Μπουράκ Χακί: Ανέβηκε πάνω σε μηχανή και τους "τρέλανε" όλους! Τα "έχασε" η Χαρά Παππά!

Έμοιαζε 20 χρόνια νεότερος!

Μπουράκ Χακί: Ανέβηκε πάνω σε μηχανή και τους

Ο Μπουράκ Χακί δε δίστασε καθόλου και ανέβηκε πάνω σε μία τεράστια μηχανή! Τους "τρέλανε" φυσικά όλους, αλλά πιο πολύ την αγαπημένη του σύντροφο, Χαρά Παππά, η οποία τα "έχασε" όταν τον είδε!

Ο γνωστός ηθοποιός έχει μπει για τα καλά στο κλίμα της νέας του ταινίας και έτσι δε χάνει ευκαιρία από να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους στιγμιότυπα από τα γυρίσματα.

Ένα από αυτά περιλαμβάνει και την "καυτή" εμφάνισή του πάνω σε μία μηχανή! Ο ηθοποιός φορώντας όλο μαύρα ρούχα, και με το ξανθό μαλλί, το οποίο αρέσει πολύ και στην Χαρά Παππά, ήταν άλλος άνθρωπος πάνω στη μηχανή!

Μπουράκ Χακί: Ξεχάστε τον όπως τον ξέρατε! Με αυτή την αλλαγή τον ερωτεύτηκε ξανά ακόμα και η Χαρά Παππά!

Ξεχάστε τον Μπουράκ Χακί όπως τον ξέρατε! Με αυτή την αλλαγή τον ερωτεύτηκε ξανά ακόμα και η Χαρά Παππά...

Μια μεγάλη αλλαγή έκανε ο ηθοποιός στην εμφάνιση του.

Συγκεκριμένα ο ηθοποιός αποχωρίστηκε το μελαχρινό και έβαψε τα μαλλιά του σε μια γκρι απόχρωση. Η αλλαγή αυτή έγινε για κάποιο ρόλο του.

Ως σωστός επαγγελματίας λοιπόν δεν δίστασε να πει ναι και να κάνει αυτή την τεράστια αλλαγή για την νέα του ταινία.

Η Χαρά φυσικά που είναι τρελά ερωτευμένη μαζί του ανέβασε στα Insta Stories της μια φωτογραφία με τον αγαπημένο της και το νέο του look.

Μπουράκ Χακί Χαρρά Παππά

Εσείς γνωρίζετε πως το ζευγάρι πέρασε την Πρωτοχρονιά τους; Δείτε που έκαναν αλλαγή του χρόνου!

Μπουράκ Χακί - Χαρά Παππά: Σχέδια για γάμο! Ποια θα είναι η επόμενη κίνησή τους;

Ο Μπουράκ Χακί και η Χαρά Παππά ξεκίνησαν τα επίσημα σχέδια για τον γάμο τους! Όπως είχε γίνει γνωστό, η πρόταση είχε γίνει ήδη, ωστόσο οι δυο τους περίμεναν το τέλος του GNTM για να δουν ποια θα είναι η επόμενη κίνησή τους.

Αμέσως μετά την αποχώρηση της, ταξίδεψε στην Τουρκία, όπου και ζει μόνιμα με τον αγαπημένο της, ωστόσο οι δυο τους γύρισαν πίσω στην Αθήνα για επαγγελματικές τους υποχρεώσεις!

Πρόσφατα η ίδια αποκάλυψε για την σχέση της, «Με στηρίζει πάρα πολύ στα όνειρά μου. Έχει κάνει πάρα πολλά πράγματα και ο ίδιος στη ζωή του. Θα ήταν άσχημο να με κρατήσει πίσω επειδή εκείνος είναι σε κάποια φάση και εγώ σε κάποια άλλη. Γι' αυτό και τον αγαπώ τόσο. Με καταλαβαίνει και αυτό είναι πολύ σημαντικό σε μια σχέση».