Ειρήνη Παπαδοπούλου - Κώστας Πηλαδάκης: Είναι οριστικό! Χώρισαν και εκείνος βρίσκεται ήδη στο πλευρό άλλης γυναίκας!

Τραγουδίστρια και η νέα σύντροφός του!

Ειρήνη Παπαδοπούλου - Κώστας Πηλαδάκης: Είναι οριστικό! Χώρισαν και εκείνος βρίσκεται ήδη στο πλευρό άλλης γυναίκας!

Η Ειρήνη Παπδοπούλου και ο Κώστας Πηλαδάκης χώρισαν και είναι οριστικό αυτήν την φορά, αφού εκείνος βρίσκεται ήδη στο πλευρό άλλης γυναίκας!

Υπενθυμίζουμε πως το ζευγάρι είχε χωρίσει πριν από λίγο καιρό και είχαν κάνει μια προσπάθεια επανασύνδεσης!

Το μεσημέρι της Τρίτης στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα στον ΣΚΑΪ ο Νίκος Γεωργιάδης αποκάλυψε πως ο επιχειρηματίας έχει προχωρήσει ήδη στην προσωπική του ζωή, καθώς είναι ζευγάρι με νεαρή μελαχρινή τραγουδίστρια.

Είπε χαρακτηριστικά:

«Πριν από λίγο καιρό δόθηκε οριστικό τέλος στη σχέση της Ειρήνης Παπαδοπούλου και του Κώστα Πηλαδάκη. Τα είχαν ξαναβρεί για λίγο το καλοκαίρι, αλλά είναι οριστικό γιατί ο Κώστας Πηλαδάκης έχει κάνει το επόμενο βήμα στη ζωή του και έχει νέα σύντροφο. Είναι πάλι τραγουδίστρια. Είναι πολύ όμορφη, 30αρα στην ηλικία. Είναι μελαχρινή».

Ειρήνη Παπαδοπούλου: Είναι μόνη της ή όχι; Όλη η αλήθεια για την προσωπική της ζωή!

Με «όπλα» το ποντιακό της πείσμα, την υπομονή που είναι χαραγμένη στο κούτελό της όπως λέει, το ταλέντο της και ότι δεν... μασάει, η Ειρήνη Παπαδοπούλου αποφάσισε πια πως ήρθε ο καιρός να αλλάξει ρότα σε όλους τους τομείς της ζωής της.

Η τραγουδίστρια μίλησε για πρώτη φορά στο youweekly.gr για το τέλος της 7χρονης σχέσης της με τον Κώστα Πηλαδάκη και αποκαλύπτει αν είναι σε σχέση αυτή τη περίοδο ή όχι! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Δεν λέω όχι στο τέταρτο παιδί!»

Δείτε ακόμη: Ειρήνη Στεριανού: "Αδικήθηκα από το GNTM και δεν μου λείπει!" - "Καρφώνει" το μοντέλο!

Το καλοκαίρι ανέβασες μια φωτογραφία στο Instagram και μας πληροφόρησες ότι μετακόμισες. Υποψιαστήκαμε λοιπόν ότι με τον άνθρωπο που είχες σχέση εδώ και 7 χρόνια, τον Κώστα Πηλαδάκη, δεν είστε πια μαζί... Αλλά εσύ στους δημοσιογράφους που σε ρώτησαν δεν είπες πάλι ούτε μια κουβέντα ως απάντηση...

Μια κουβέντα τη λέω για τα προσωπικά μου, το κάτι παραπάνω νιώθω άβολα για να το πω. Και θα σου ξεκαθαρίσω το εξής: Όλα αυτά τα χρόνια δεν κρύφτηκα από κανέναν. Το τι γινόταν όμως μέσα στο σπίτι μου δεν ήθελα ποτέ να το πω και να το αναλύσω. Μόνη μου παραδέχτηκα ότι μετακόμισα το καλοκαίρι, ότι έκανα μια αλλαγή και πως ήμουν «κάπως» στα προσωπικά μου.

Δείτε ακόμη: GNTM: Την... έδωσε κανονικότατα! Η Ειρήνη Ερμίδου αποκαλύπτει το άγνωστο συμβάν στις τουαλέτες με την Αμανατίδου! - "Bye bye bitches!" (βίντεο)

Ήθελες να επαναπροσδιορίσεις τη σχέση που είχες ή απλά τον εαυτό σου; Γιατί τον Κώστα τον είδαμε να έρχεται στην πρεμιέρα σου και μερικά sites υποστήριξαν πως υπάρχει ένα ενδεχόμενο επανασύνδεσης...

Μου συνέβησαν και τα δύο μαζί. Αυτή η κίνηση που έκανα μπορεί να σημαίνει πολλά. Όταν έχεις μια τόσο μακροχρόνια σχέση όπως είχα εγώ και κάνεις αυτή την αλλαγή, δεν μπορείς να είσαι σίγουρος 200% για το αποτέλεσμα, αλλά αυτό ήταν το καλύτερο που μπορούσα να κάνω. Ο χρόνος δείχνει πάντα τι μένει στο τέλος.

Άρα είσαι μόνη σου και δεν έχεις σχέση;

Είμαι μόνη μου στην προσωπική μου ζωή και είμαι στην καλύτερή μου φάση, και αυτό το εννοώ. Θέλω πια να πραγματοποιήσω τα όνειρά μου!