ΣΚΑΪ: Το πρόσωπο «βόμβα» που θα φτάσει το κανάλι στο κόκκινο!

Θα ανατρέψει τα πάντα!

ΣΚΑΪ: Το πρόσωπο «βόμβα» που θα φτάσει το κανάλι στο κόκκινο!

Επιτέλους, σε λίγο καιρό μπαίνει στον ΣΚΑΪ, το πρόσωπο «βόμβα» που θα πάρει το κανάλι και θα το φτάσει με άνεση στο κόκκινο!

Συγκεκριμένα, πρόκειται να δούμε μία νέα προσθήκη, στην ήδη δημοφιλή σειρά του Ανδρέα Γεωργίου, «8 λέξεις»!

Ο ηθοποιός που πρόκειται να εισβάλλει στη σειρά, δεν είναι άλλος από τον Τούρκο, Τζαν Γιαμάν, ο οποίος είναι πρωταγωνιστής της σειράς «Φτερωτός Θεός»!

Μάλιστα, ο Γιαμάν θα μπει στη σειρά ως Έλληνας, και το όνομα του, Σταμάτης Tαλαδιανός!

Πρόκειται για τον πρώην σύντροφο της Φωτεινής (Χρυστάλλα Καλλένου), το μοντέλο που ζωγραφίζει ο Οδυσσέας (Αντρέας Γεωργίου) και που θα εμφανιστεί όταν το σχέδιο της Ηλιάννας (Ειρήνη Καραγιώργη) μπει στο τελικό στάδιο για την εξόντωση της Έρσης (Ναταλία Κηρύκου) και του Οδυσσέα.

Ρίξτε και μία ματιά στις σημερινές εξελίξεις της σειράς του Ανδρέα Γεωργίου!

φτερωτός θεός

"Ταραχή" στον ΣΚΑΙ! Πρόσωπο - βόμβα εκτός καναλιού!

"Ταραχή" επικρατεί τις τελευταίες ώρες στον ΣΚΑΙ με την είδηση πως πρόσωπο - βόμβα βρίσκεται εκτός καναλιού! Τι λένε οι πρώτες πληροφορίες;

Σύμφωνα με όσα ακούγονται, ο σταθμός ανακοίνωσε το μεσημέρι στη δημοσιογράφο το τέλος της συνεργασίας τους!

Ο λόγος για την Ελεάννα Τρυφίδου, την αρχισυντάκτρια της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα!

Το κανάλι και η αρχισυντάκτρια είχαν τον τελευταίο καιρό διαφωνίες ως προς το περιεχόμενο, αλλά και την θεματολογίας της εκπομπής, με αποτέλεσμα η ίδια να μένει εκτός καναλιού.

Δείτε επίσης τις εξελίξεις με τον Γιώργο Λιάγκα και την τρίτη τιμωρία του ΕΣΡ!

ΣΚΑΙ: Τεράστια ανατροπή και πανικός στον ανταγωνισμό! Το πρόσωπο που φέρνει τα πάνω - κάτω!

Ο ΣΚΑΙ τα αλλάζει όλα! Τεράστια ανατροπή και πανικός στον ανταγωνισμό, με το πρόσωπο που φέρνει τα πάνω - κάτω και αναμένεται να σαρώσει!

Το 2020 μόλις ξεκίνησε και το κανάλι έκανε κίνηση ματ. Το εν λόγω πρόσωπο για το οποίο θα σας μιλήσω, έχει πολλά χρόνια στις «πλάτες» του στον χώρο και έχει κάνει αρκετές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της ελληνικής τηλεόρασης.

Ο ΣΚΑΙ, με τον Ατζούν Ιλιτζαλί να κάνει... τα κόλπα του, αποφάσισε να εντάξει ξανά την σιδηρά κυρία στο δυναμικό του προκειμένου ενδεχομένως να τον συμμορφώσει, μιας και εκείνη ξέρει τα χούγια του ένα προς ένα.

Πρώτα εμείς στο Υοuweekly.gr σας είχαμε γράψει για την επιστροφή της Άλκηστις Μαραγκουδάκη στα ΜΜΕ και σήμερα σας έχω «καυτό» παρασκήνιο στο Vanda's blog! Η Άλκηστις ξέρει όσο κανένας άλλος την ελληνική τηλεόραση και αναμένεται να αλλάξει κατά πολύ το τηλεοπτικό τοπίο, τόσο στον ΣΚΑΙ όσο και γενικά, αφού ο ανταγωνισμός θα λάβει τα μέτρα του.

Σας πληροφορώ δε, ότι μόλις «έσκασε» στα δημοσιογραφικά γραφεία η είδηση της μεταγραφής στον ΣΚΑΙ, έγινε ο απόλυτος χαμός! Μόνο το όνομά της άλλωστε, αρκεί να φέρει ταραχή σε πολλούς...

Άλκηστις Μαραγκουδάκη

Ποια είναι η Άλκηστις Μαραγκουδάκη

Για πάνω από μία 20ετία υπηρέτησε τα μεγαλύτερα κανάλια. Υπήρξε επί 17 χρόνια διευθύντρια προγράμματος του AΝΤ1 και μετά από παραίτησή της από το σταθμό βρέθηκε το 2008 στην διοίκηση του Alpha λαμβάνοντας θέση στη διεύθυνση Ειδήσεων και Ενημέρωσης. Η θητεία της στο κανάλι της Κάντζας κράτησε δύο χρόνια για να βρεθεί αργότερα στο Star. Ένα από τα μεγάλα κεφάλαια της καριέρας της ήταν η θητεία της στον ΣΚΑΙ. Αξιοσημείωτο είναι ότι μετά το κανάλι του Φαλήρου, είχε βρεθεί και στο Epsilon.

Μερικά λόγια για την Άλκηστις Μαραγκουδάκη... από την ίδια, όπως τα έχει πει σε συνεντεύξεις της

«Η τηλεόραση αντανακλά την κοινωνία και την οικονομία κάθε χώρας. Είναι ένα μέσο όμως που παρόλες τις αντιξοότητες εξελίσσεται κάθε μέρα που περνά.»

«Οι νέες ιδέες δεν είναι μόνο θέμα φαντασίας αλλά και μεγάλου οικονομικού ρίσκου (βλέπε SURVIVOR) που νομίζω ότι αξίζει να το παίρνεις όταν πιστεύεις σε κάτι. Από την άλλη αν έλεγα ότι ξέρω την επόμενη επιτυχία θα έλεγα ψέματα. Έχω όμως τα αυτιά μου και τα μάτια μου ανοιχτά στα ζητούμενα του τηλεθεατή και στις διεθνείς τάσεις της τηλεόρασης.»

«Η δουλειά είναι αχάριστη και στα πρόσωπα και στις απολαβές, καθώς το προσωπικό κόστος είναι πολύ μεγάλο. Η δική μας αποζημίωση είναι η αποδοχή των προτάσεών μας από το τηλεοπτικό κοινό.»

«Δουλεύω 24 ώρες το 24ωρο. Αυτή την εποχή η δουλειά είναι όλη την ώρα στο μυαλό μου.»