Open: Αναβολή «βόμβα» για πρεμιέρα αγαπημένου show! Τι συνέβη;

Όλη η αλήθεια!

Open: Αναβολή «βόμβα» για πρεμιέρα αγαπημένου show! Τι συνέβη;

Αναβολή «βόμβα» μόλις «έσκασε» για το Open και για αγαπημένο show! Τι συνέβη;

Η αποκάλυψη ήρθε σήμερα μέσα από την εκπομπή του Star, «Στην φωλιά των Κου Κου» και όπως αναφέρεται η πρεμιέρα πολυσυζητημένου μουσικού σόου παίρνει αναβολή!

Ο λόγος για το «Just the 2 of us» και όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ η αναβολή οφείλεται επειδή ακόμα δεν έχει οριστικοποιηθεί η κριτική επιτροπή, καθώς υπήρχαν τρία ηχηρά «Όχι».

Η πρεμιέρα ήταν προγραμματισμένη για τα μέσα με τέλη Ιανουαρίου και τώρα μεταφέρεται για τα μέσα Φεβρουαρίου μέσα από τη συχνότητα του Open με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη.

Ο δημοσιογράφος ανέφερε ότι οι ιθύνοντες του καναλιού έχουν προσεγγίσει για την κριτική επιτροπή τον Γιάννη Λάτσιο, ο οποίος ήταν θετικός.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Μάλιστα πριν από λίγο καιρό είχε αναβληθεί ακόμη ένα σόου του Open και του Νίκου Κοκλώνη!

Έκτος Open tv η Ανθή Βουλγάρη; Όλη η αλήθεια....

Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε η είδηση ότι η Ανθή Βούλγαρη είναι εκτός Open tv και στο Vanda's blog του Youweekly.gr σας έχω όλο το ρεπορτάζ!

Η δημοσιογράφος, απουσιάζει εδώ και 2 μέρες από την εκπομπή του καναλιού Ώρα Ελλάδος 7 και τα σενάρια δεν έχουν τελειωμό! Η Ανθή Βούλγαρη μάλιστα, εθεάθη στην Κύθνο με τον αγαπημένο της, πιο ερωτευμένη από ποτέ.....

Τι ισχύει τελικά όμως με την δημοσιογράφο και το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη; Η αλήθεια είναι ότι η Ανθή Βούλγαρη, είναι από τις λίγες δημοσιογράφους που παρέμειναν στο δυναμικό του καναλιού, όταν άλλαξε η διοίκηση και από Epsilon έγινε Open tv!

Ο Ιβάν, φημίζεται για τις συμφωνίες του και ποτέ δεν θα είχε στο δυναμικό του ένα πρόσωπο που ο ίδιος, δεν πίστευε ότι του κάνει. Ωστόσο, είναι γεγονός πως η απουσία της Ανθής δύο συνεχόμενες ημέρες έχει προκαλέσει αίσθηση. Πληροφορίες του Vanda's blog αναφέρουν ότι η Ανθή πήρε κάποιες μέρες άδεια για προσωπικούς λόγους και θα επιστρέψει σύντομα... Οτιδήποτε άλλο περί αντικατάστασής της δεν ισχύει!