Τατουάζ - Σούπερ αποκλειστικό! Δολοφονική επίθεση σε Τόνυ και Τατιάνα!

Αποκλειστικό με την εξέλιξη βόμβα!

Τατουάζ - Σούπερ αποκλειστικό! Δολοφονική επίθεση σε Τόνυ και Τατιάνα!

Ο Τόνυ με την Τατιάνα ευτυχισμένοι περιμένουν το μωρό τους και κάνουν όνειρα για το μέλλον, χωρίς όμως να λογαριάζουν τον μόνιμο κίνδυνο που λέγεται Στρατηγός! Η ρήξη με τη Μαργκώ αλλά και η εμμονή του να βάλει ξανά στο παιχνίδι τον Τόνυ, τον φέρνει στα άκρα και οι συνέπειες θα είναι τραγικές για το ζευγάρι.


Ο Τόνυ και η Τατιάνα κάνουν σχέδια για το μωρό κι ετοιμάζονται να μετακομίσουν στο νέο τους σπίτι στην Πολιτεία. Διαβάστε παρακάτω...

Ο Νικόλας που έχει βρει έναν φίλο στο πρόσωπο του Τόνυ, αναλαμβάνει να τον βοηθήσει, όμως ο Νικόλας ανακαλύπτει ένα σακουλάκι κοκαΐνη και καταλαβαίνει ότι ο Τόνυ λέει ψέματα σε όλους. Αυτό χαλάει την καλή εικόνα που είχε για εκείνον και του το δείχνει: «Δεν το περίμενα να λες ψέματα. Εκτός από τον εαυτό σου έχεις και την Τατιάνα που αν το μάθει έχεις τελειώσει, αλλά και ένα παιδί που περιμένεις», τον προειδοποιεί. Ο Τόνυ κατεβάζει το κεφάλι και του ζητάει να μην πει τίποτα σε κανέναν και ότι προσπαθεί και θα το κόψει.

Δείτε ακόμη: GNTM: Την... έδωσε κανονικότατα! Η Ειρήνη Ερμίδου αποκαλύπτει το άγνωστο συμβάν στις τουαλέτες με την Αμανατίδου! - "Bye bye bitches!" (βίντεο)

Την ίδια στιγμή, η συνεργασία του Στρατηγού με τη Μαργκώ οδηγείται στα άκρα και οι συνέπειες θα είναι απρόβλεπτες. Ο Στρατηγός δεν αργεί ούτε λεπτό και δίνει τη χαριστική βολή, προειδοποιώντας τον Τόνυ, που αγνοεί ότι η καταιγίδα όπου να ’ναι θα ξεσπάσει… Ο Τόνυ κρύβει την αλήθεια από την Τατιάνα για το τηλεφώνημα που δέχτηκε, παίρνει τον Στρατηγό και τον απειλεί: «Κοίτα μη με ξαναπάρεις τηλέφωνο, γιατί δεν το έχω σε τίποτα να σε δώσω κι εσένα και τους υπόλοιπους», του λέει μεταξύ άλλων. Μετά από αυτό, ο Στρατηγός ετοιμάζει μια επίθεση άνευ προηγουμένου προς τον Τόνυ. Την επόμενη το ζευγάρι βγαίνει για φαγητό, αλλά στην επιστροφή ο Τόνυ χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου και τρακάρει, με αποτέλεσμα τόσο ο ίδιος όσο και η Τατιάνα να τραυματιστούν. Το σχέδιο του Στρατηγού υλοποιείται με τον πιο σατανικό τόπο, αφού με εντολή του ίδιου οι συνεργάτες του «πείραξαν» το αυτοκίνητο.

Δείτε ακόμη: Survivor 3: Εκτός ο Λιανός, σε αναμονή η Σπυροπούλου! Όλες οι αλλαγές και οι ανατροπές του reality παιχνιδιού! (βίντεο)

Ο Τόνυ και η Τατιάνα μεταφέρονται στο νοσοκομείο, με την Τατιάνα να προχωράει σε πρόωρο τοκετό, παρόλο που βρίσκεται στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης: «Υπάρχει μεγάλος κίνδυνος, θα πρέπει να πάρουμε άμεσα το παιδί», τους λένε οι γιατροί. Τα δυσάρεστα νέα μαθαίνονται αμέσως και τόσο η Μαργκώ όσο και η Βέρα τρέχουν στο νοσοκομείο για να βρεθούν στο πλευρό τους. Την ίδια στιγμή μόλις το μαθαίνουν, ο Αλέξανδρος και η Αννα επιστρέφουν εσπευσμένα από το Λονδίνο.

Η Μαργκώ καταλαβαίνει ότι ο Στρατηγός δεν αστειεύεται και κλονίζεται, με αποτέλεσμα στο νοσοκομείο να δείχνει μια άλλη Μαργκώ με πιο ανθρώπινο πρόσωπο. Ωστόσο κανέναν δεν πείθει γι’ αυτή την αλλαγή και οι αντιδράσεις του περιβάλλοντος δεν είναι οι αναμενόμενες.

Τελικά η Τατιάνα γεννάει πρόωρα και ζητά από τον Τόνυ να κρατήσει τη μάνα του μακριά της, παρόλο που εκείνος δείχνει να επηρεάζεται από το ειλικρινές ενδιαφέρον που δείχνει η Μαργκώ για την κατάσταση.

Δείτε ακόμη: "Σεισμός" στην showbiz! Ο σύντροφος γνωστής τραγουδίστριας έχει κατηγορηθεί βιασμό και έχει μπει φυλακή για ανθρωποκτονία!

Λίγο αργότερα ο Τόνυ παραδέχεται στον Νικόλα πως είχε κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών την ώρα του ατυχήματος και τρέμει μη φτάσουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων στα χέρια της Τατιάνας: «Ναι, το παραδέχομαι δεν ήμουν καθαρός, αλλά δεν έχει να κάνει αυτό με το ατύχημα. Ημουν μια χαρά, το ατύχημα δεν προκλήθηκε από μένα, είχε πρόβλημα μηχανολογικό το αυτοκίνητο», του εξηγεί και ο Νικόλας δείχνει να μην πιστεύει τα αίτια του ατυχήματος.

Το μωρό τους επειδή είναι πρόωρο το βάζουν σε θερμοκοιτίδα με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Ο Τόνυ και η Τατιάνα αγωνιούν για τη ζωή του και κανείς δεν ξέρει τι κατάληξη θα έχει η περιπέτεια αυτή, που ξεκίνησε με το σατανικό σχέδιο του Στρατηγού. Η Μαργκώ από την άλλη, που βρίσκεται από την πρώτη στιγμή στην κλινική, μπερδεύει περισσότερο την κατάσταση με την επιθετική της στάση, την ώρα που η Τατιάνα και ο Τόνυ συνεχίζουν να περνούν δύσκολες ώρες στο νοσοκομείο, με το μωρό τους να βρίσκεται σε κίνδυνο στη θερμοκοιτίδα.