία χάρη. Μπορείς σε παρακαλώ να εμφανιστείς και να μου διδάξεις το moon walk;»

sin boy instagram

«Βόμβα»! Παντρεύεται ο Sin boy - Η αποκάλυψη με βίντεο μέσα από το σπίτι του!

Σαν «βόμβα» έσκασε η είδηση πως ο Sin boy που τραγουδά το "Mama" παντρεύεται. Η αποκάλυψη έγινε μέσα βίντεο μέσα από το σπίτι του.

Ο ράπερ για πρώτη φορά άνοιξε την πόρτα του σπιτιού του στην Αλβανία που μένει πλέον μόνιμα και «έσπασε» την σιωπή του.

Μετά το ξέσπασμα του στο Instagram και την "εξαφάνιση" του από τον χώρο της μουσικής βιομηχανίας αλλά και τα social media επέστρεψε και πέταξε «βόμβα».

Όπως είπε ο ίδιος ο Sin boy πρόκειται να παντρευτεί την αγαπημένη του Ρίνα, με την οποία είχαν πει μαζί το τραγούδι "Gigi". Το απόσπασμα του βίντεο έπαιξαν στην εκπομπή «Μεσημέρι yes».