Ειρήνη Στεριανού: "Αδικήθηκα από το GNTM και δεν μου λείπει!" - "Καρφώνει" το μοντέλο!

Αποκλειστικές φωτογραφίες στο Youweekly.gr!

Ειρήνη Στεριανού:

Κατάφερε να ξεχωρίσει μέσα από την παρουσία της στο «GNTM», ασχέτως αν δεν έφτασε στην τελική τετράδα.

Η Ειρήνη Στεριανού αποχώρησε εδώ και περίπου ενάμιση μήνα από το reality μόδας του STAR –σε μία εβδομάδα συμπληρώνεται μήνας από την προβολή του επεισοδίου– και έκτοτε έχει περιορίσει τις δημόσιες εμφανίσεις της. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Ελεονώρα Μελέτη: Έχασε όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης!

Το μόνο σίγουρο είναι πως απολαμβάνει την... ελευθερία της, ενώ λέει συχνά σε φίλους και γνωστούς «δεν μου λείπει καθόλου το “GNTM”, γιατί νιώθω ότι αδικήθηκα».

Αν και στην αρχή αναπολούσε τις μέρες που πέρασε στο σπίτι με τις υπόλοιπες κοπέλες, αφού αυτή ήταν η πραγματικότητα που ζούσε για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα –όπως λέει μεταξύ σοβαρού και αστείου, τις πρώτες μέρες μετά την αποχώρησή της ήταν σαν να... κατέβηκε από το βουνό–, στη συνέχεια η κατάσταση άλλαξε ριζικά.

Δείτε ακόμη: Τατουάζ - Σούπερ αποκλειστικό! Δολοφονική επίθεση σε Τόνυ και Τατιάνα!

Σε αυτό συνέβαλε και το γεγονός ότι στο reality προχώρησαν κοπέλες που ίσως να υστερούσαν της Ειρήνης στο στυλιστικό κομμάτι κάτι που, σύμφωνα με πληροφορίες, εκείνη δεν είδε με καλό μάτι. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα δώσει τις δικές της απαντήσεις και πως έχει να πει πολλά...

Δείτε ακόμη: GNTM: Την... έδωσε κανονικότατα! Η Ειρήνη Ερμίδου αποκαλύπτει το άγνωστο συμβάν στις τουαλέτες με την Αμανατίδου! - "Bye bye bitches!" (βίντεο)

«Δεν νιώθω ωραία με αυτό το μαλλί!»

Highlight από τη συμμετοχή της στο «GNTM», η στιγμή που με δάκρυα στα μάτια αποχωρίστηκε τα μακριά μαλλιά της, στο πλαίσιο του makeover που πέρασαν όλες οι κοπέλες – με εκείνη να υφίσταται ουσιαστικά τη μεγαλύτερη αλλαγή.

Δύο μήνες μετά, η εικόνα της έχει βελτιωθεί, αν και ακόμα παλεύει για να φτιάξει το look της: «Προσπαθώ πλέον να τα κάνω καρέ και κουρεύομαι συνέχεια για να στρώσουν, γιατί εννοείται πως δεν νιώθω ωραία με αυτό το μαλλί!», εκμυστηρεύεται συχνά στις παρέες της, με τις απόψεις να διίστανται, καθώς άλλοι την προτιμούν με κοντό και άλλοι με μακρύ μαλλί.

Δείτε ακόμη: Survivor 3: Εκτός ο Λιανός, σε αναμονή η Σπυροπούλου! Όλες οι αλλαγές και οι ανατροπές του reality παιχνιδιού! (βίντεο)

Η επόμενη μέρα μετά το reality μόδας

Αέρας αλλαγής φυσάει στη ζωή της, λοιπόν, αφού μετά την αποχώρησή της δέχεται σωρηδόν επαγγελματικές προτάσεις για φωτογραφίσεις και για editorial μόδας, με τη σέξι Ειρήνη να χαίρεται αυτό το ανανεωμένο ενδιαφέρον. Το YOU τη συνάντησε την προηγούμενη Τετάρτη την ώρα που έκανε τις αγορές της στη Γλυφάδα φορώντας καυτό μίνι και έμαθε όλα όσα συνέβησαν από τη μέρα που αποχώρησε από το πλέον πολυσυζητημένο reality μόδας του STAR.

TAGS