Μέγκαν Μαρκλ: Η πρώτη εμφάνιση μετά το Megxit! Που εμφανίστηκε και ποια η κατάσταση της;

Έκανε εμφάνιση εντελώς ξαφνικά!

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Μέγκαν Μαρκλ: Η πρώτη εμφάνιση μετά το Megxit! Που εμφανίστηκε και ποια η κατάσταση της;

Η Μέγκαν Μαρκλ έκανε την πρώτη της εμφάνιση μετά το Megxit! Που εμφανίστηκε και ποια η κατάσταση της;

Η Μέγκαν Μαρκλ αποχώρησε από το αρχοντικό της όπου διαμένει με τον μικρό Άρτσι και έφτασε στο αεροδρόμιο Βικτόρια Χάρμπουρ, όπου εθεάθη χαρούμενη και χαλαρή να γελά με την ομάδα ασφαλείας της πριν επιβιβαστεί σε ένα υδροπλάνο για να επισκεφθεί την ηπειρωτική χώρα.

Στην συνέχεια, η Μέγκαν Μαρκλ, που φορούσε μπότες και ένα γούνινο μπουφάν με κουκούλα για να αντιμετωπίσει το κρύο και το χιόνι, πραγματοποίησε μια επίσκεψη – έκπληξη στο Downtown Eastside Women’s Center στο Βανκούβερ για να «προσφέρει υποστήριξη» και να «ενισχύσει το πνεύμα των εργαζομένων».

Στη συνέχεια πραγματοποίησε μια εμφάνιση έκπληξη στο Downtown Eastside Women’s Center στο Βανκούβερ για να υποστηρίξει το «πνεύμα των εργαζομένων».

Υπάλληλος του καταφυγίου έκανε γνωστό πως έμαθε για την επίσκεψη της λίγο πριν φτάσει και πως πέρασε χρόνο με τους διευθυντές του κέντρου. Το συγκεκριμένο καταφύγιο γυναικών παρέχει συμβουλευτική, ένα πιάτο ζεστό φαγητό και καλύπτει τις βασικές ανάγκες γυναικών και παιδιών που έχουν ανάγκη. «Ρώτησε τι θα χρειάζονταν οι γυναίκες όσον αφορά την υποστήριξη. Ήταν μια ωραία συνάντηση» είπε ο υπάλληλος.

Μάλιστα φωτογραφήθηκε χαμογελαστή με το προσωπικό του κέντρου.«Δείτε με ποιον ήπιαμε τσάι σήμερα. Η δούκισσα του Σάσεξ, Μέγκαν Μαρκλ, μας επισκέφθηκε σήμερα για να συζητήσουμε θέματα που επηρεάζουν τις γυναίκες της κοινότητας» έγραψε η ανάρτηση στο Facebook.

Look who we had tea with today! The Duchess of Sussex, Meghan Markle, visited us today to discuss issues affecting women in the community. 💜

Posted by Downtown Eastside Women's Centre on Tuesday, January 14, 2020

Ήταν η πρώτη φορά που η Μέγκαν Μαρκλ εθεάθη σε δημόσιο χώρο από την στιγμή που έφυγε στον Καναδά και άφησε πίσω της την Βρετανία.

Σκάνδαλο δημιουργήθηκε επίσης και όταν ανακοινώθηκε πως η Meghan έδωσε πληρωμένη απάντηση!

Μέγκαν Μαρκλ και Πρίγκιπας Χάρι "βγήκαν" από το οικογενειακό πορτρέτο! Ποιος τους χώρισε;

"Σάλος" έχει προκληθεί με την είδηση πως η Μέγκαν Μαρκλ και ο Πρίγκιπας Χάρι "βγήκαν" από το οικογενειακό πορτρέτο! Ποιος τους χώρισε και τι ανακοινώθηκε για αυτό;

Το φημισμένο μουσείο της Μαντάμ Τισό στο Λονδίνο, όπου εκτίθενται 250 κέρινα ομοιώματα σπουδαίων προσωπικοτήτων διεθνώς, αποφάσισε να χωρίσει σήμερα τον Χάρι και τη Μέγκαν από τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας, έπειτα από τα νέα!

Πιο χαρακτηριστικά δήλωσαν, «Μαζί με τον υπόλοιπο κόσμο, αντιδράμε στα αναπάντεχα νέα ότι ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ αποποιούνται τον ρόλο των "ανώτερων" μελών της βασιλικής οικογένειας» εξήγησε ο γενικός διευθυντής του μουσείου, Στιβ Ντέιβις. «Από σήμερα, Πέμπτη, τα ομοιώματα του Χάρι και της Μέγκαν δεν θα εκτίθενται στον χώρο όπου βρίσκονται η βασίλισσα Ελισάβετ και τα μέλη της βασιλικής οικογένειας, ο πρίγκιπας Φίλιππος, ο πρίγκιπας Κάρολος και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ με τη σύζυγό του Κέιτ. Θα συνεχίσουν ωστόοσο, να αποτελούν σημαντικά στοιχεία του μουσείου».