Μαρίνος Κόνσολος: Ο Αντώνης από το Μπρούσκο έχει στο σπίτι του πιάνο! Ο πίνακας στον τοίχο θα σας τραβήξει την προσοχή!

Φωτογραφία από το εσωτερικό του!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μαρίνος Κόνσολος: Ο Αντώνης από το Μπρούσκο έχει στο σπίτι του πιάνο! Ο πίνακας στον τοίχο θα σας τραβήξει την προσοχή!

Ο Μαρίνος Κόνσολος, που υποδύθηκε τον Αντώνη στο Μπρούσκο στο σπίτι του έχει πιάνο, ωστόσο ο πίνακας που έχει κρεμάσει στον τοίχο θα σας τραβήξει την προσοχή.

Ο ηθοποιός, συμμετείχε στον πρώτο και τον δεύτερο κύκλο της σειράς του ΑΝΤ1, που είδε μεγάλη επιτυχία παγκοσμίως.

Στο Μπρούσκο υποδυόταν έναν χημικό – οινολόγο που συνεργαζόταν κρυφά με τον Μάρκο Χατζή, (Αντώνη Καρυστινό) σ’ ένα σχέδιο -σαμποτάζ της κοινοπραξίας Κυπρίων και Κρητικών. Αρχικά εκμεταλλεύτηκε την παλιά φιλία του με τη Δήμητρα Ματθαίου, αλλά σύντομα θα γοητεύτηκε από κάποια άλλη και βρέθηκε στη δίνη ενός ερωτικού τριγώνου που ξεσήκωσε πάθη και μεγάλη αντιπαλότητα.

Ο Μαρίνος Κόνσολος μετά την συμμετοχή του στην σειρά, είδε μεγάλη επιτυχία και πλέον τον παρακολουθούμε στην σειρά του Alpha, «Έλα στη θέση μου».

Είναι καθημερινός χρήστης του Instagram και σε μια ανάρτηση του είδαμε και το εσωτερικό του σπιτιού του και συγκεκριμένα όπως μπορούμε να διακρίνουμε το σαλόνι του, όπου έχει ένα πιάνο. Ωστόσο, ο πίνακας στον τοίχο τραβάει την προσοχή, λόγω του χρώματος του, που είναι το έντονο πράσινο.

Μαρίνος Κόνσολος Μπρούσκο σπίτι

Το σπίτι της Μελίνας από το Μπρούσκο από την άλλη θα σας «ζεστάνει», αφού έχει γωνιακό καναπέ και λευκό χαλί στρώσει στο πάτωμα.

Στο σαλόνι του ο Ανδρέας Γεωργίου από το Μπρούσκο έχει μαύρο μαύρο καναπέ! Τον πήρε ο ύπνος με τα αδέρφια του...

Ο Ανδρέας Γεωργίου που γνωρίσαμε στο Μπρούσκο έχει στο σαλόνι του σπιτιού του μαύρο καναπέ. Εκεί τον πήρε ο ύπνος μαζί με τα αδέρφια του.

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης έχει ευρέως γνωστός μέσα από το Μπρούσκο, η οποία ήταν δική του σειρά και είδε μεγάλη επιτυχία και εκτός Ελλάδος.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μοιράζεται πολλές καθημερινές στιγμές με τους διαδικτυακούς του φίλους. Σε μια από αυτές τις στιγμές είδαμε το σαλόνι του σπιτιού του.

Στο μαύρο καναπέ του, τον πήρε ο ύπνος μαζί με τα αδέρφια του, έχοντας στην αγκαλιά τους... πίτσες.

Την αυτοκινητάρα του την έχετε δει; Έχει δερμάτινα καθίσματα και είναι... "θηρίο". και... έχουμε φωτογραφία από το εσωτερικό του.