Σάββατο, 11 Ιουλίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Πρίγκιπας Κάρολος: Τον κατηγόρησαν πως "έδιωξε" τον πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν! Την απάντηση του σίγουρα δεν την περίμενες!

Τι απαντά;

Πρίγκιπας Κάρολος: Τον κατηγόρησαν πως
News 15.01.2020 08:22
Follow us on Google News

Διάφοροι ήταν αυτοί που κατηγόρησαν τον πρίγκιπα Κάρολο πως "έδιωξε" τον πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν! Την απάντηση που έδωσε ο ίδιος σίγουρα δεν την περίμενες.

Ο πρίγκιπας Κάρολος είναι το πρόσωπο του οποίου το όνομα έχει ακουστεί λιγότερο στο σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει με το megxit.

Ωστόσο αρκετοί ήταν αυτοί που τον κατηγόρησαν πως αυτός φταίει για την απομάκρυνση του ζευγαριού από τα βασιλικά τους καθήκοντα καθώς ήθελε να γίνει οικονομία στα έξοδα της βασιλικής οικογένειας.

Όπως αναφέρει το αμερικάνικο People, ο Πρίγκιπας Κάρολος ήθελε να υπάρξει μια περικοπή, αλλά ποτέ δεν θα επεδίωκε να διώξει τον γιο και τη νύφη του από το Παλάτι για να την πετύχει. Μάλιστα ο ίδιος ήθελε κάποια στιγμή να κινηθεί μαζί με τους δύο γιους του στα ίδια καθήκοντα και βασιλικές υποχρεώσεις, για να έχουν περισσότερο χρόνο μαζί.

Αυτή που σίγουρα δεν έχει πάρει το ζήτημα καθόλου καλά, είναι η βασίλισσα Ελισάβετ, η οποία εμφανίστηκε έξαλλη σε μία έξοδό της από το παλάτι.

Μέγκαν Μαρκλ - Πρίγκιπας Χάρι: Τέρμα τα λεφτά από το παλάτι! Ο Κάρολος έκοψε την επιχορήγηση!

Έκοψε την επιχορήγηση που έδινε στη Μέγκαν Μαρκλ και τον Πρίγκιπα Χάρι ο Κάρολος και τα λεφτά που απολάμβαναν απευθείας από το παλάτι έφτασαν στο τέρμα!

Το ζευγάρι με την απόφαση του να παραιτηθεί από τα βασιλικά του αξιώματα, παραιτήθηκε και από το δικαίωμά του στην περιουσία της βασιλικής οικογένειας.

«Ο πρίγκιπας Κάρολος έχει καταστήσει σαφές ότι δεν πρόκειται να κόβει λευκή επιταγή πλέον στον γιο του» αναφέρουν οι Times. Ο Χάρι και η Μέγκαν, μαζί με τον William και την Κέιτ Μίντλετον, λάμβαναν συνολικά 4,9 – περίπου- εκατομμύρια λίρες από την περιουσία του Καρόλου στην Κορνουάλη!

Την ίδια στιγμή ωστόσο, φαίνεται πως το ζευγάρι δεν ανησυχεί ιδιαίτερα, κάνοντας μάλιστα την πρώτη του ανάρτηση μετά την πολύκροτη παραίτηση.

View this post on Instagram

Earlier this week, The Duke and Duchess of Sussex returned to visit the women of The Hubb Community Kitchen and “Together, Our Community Cookbook.” These women came together in the wake of the Grenfell tragedy to cook meals for their families and neighbours who had been displaced from the fire. With funds from the successful cookbook, they have now been able to share their spirit of community with so many more. The Hubb continues to work with local organisations to build hope, bring comfort and provide not simply a warm meal, but with it, a sense of togetherness. The Duke and Duchess were so happy to reconnect with the women and hear about the projects they continue to develop to help those in their community and beyond. Image © SussexRoyal

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Χαμός στο παλάτι! Φεύγουν για αυτό τον προορισμό Μέγκαν και Χάρι!

Δε θα το πιστεύετε! Αυτό είναι το παρατσούκλι του γιού του πρίγκιπα Harry και της Meghan!

Διαβάστε περισσότερα news στο YouWeekly.gr

Share