Ελένη Μενεγάκη: Έτρεχε και δεν έφτανε! Το "τρελό" περιστατικό που της συνέβη με τη Λάουρα Λάτσιου!

Το αποκάλυψε στην εκπομπή της!

Ελένη Μενεγάκη: Έτρεχε και δεν έφτανε! Το

Έτρεχε και δεν έφτανε η αγαπημένη παρουσιάστρια, Ελένη Μενεγάκη! Περιέγραψε το πιο "τρελό" περιστατικό που της συνέβη ενώ ήταν μαζί με τη κόρη της, Λάουρα Λάτσιου!

Συγκεκριμένα, μέσα από τη σημερινή της εκπομπή, η γνωστή παρουσιάστρια θέλησε να διηγηθεί ένα πολύ παράξενο σκηνικό που της συνέβη ενώ ήταν μαζί με την κόρη της.

Έτσι σχολίασε:

«Εγώ δεν είμαι φαν του ευρωπαϊκού κινηματογράφου, αλλά τα τελευταία χρόνια οι γαλλικές κωμωδίες είναι άχαστες! Λες πάω να δω μια κωμωδία να γελάσω… ως συνήθως εγώ τέτοιες ταινίες της πετυχαίνω το καλοκαίρι στα θερινά σινεμά.»!

Ενώ στη συνέχεια προσέθεσε: «Είχα πάει το κατακαλόκαιρο με την μία μου κόρη στο σινεμά και μας έλεγαν πως η ταινία είναι στο σινεμά είκοσι μέρες και είναι κάθε μέρα γεμάτο το σινεμά για να δουν την ταινία…»!

Στη σημερινή της εκπομπή μάλιστα, η Ελένη Μενεγάκη θέλησε να πάρει θέση και για το ζήτημα σύγκρισης που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα σε Μέγκαν Μαρκλ και Νταιάνα!

Ελένη Μενεγάκη: Έκανε κάτι που η κόρη της Λάουρα δεν περίμενε με τίποτα! Η αποκάλυψη στην εκπομπή της - «Μου είπε...»!

Η Ελένη Μενεγάκη, έκανε κάτι που η κόρη της Λάουρα, δεν περίμενε με τίποτα. Η αποκάλυψη της παρουσιάστριας που έκανε σήμερα στην εκπομπή της.

Η Dj Pitsi πριν από λίγες ημέρες, της είχε δώσει ένα στικάκι με τραγούδια για να ακούσει όλες τις επιτυχίες που παίζουν τον τελευταίο καιρό και να τις γνωρίζει. Έτσι, ξεκίνησε να τα ακούσει στο αυτοκίνητο της,

«Έχω να σου πω ότι είχε 100% επιτυχία στη Λάουρα» τού είπε η Ελένη Μενεγάκη καθώς τον πλησίασε στα decks του.

Ελένη Μενεγάκη: Κανείς δεν έχει γράψει την καταγωγή της! Πρώτη φορά στην δημοσιότητα...

Μάλιστα, αποκάλυψε πως της Λάουρας, της φαινόταν πολύ περίεργο που άκουγε τέτοια τραγούδια και ειδικά Ελληνικά, κάτι που δεν περίμενε.

Ελένη Μενεγάκη: Άδειασε με την κόρη της τις κρεμάστρες στα μαγαζιά! Φωτογραφίες - απόδειξη!

Αποκλειστικές φωτογραφίες απόδειξη από την βόλτα της Ελένης Μενεγάκη με την κόρη της στα μαγαζιά! Άδειασαν τις κρεμάστρες!

Πριν από λίγες ημέρες η παρουσιάστρια του ALPHA βρέθηκε με την αγαπημένη της κόρη, Λάουρα, στην Κηφισιά για ψώνια και εννοείται πως ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr ήταν εκεί και την απαθανάτισε!

Και οι δυο casual αλλά πολύ στιλάτα ντυμένες δοκίμασαν άπειρα ρούχα και κατέληξαν σε κάποια για να ανανεώσουν την γκαρνταρόμπα τους!

Δείτε τις αποκλειστικές μας φωτογραφίες:

Ελένη Μενεγάκη κόρη

Ελένη Μενεγάκη ψώνιαΕλένη Μενεγάκη

Αφότου βγήκαν, όμως, από το μαγαζί έγινε το έλα να δεις καθώς τους όρμησαν για να τραβήξουν μαζί τους μια φωτογραφία! Δείτε εδώ τα στιγμιότυπα...