Survivor: Ευχάριστα νέα για την Ειρήνη Παπαδοπούλου! Κάνει το επόμενο βήμα στην σχέση της!

Έσκασε τώρα!

Survivor: Ευχάριστα νέα για την Ειρήνη Παπαδοπούλου! Κάνει το επόμενο βήμα στην σχέση της!

Ευχάριστα νέα για την Ειρήνη Παπαδοπούλου, που αγαπήσαμε μέσα από το Survivor! Κάνει το επόμενο βήμα στην σχέση της και έχουμε λεπτομέρειες! Όλο το ρεπορτάζ!

Μπορεί οι φήμες ότι είναι έγκυος να μην ισχύουν, όπως γράψαμε και εμείς αλλά στα προσωπικά της είναι πολύ καλά!

Το Πρωινό αποκαλύπτει ότι η Ειρήνη Παπαδοπούλου βρίσκεται σε αναζήτηση νέου σπιτιού στην Αθήνα για να μείνει μαζί με τον σύντροφο της, Αλέξανδρο Πασχαλάκη, με τον οποίο είναι έτοιμη να κάνει το επόμενο βήμα! Εμείς να ευχηθούμε ότι καλύτερο στο ζευγάρι, μιας και ταιριάζουν πάρα πολύ... Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ειρήνη Παπαδοπούλου: Σε ποιο παιχνίδι θα την δούμε μετά το Survivor; Αποκάλυψη τώρα!

Αποκάλυψη τώρα για την Ειρήνη Παπαδοπούλου από το Survivor! Σε ποιο παιχνίδι θα την δούμε μετά το πετυχημένο ριάλιτι; Βόμβα στα τηλεοπτικά!

Μάλιστα, το πρωί της Πέμπτης η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην εκπομπή “Happy Day” αποκάλυψε όλο το ρεπορτάζ!

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια δήλωσε πως η Ειρήνη Παπαδοπούλου και η Λένα Ζευγαρά είναι τα πρώτα ονόματα που συμφώνησαν για το νέο κύκλο του Just the Two of Us!

Ειρήνη Παπαδοπούλου - Κώστας Πηλαδάκης: Είναι οριστικό! Χώρισαν και εκείνος βρίσκεται ήδη στο πλευρό άλλης γυναίκας!

Να θυμίσουμε, πως για την κριτική επιτροπή συζητάει η Άντζελα Δημητρίου και ο Βασίλης Καρράς, ενώ η Μαρίνα Πατούλη συζητάει για παίκτρια.

Ειρήνη Παπαδοπούλου: Είναι full in love με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη και δεν το κρύβει! Πού τους "τσάκωσε" ο φακός;

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου έχει νέο έρωτα στη ζωή της, με τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ, Αλέξανδρο Πασχαλάκη! Το ζευγάρι είναι full in love και δεν το κρύβει καθόλου! Δείτε εδώ πού τους "τσάκωσε" ο φακός!

Το ζευγάρι περνάει μία από τις πιο όμορφες περιόδους στην αρχή της σχέσης τους και βρίσκουν πάντα χρόνο παρά τις αυξημένες επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, για να περνάνε δημιουργικές στιγμές σαν ζευγάρι.

Να θυμίσουμε πως όπως η τραγουδίστρια προχώρησε στη ζωή της, κάτι αντίστοιχο αποφάσισε να κάνει και ο πρώην σύντροφός της, Κώστας Πηλαδάκης.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Το Πρωινό», οι δυο τους βρέθηκαν στη Θεσσαλονίκη στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η Άννα Βίσση και διασκέδασαν μέχρι νωρίς το πρωί!

παπαδοπούλου πασχαλάκης