Eurovision: Αυτή η συμμετοχή είχε.. αέρα από Έλενα Παπαρίζου! Σήμερα, δεν την θυμάται κανείς για απίστευτο λόγο!

Πόσο έχει αλλάξει το πρόσωπο - κλειδί και η τραγουδίστρια από τότε;

Eurovision: Αυτή η συμμετοχή είχε.. αέρα από Έλενα Παπαρίζου! Σήμερα, δεν την θυμάται κανείς για απίστευτο λόγο!

Αυτή η συμμετοχή της Ελλάδας στην Eurovision είχε.. αέρα από Έλενα Παπαρίζου! Σήμερα, δεν την θυμάται κανείς για απίστευτο λόγο και είμαστε σίγουροι ότι δεν την θυμάστε ούτε εσείς!

Η Μαρία Έλενα Κυριάκου (Λάρνακα, 11 Ιανουαρίου 1984) είναι Ελληνίδα τραγουδίστρια κυπριακής καταγωγής, η οποία είναι περισσότερο γνωστή για τη νίκη της στον 1ο κύκλο του The Voice of Greece, με τη Δέσποινα Βανδή, αλλά και για τη συμμετοχή της στο διαγωνισμό τραγουδιού Eurovision το 2015 με την Ελλάδα και το τραγούδι "One Last Breath" με το οποίο κατέλαβε τη δέκατη ένατη θέση.

Η Μαρία Έλενα Κυριάκου ξεκίνησε τις ακροάσεις για το The Voice of Greece στην ηλικία των 29. Στον τελικό ερμήνευσε το τραγούδι της, το "Δύο Εγωισμοί" και ένα ντουέτο με την coach της με το τραγούδι "No More Tears (Enough Is Enough)". Όταν προχώρησε στο δεύτερο γύρο με την Αρετή Κοσμίδου και το Λευτέρη Κιντάτο, ερμήνευσε το "Because of You", το τραγούδι που είχε ερμηνεύσει στις blind auditions. Η Μαρία Έλενα Κυριάκου κέρδισε τον 1ο κύκλο και ένα συμβόλαιο δίσκου με την Universal Music Greece. Σήμερα, 5 χρόνια μετά έχει μείνει ίδια αλλά δεν ασχολείται πλέον ενεργά με το τραγούδι! Δείτε την:

Μαρία Έλενα Κυριάκου Eurovision

Μιας που είπαμε για... Eurovision, έχετε δει την Παπαρίζου με σκίσιμο που θα της έδινε ξανά την πρώτη θέση;

Eurovision: Αυτή την ελληνική συμμετοχή πριν την Παπαρίζου δεν την θυμάται κανείς! Είχε πάρει μόνο 12 πόντους!

Αυτή είναι η ελληνική συμμετοχή της Eurovision πριν την Έλενα Παπαρίζου που δεν θυμάται κανείς, καθώς εκτός του ότι είναι πολύ παλιά, δεν τα πήγε και... τόσο καλά. Είχε πάρει μόνο 12 πόντους.

Πολύ πριν πάρει το «My number one» την πρώτη θέση και έρθει ο μουσικός διαγωνισμός στην χώρα μας, είχαμε μερικές συμμετοχές που δεν πήραν την θέση που θέλαμε.

Το συγκρότημα «Θάλασσα» το 1998 κατάφερε να αποσπάσει μόλις 12 πόντους και την 20η θέση στο διαγωνισμό που διεξήχθη στο Μπέρμιγχαμ της Μεγάλης Βρετανίας.

Βέβαια, τη χρονιά εκείνη το ενδιαφέρον της διοργάνωσης μονοπωλήθηκε από την Ντάνα Ιντερνάτιοναλ και τον πόλεμο που δέχθηκε από θρησκευτικούς κύκλους στο Ισραήλ, το οποίο κι εκπροσώπησε, καταλαμβάνοντας τελικά την πρώτη θέση.

Αυτή η συμμετοχή μας θύμισε την Παπαρίζου. Δεν πήρε την πρωτιά αλλά τους "κόλασε" όλους όταν ανέβηκε πάνω στην σκηνή.