Χωρισμός "βόμβα" στη showbiz! Η πεθερά έβαλε το χεράκι της!

Το πήρε απόφαση και τους χώρισε!

Χωρισμός

Σαν "βόμβα" έσκασε ο χωρισμός αυτού του αγαπημένου ζευγαριού της showbiz! Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η πεθερά έβαλε το χεράκι της και τους διέλυσε τη σχέση!

Δεν κατάφερε να κρατήσει ζωντανή τη σχέση του αυτό το αγαπημένο ζευγάρι και βέβαια μεγάλη ευθύνη φέρει η διάσημη μαμά τη κοπέλας!

Ο λόγος για την κόρη της Σίντυ Κρόφορντ, Rande Gerber, που σύμφωνα με ξένα μέσα, χώρισε από τον αγαπημένο της μιας και οι γονείς της δεν ενέκριναν τη σχέση τους!

Η Σίντυ Κρόφορντ δε συμπάθησε ποτέ τον δεσμό της κόρη της και θεωρούσε πως δεν είναι κατάλληλος για εκείνη. Έτσι φρόντισε να δώσει τέλος στο δεσμό τους!

Θυμίζουμε πως πριν από λίγες μέρες, και η ελληνική showbiz βίωσε ένα μεγάλο χωρισμό!

χωρισμός showbiz

Χωρισμός «βόμβα» στην ελληνική showbiz! Τα διέλυσαν όλα εξαιτίας της απόστασης...

Χωρισμός «βόμβα» στην ελληνική showbiz. Τα διέλυσαν όλα εξαιτίας της απόστασης τους...

Ο λόγος για τον Δώρο Παναγίδη και την Αθηνά Χρυσαντίδου. Το ζευγάρι έγινε γνωστό μέσα από την συμμετοχή του στο Power of love, όπου γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν.

ζευγάρια showbiz

Το ζευγάρι όπως αποκάλυψαν χώρισε λόγω απόστασης όπως αποκάλυψαν στην εκπομπή «Mεσημέρι yes». «Δεν υπάρχει συγκεκριμένος λόγος. Αν θεωρήσεις ότι το σημαντικότερο ήταν η απόσταση. Θεωρώ την Αθηνά την κούρασε αυτό. Προχθές μου έστειλε ένα γράμμα, κάτι πιο ρομαντικό και θα μιλήσουμε τώρα που είμαι στην Αθήνα», είπε μεταξύ άλλων ο Δώρος.

«Ήταν να του δώσω κάποια κοσμήματα δικά του, τα οποία δεν τα είχα βρει δυστυχώς. Ο κύκλος έκλεισε, προχωράμε μπροστά γιατί η ζωή δεν σταματά εδώ» είπε η Αθηνά.

Δείτε άλλο ένα ζευγάρι που χώρισε μετά από έναν χρόνο σχέσης

Χωρισμός «βόμβα»: Μετά τις φωτογραφίες της τραγουδίστριας με φουσκωμένη κοιλιά ήρθε το τέλος

Χωρισμός «βόμβα» στην showbiz. Μετά τις φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλιά της τραγουδίστριας ήρθε το τέλος για το ζευγάρι.

Ο λόγος για την Ντέμι Λοβάτο και τον σύντροφο της Όστιν Γουίλσον. Το ζευγάρι ήταν μαζί περίπου δυο μήνες ωστόσο ο χωρισμός ήρθε γρήγορα.

Πριν έναν μήνα η τραγουδίστρια είχε αναρτήσει στο Instagram μια φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλιά, ωστόσο είχε εξηγήσει αργότερα πως ήταν ψεύτικη.

Ντέμι Λοβάτο χωρισμός

Πλέον όπως αναφέρουν πηγές του people οι δυο τους δεν είναι μαζί. Η ίδια είναι ενθουσιασμένη για ό,τι πρόκειται να έρθει με το νέο έτος και θέλει να αφοσιωθεί στη μουσική της και στον εαυτό της.

Μάλιστα διέγραψαν ο ένας των άλλο στα social media και έσβησαν τις κοινές φωτογραφίες τους.

Χωρισμός τραγουδίστρια

Η τραγουδίστρια απάντησε και σε ένα fan και επιβεβαίωσε τον χωρισμό τους.

«Είναι καλός άνθρωπος, πολύ καλύτερος από όσο νομίζει ο κόσμος ότι είναι, μόνο και μόνο λόγω των τατουάζ του.

Ένας χωρισμός είναι πάντα δύσκολη υπόθεση και για τους δύο» έγραψε.