Πρίγκιπας Χάρι: Η Ελισάβετ του χάλασε τα σχέδια! Ποιο είναι το επόμενο βήμα του;

Η πρώτη δήλωση μετά το Mexgit!

Πρίγκιπας Χάρι: Η Ελισάβετ του χάλασε τα σχέδια! Ποιο είναι το επόμενο βήμα του;

Ο Πρίγκιπας Χάρι φαίνεται πως κάνει αλλαγή πορείας, μιας και η δήλωση που έκανε η Ελισάβετ του χάλασε τα σχέδια! Ανακοίνωσε ποιο θα είναι το επόμενο βήμα του μετά το πολύκροτο mexgit!

Ο πρίγκιπας Χάρι, έσπασε τη σιωπή του μετά το Megxit και δημοσίευσε βίντεο στο λογαριασμό του Instagram «Sussex Royal» στο οποίο ανακοίνωσε ότι η Γερμανία θα φιλοξενήσει τα Invictus Games το 2022.

«Η Γερμανία αποτελεί βασικό κομμάτι της οικογένειας των Invictus Games από την αρχή, το 2014 και γνωρίζω ότι θα αποτελέσουν υποδειγματικούς οικοδεσπότες για να αναδείξουν τι κάνουν τα αθλήματα γι’ αυτούς τους εμπνευσμένους άνδρες και γυναίκες στην ανάρρωσή τους», ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρίγκιπας Χάρι και πρόσθεσε «Ελπίζω ότι όλοι στη Γερμανία είναι έτοιμοι για μια θαυμάσια εβδομάδα αθλητισμού».

Τα Invictus Games αποτελούν πρωτοβουλία του πρίγκιπα Χάρι και ενσαρκώνουν το μαχητικό πνεύμα των τραυματιών πολέμου και συγκεκριμένα την τεράστια προσπάθεια αυτών των ανδρών και γυναικών κατά την διάρκεια αλλά και μετά τον τραυματισμό τους στο πεδίο της μάχης.

Θυμίζουμε πως ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ έκαναν σήμερα την πρώτη τους εμφάνιση μετά την παραίτησή τους από τα βασιλικά τους αξιώματα!

Πρίγκιπας Χάρι: Ένας πρίγκιπας γεννημένος να ξεφεύγει πάντα από το βασιλικό πρωτόκολλο

Ο πρίγκιπας Χάρι είχε πάντα ιστορικό στο να ξεφεύγει πάντα από το βασιλικό πρωτόκολλο. Ο «άτακτος» πρίγκιπας από μικρός είχε φέρει σε δύσκολη θέση αρκετά συχνά την οικογένεια του.

Παρά το γεγονός πως έχει προκαλέσει το απόλυτο χάος στην βασιλική οικογένεια όλα αυτά τα χρόνια, ο πρίγκιπας Χάρι έχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά της βασίλισσας Ελισάβετ.

Ο πρώην playboy πρίγκιπας έχει κάνει πράγματα που άλλοι ούτε ονειρευόντουσαν πως θα έκαναν.

Ρίξαμε μια ματιά στο «αμαρτωλό» παρελθόν του πρίγκιπα

Το «καυτό» παρελθόν

Ο πρίγκιπας έχει αντιμετωπίσει αρκετές κατηγορίες στο παρελθόν, καθώς ήταν γνωστό πώς του άρεσαν τα πάρτι σε μικρότερη ηλικία. Είχε κριθεί αυστηρά όταν είχε φορέσει μια στολή Nazi σε ένα θεματικό πάρτι το 2005, ενώ το 2012 τον «έπιασαν» να παρτάρει γυμνός στο Las Vegas.

Μέσα σε άλλα τον έχουν πιάσει να κολυμπάει μεθυσμένος σε πισίνα, να τσακώνεται με παπαράτσι, ενώ είχε πιαστεί να πίνει σαμπάνια από προσθετικό μέλος. Ωστόσο τίποτα από όλα αυτά δεν κατέστρεψε την σχέση του με την βασίλισσα.

Πρίγκιπας Χάρι σκάνδαλα

Μπέρδεψε την δουλειά με την διασκέδαση

Όταν επισκέφτηκε την Μέγκαν, στον Καναδά μετά την επίσημη περιοδεία στηνΚαραϊβική ξεσήκωσε αντιδράσεις. Η βασιλική οικογένεια απαγορεύεται να μπερδεύει τις επίσημες περιοδείες με την προσωπική της ζωή.

Κάλεσε την Μέγκαν στο παλάτι πριν τον γάμο

Το πρωτόκολλο λέει πως μόνο οι σύζυγοι μπορούν να βρεθούν στο Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν στο Sandringham, ωστόσο ο Χάρι πήγε εκεί την Μέγκαν πριν τον γάμο.

Αντιθέτως η Κέιτ επειδή δεν ήταν παντρεμένη με τον Γουίλιαμ δεν πέρασε τα Χριστούγεννα του 2010 εκεί.

Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν

Ένας ασυνήθιστος γάμος

Ο γάμος του Χάρι και της Μέγκαν ήταν ασυνήθιστος από πολλές απόψεις. Έγινε Μάιο που θεωρείται ότι είναι ένας άτυχος μήνας για παντρεύονται οι βασιλείς στην Βρετανία.

Ο Χάρι ήταν το πρώτο μέλος της βασιλικής οικογένειας που παντρεύτηκε με μια διαζευγμένη. Ο πρίγκιπας Κάρολος και η Καμίλα είχαν πολιτική τελετή το 2005.

Η τελετή του Χάρι και του Meghan δεν έμοιαζε με καμία άλλη, καθώς είχαν και έναν Αφροαμερικανό επίσκοπο.

Από την άλλη το γεγονός πως είχε γένια ήταν απαγορευτικό, καθώς σαν αρχηγός Στρατού που έχει υπάρξει έπρεπε να είναι ξυρισμένος αλλά η Ελισάβετ του επέτρεψε να έχει μούσι.

Χάρι Μέγκαν γάμος

Δημόσιες εκδηλώσεις αγάπης

Ο Χάρι και η Μέγκαν έχουν πιαστεί πολλές φορές να εκδηλώνουν την αγάπη τους δημόσια, γεγονός απαγορευτικό στην βασιλική οικογένεια, καθώς τους έχουν πιάσει να κρατάνε χέρια ακόμα και να φιλιούνται δημόσια. Ο Χάρι επίσης είναι ο πρώτος πρίγκιπας που φοράει βέρα.

Μάλιστα υπερασπίστηκε την Μέγκαν και δημόσια όταν τα media της έκαναν επίθεση.

Παραίτηση από τα βασιλικά καθήκοντα

Παρά το γεγονός πως η βασίλισσα έχει συγχωρέσει όλα τα προηγούμενα στον Χάρι εκείνος αποφάσισε να παραιτηθεί από τα βασιλικά του καθήκοντα.

Αν αναλογιστεί κανείς την πορεία του αυτό βέβαια δεν προκαλεί καμία εντύπωση. Ενώ η βασίλισσα από την άλλη υποστήριξε και τους δυο τους και τους ευχήθηκε τα καλύτερα στην νέα τους ζωή.

Να θυμίσουμε πως, η Βασίλισσα ήταν πιο αυστηρή σχετικά με το θέμα της παραίτησης του ζευγαριού!