Ντόρα Μπακογιάννη: Πιο κομψή από ποτέ σε δημόσια εμφάνιση της! Το πανωφόρι της «μαγνήτισε» τα βλέμματα!

Χαμογελαστή και σικάτη!

Ντόρα Μπακογιάννη: Πιο κομψή από ποτέ σε δημόσια εμφάνιση της! Το πανωφόρι της «μαγνήτισε» τα βλέμματα!

Το πανωφόρι της Ντόρας Μπακογιάννη «μαγνήτισε» όλα τα βλέμματα σε δημόσια εμφάνιση που έκανε και ήταν πιο κομψή από ποτέ!

Η γνωστή πολιτικός βρέθηκε στην επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης του Χάρη Ρώμα, «Ο βαφτιστικός της Κυρίας» που συνεχίζει για δεύτερη χρονιά στο θέατρο Αθηναϊς.

Η Ντόρα Μπακογιάννη έκανε μια εμφάνιση στην οποία έδειχνε πολύ ανανεωμένη και κομψή, όπως είναι πάντα άλλωστε! Η ίδια επέλεξε να φορέσει ένα ιδιαίτερο πανωφόρι και κατάφερε να «κεντρίσει» τα βλέμματα πάνω της, όπως συνηθίζει με την επιβλητική παρουσία της!

Η ίδια χαμογελαστή παρακολούθηση την παράσταση με όρεξη και έδωσε το πιο ζεστό της χειροκρότημα στον θίασο της παράστασης!

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr βρέθηκε στην πρεμιέρα του γνωστού σεναριογράφου και ηθοποιού και φυσικά αποθανάτισε την κυρία Ντόρα Μπακογιάννη στις καλύτερες στιγμές της:

Δείτε τις φωτογραφίες:

Ντόρα Μπακογιάννη εμφάνιση θέατρο

Ντόρα Μπακογιάννη Σάσα Σταμάτη Νόνη Δούνια

Δείτε επίσης την Ντόρα Μπακογιάννη σε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση με τον σύζυγο της!

Ντόρα Μπακογιάννη: Δείτε για πρώτη φορά τα 6 εγγόνια της σε μια φωτογραφία!

Δείτε για πρώτη φορά τα 6 εγγόνια της Ντόρας Μπακογιάννη σε μια μόνο φωτογραφία!

Η γνωστή πολιτικός κάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές στα πάτρια εδάφη της, δηλαδή στην Κρήτη και συγκεκριμένα στα Χανιά απ' όπου και κατάγεται.

Η Ντόρα Μπακογιάννη είναι μία πολύ δραστήρια γυναίκα, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά τα κοινά. Τα παιδιά της, Κώστας και Αλεξία, έχουν γίνει γονείς και η Ντόρα Μπακογιάννη φροντίζει να περνάει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί, τόσο μαζί τους όσο και με τα έξι εγγόνια της.

Η πολιτικός είναι αρκετά ενεργή στα social media αν και οι οικογενειακές φωτογραφίες που έχει ανεβάσει είναι ελάχιστες.

Οι καλοκαιρινές διακοπές όμως, στάθηκαν αφορμή να μοιραστεί μαζί μας μία νέα οικογενειακή φωτογραφία, την πρώτη στην οποία βλέπουμε και τα έξι εγγόνια της μαζί!

Δημοσίευσε την πιο γλυκιά φωτογραφία, στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, με τα έξι εγγόνια της.

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Ντόρα Μπακογιάννη: Δείτε για πρώτη φορά τα 6 εγγόνια της σε μια φωτογραφία!