Ο "Αχιλλέας" από το Μπρούσκο έχει αυτοκίνητο με δερμάτινα καθίσματα! Είναι "θηρίο"!

Φωτογραφία από το εσωτερικό του!

Ο

Το αυτοκίνητο του "Αχιλλέα" από το Μπρούσκο το έχετε δει; Έχει δερμάτινα καθίσματα και είναι... "θηρίο". Φωτογραφία από το εσωτερικό του.

Ο Ανδρέας Γεωργίου έγινε αγαπητός στο ελληνικό κοινό μέσα από την σειρά του ΑΝΤ1 και δεν άργησε να δει επιτυχία στην τηλεόραση.

Μετά το Μπρούσκο δεν άργησε να έρθει ακόμη μια μεγάλη επιτυχία. Ο λόγος για το Τατουάζ του οποίου "μούσα" ήταν η Δανάη Παππά.

Ο Ανδρέας Γεωργίου είναι καθημερινός χρήστης του Instagram και σε μια ανάρτηση του είδαμε το αυτοκίνητο του. Με το εσωτερικό του θα πάθετε πλάκα.

Αχιλλέας Μπρούσκο Ανδρέας Γεωργίου αυτοκίνητο

Ο "Αχιλλέας" από το Μπρούσκο μπήκε στην κουζίνα για τα μάτια μιας γυναίκας! Οι αγκαλιές πάνω από τον τεράστιο πάγκο!

Οι αγκαλιές που έδωσε ο τηλεοπτικός "Αχιλέας" από το Μπρούσκο πάνω από τον τεράστιο πάγκο! Μπήκε στην κουζίνα για τα μάτια μιας γυναίκας!

Ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος, Ανδρέας Γεωργίου έγινε ευρέως γνωστός μέσα από τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στην σειρά «Μπρούσκο».

Ο Ανδρέας Γεωργίου αυτήν την περίοδο πραγματοποιεί τα γυρίσματα της νέας του σειράς «8 Λέξεις». Σε λίγα επεισόδια της σειράς συμμετείχε και η γνωστή σε όλους μας «Μπρουκ», Κάθριν Κέλι Λανγκ.

Έτσι, ήρθε και η σειρά του Ανδρέα Γεωργίου να «παίξει» στη θρυλική σειρά «Τόλμη και Γοητεία». Επομένως, βρέθηκε μαζί με τον καλό του φίλο και συνάδελφο Κούλλη Νικολάου στην Καλιφόρνια.

Ο ίδιος όπως μας έκανε γνωστό μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram το βράδυ της Κυριακής, οργανώθηκε μια όμορφη βραδιά στο σπίτι της Κάθριν Κέλι Λανγκ, η οποία τους υποδέχτηκε θερμά.

Τα επεισόδια με τον Ανδρέα Γεωργίου θα προβληθούν στις αρχές του 2020, ενώ ο ίδιος δεν αποκαλύπτει, λόγω συμβολαίου, λεπτομέρειες για τον ρόλο του.

Η αγαπημένη ηθοποιός ανέβασε στιγμιότυπα από την όμορφη αυτή βραδιά στο σπίτι της, στο Instagram, να ποζάρει χαμογελαστή στο πλευρό των Ελλήνων ηθοποιών. «Ξαναβρεθήκαμε!! Τι καλά που έχω εδώ τον Ανδρέα, τον Κούλλη, τον Μάριο, οι οποίοι ήρθαν από την Ελλάδα», έγραψε η «Μπρουκ».

Επιπλέον, τον είδαμε να μπαίνει στην κουζίνα του σπιτιού της για τα μάτια της Κάθριν Κέλι Λάγνκ και όπως μπορέσαμε να δούμε έχει μια πάρα πολύ μεγάλη κουζίνα και έναν τεράστιο πάγκο!

Δείτε σχετικές φωτογραφίες:

Ανδρέας Γεωργίου Μπρουκ

Ανδρέας Γεωργίου Μπρουκ

Μπρουκ κουζίνα Ανδρέας Γεωργίου Μπρούσκο 8 Λέξεις