Εξιτήριο για τον Ανδρέα Μικρούτσικο! Τι αναφέρουν οι γιατροί;

Έσκασε τώρα!

Εξιτήριο για τον Ανδρέα Μικρούτσικο! Τι αναφέρουν οι γιατροί;

Έσκασε μόλις τώρα! Ο Ανδρέας Μικρούτσικος πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, μετά από αρκετές μέρες! Μάθετε αναλυτικά τι αναφέρουν οι γιατροί του!

Ο γνωστός παρουσιαστής βγήκε από το νοσοκομείο χθες το βράδυ, και όπως έγινε γνωστό από την εκπομπή "Happy Day", ο Ανδρέας Μικρούτσικος είναι πλέον καλά στην υγεία του.

Οι γιατροί του συνιστούν ωστόσο μεγάλη προσοχή, μιας και η υγεία του είναι ακόμα ευαίσθητη και με το κρύο κυκλοφορούν αρκετές ασθένειες.

Ο παρουσιαστής νοσηλευόταν στο Ιπποκράτειο από τις 4 Ιανουαρίου.

Ραγδαίες εξελίξεις με την υγεία του Ανδρέα Μικρούτσικου! Υπεβλήθη σήμερα σε...

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με την υγεία το Ανδρέα Μικρούτσικου. Υπεβλήθη σήμερα σε στεφανιογραφία, σύμφωνα με ενημέρωση από το νοσοκομείο.

Ο παρουσιαστής νοσηλεύεται στη Μονάδα Εμφραγμάτων της Α’ Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής και βρίσκεται υπό φαρμακευτική αγωγή, στην οποία αντιδρά θετικά.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος, όπως φαίνεται πάει καθημερινά από το καλό στο καλύτερο και εξετάζεται το ενδεχόμενο για έξοδό του από τη Μονάδα Εμφραγμάτων.

Στο πλευρό του από την πρώτη κιόλας ημέρα βρίσκεται η Σοφία Βόσσου.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος συνεχίζει να νοσηλεύεται στη Μονάδα Εμφραγμάτων, αλλά έχει διανύσει μεγάλη διαδρομή!

Κατά πληροφορίες, το τελευταίο 24ωρο έλαβε μόνος του τροφή και κατάφερε να περπατήσει μέσα στη Μονάδα. Βελτιώνεται με σταθερό ρυθμό η κατάσταση της υγείας του Ανδρέα Μικρούτσικου. Ο 68χρονος καλλιτέχνης παραμένει νοσηλευόμενος στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο, όπου και εισήχθη εσπευσμένα τα χαράματα του περασμένου Σαββάτου και διασωληνώθηκε, αλλά, πλέον, έχοντας διαφύγει τον κίνδυνο για τη ζωή του.

Η καρδιοαναπνευστική δυσχέρεια, η οποία προκάλεσε και το σοβαρό πνευμονικό οίδημα, αντιμετωπίστηκε από τους γιατρούς. Μάλιστα, όπως είχε ανακοινωθεί, έγινε επιτυχώς και η αποσωλήνωσή του την περασμένη Δευτέρα.

Οι γιατροί πλέον προγραμματίζουν, κι εφόσον συνεχιστεί η βελτίωσή του, να τον υποβάλουν σε εξέταση στεφανιογραφίας, προκειμένου να έχουν σαφή εικόνα για την καρδιακή του υγεία.

Δείτε επίσης το συγκινητικό μήνυμα που έστειλε η Φαίη Σκορδά στον γνωστό παρουσιαστή!

Πηγή: protothema.gr