GNTM: Ο Δημήτρης Σκουλός μιλάει για πρώτη φορά ανοικτά για τον τελικό! «Είχαμε μία αστοχία...»

Τι απάντησε για το αμφιλεγόμενο αποτέλεσμα;

GNTM: Ο Δημήτρης Σκουλός μιλάει για πρώτη φορά ανοικτά για τον τελικό! «Είχαμε μία αστοχία...»

Ο Δημήτρης Σκουλός, για πρώτη φορά μετά από καιρό μιλάει ανοικτά και απαντάει στα όσα λέγονται για τον αμφιλεγόμενο τελικό του δημοφιλούς ριάλιτι μοντέλων, GNTM. «Είχαμε μία τεχνική αστοχία στον τελικό».

Ο φωτογράφος ήταν καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου, και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο αποτέλεσμα του τελικού του ριάλιτι του Star, και τις δύο νικήτριες που τελικά προέκυψαν.

«Τη βραδιά του τελικού είχαμε μια αστοχία τεχνική. Το κανάλι έδωσε τη ψηφοφορία σε μια μεγάλη αμερικάνικη εταιρεία για να έχει το κεφάλι του ήσυχο. Αποφασίστηκε να μείνει η ψηφοφορία η δική μας, που είχαμε ισοπαλία. Άρα τι σημαίνει αυτό; Δυο συμβόλαια για κάθε κορίτσι. Μόνο κέρδος. Αν ήταν τρία ακόμη καλύτερα.

Θα ήταν καλό να μην έπεφτε το σύστημα. Αλλά εκείνη τη στιγμή και εμείς δεν ξέραμε τι να κάναμε. Όταν ακούς στο ακουστικό ότι έπεσε το σύστημα και οι Αμερικάνοι δε δίνουν ανταπόκριση…».

Ενώ στη συνέχεια συμπλήρωσε για τους καυγάδες που γίνονταν στο σπίτι: «Βεβαίως υπάρχουν καβγάδες πίσω από τις κάμερες για κοπέλες. Αν “αρέσει σε σένα και δεν αρέσει σε μένα…”. Η ένταση δημιουργείται γιατί μπορεί να είμαστε ισόβαθμοι. Ο τσακωμός είναι σε low πλαίσια, όχι να φεύγουν τραπέζια. Είμαστε ισχυρογνώμονες όλοι, έχουμε γνώμη. Για αυτό μας πήρανε, επειδή έχουμε γνώμη. Δεν πήρανε παιδάκια. Δεν υποχωρεί κανένας. Χαμός γίνεται».

Όσο για τις κριτικές του στο ριάλιτι σχολίασε: «Η δουλειά μας είναι πάρα πολύ γρήγορη στη μόδα. Στα casting βλέπω 30 κορίτσια σε 10 δευτερόλεπτα. Έξω είναι πιο δύσκολα. Στην τηλεόραση θα πρέπει να τα στρογγυλεύουμε. Είναι πιο σκληρά έξω, θέλει πολλά κότσια. Θα νιώσουν μεγάλη απόρριψη. Όταν βλέπεις 30-40 κορίτσια σε μια μέρα και είσαι 15 ώρες και βλέπεις ένα κορίτσι και λες "δεν κάνει" και σε ρωτάει “μα γιατί δεν κάνω;”. Ε δε μπορείς, μετά από 15 ώρες λες "εντάξει πάρτε την". Ήρθε μια φορά μια μαμά και μου είπε πως δε περάσαμε την κόρη της. Αλλά μια χαρά. Υπήρχαν κορίτσια που θεώρησαν οι τηλεθεατές ότι δεν ήταν μοντέλα και έγιναν μοντελάρες».

Μία πρώην παίκτρια του GNTM, πριν από λίγες μέρες, έριξε αδιανόητα καρφιά στον Δημήτρη Σκουλό για τη σχέση του με την Κάτια Ταραμπανκό!

Δημήτρης Σκουλός: Μιλά ανοιχτά για τη σχέση που του χρεώνουν με κορίτσια από το GNTM! Όλη η αλήθεια!

Ο Δημήτρης Σκουλός μιλά ανοιχτά για τη σχέση που του χρεώνουν με κορίτσια από το GNTM! Αυτή είναι όλη η αλήθεια. Τι απαντά ο ίδιος;

Ο γνωστός φωτογράφος μίλησε στην εκπομπή της Σταματίνα Τσιμτσιλή, Happy Day, και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις σχέσεις που του προσάπτουν με διαγωνιζόμενες του γνωστού ριάλιτι μοντέλων, εκφράζοντας εμφανώς την ενόχλησή του.

Δημήτρης Σκουλός: Η τρυφερή φωτογραφία με την σύζυγό του για τα 11 χρόνια γάμου!

Συγκεκριμένα, σχολίασε: «Με ενοχλεί κάτι που έγινε τους τελευταίους δύο μήνες, που με ρώτησαν κάποιοι άνθρωποι -δεν θα τους χαρακτηρίσω- κάτι για το παιχνίδι και κάτι σε σχέση με τα κορίτσια και πήγα να τσακωθώ δύο φορές. Σε προσωπικό επίπεδο…» ενώ συνέχισε: «Αν δεν μου αρέσει κάτι γιατί θα πρέπει να ντρέπομαι να το πω; Εμένα όταν θα με ρωτήσεις τη γνώμη μου για κάτι, θα πρέπει να είσαι έτοιμος να την ακούσεις».