Μέγκαν Μαρκλ: Μετά την "κρυάδα" για τον Καναδά ήρθε η επίδειξη αγάπης! Με τι ασχολείται μετά το Megxit;

Τι θα γίνει με το μέλλον της Δούκισσας;

Μέγκαν Μαρκλ: Μετά την

Μετά την "κρυάδα" που έφαγε η Μέγκαν Μαρκλ και ο Πρίγκιπας Χάρι από τον Καναδά, ο οποίος ουσιαστικά τους απέρριψε, ήρθε η επίδειξη αγάπης για τη Δούκισσα του Σάσεξ! Δείτε αναλυτικά με τι ακριβώς ασχολείται μετά το Megxit!

Τα βασιλικά οφέλη (χρήματα, πολυτέλειες, τίτλους, υπηρέτες, μεγάλη ζωή και πολλά ακόμα), αλλά όχι τις υποχρεώσεις (συγκεκριμένο πρόγραμμα και εθιμοτυπικό, πρωτόκολλο και εμφανίσεις σε εκδηλώσεις) που απορρέουν από τη βασιλική τους κληρονομιά, αποδέχονται ο Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ, ωστόσο η «επανάσταση του γαλαζοαίματου ζευγαριού» δεν φαίνεται να γίνεται αποδεκτή από τον υπόλοιπο -απλό- κόσμο, ακόμα περισσότερο από την κοινωνία του Καναδά, όπου το ζεύγος (άραγε χαρακτηρίζεται ακόμα πριγκιπικό;) επιθυμεί να συνεχίσει τη διαβίωσή του.

Ο Χάρι από τη μεριά του, επέλεξε διαφορετικού τύπου ασχολία, πριν την τελική του απόφαση.

Από την πλευρά της η Μέγκαν Μαρκλ φαίνεται ότι έχει ξεκινήσει μια «επίθεση αγάπης» στον Καναδά με συνεχόμενες επισκέψεις σε οργανώσεις που είτε προστατεύουν τα δικαιώματα των παιδιών είτε ασχολούνται με την προστασία του περιβάλλοντος.

Λίγες ώρες μετά την επίσκεψη-έκπληξη στο Downtown Eastside Women's Center στο Βανκούβερ, ένα κέντρο που παρέχει βοήθεια και συμβουλευτικές υπηρεσίες σε γυναίκες και παιδιά που έχουν πέσει θύματα ενδοοικογενειακής βίας ή χρειάζονται άλλου είδους υποστήριξη, η Μέγκαν Μάρκλ συναντήθηκε με μέλη της ομάδας Justice for Girls που ασχολείται με θέματα κλιμματικής αλλαγής και τα δικαιώματα των αυτοχθόνων του Καναδά.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της οργάνωσης, η κλιμματική αλλαγή αποτελεί ένα «επείγον ζήτημα ανθρωπίνων δικαιωμάτων» που επηρεάζει δυσανάλογα τις γυναίκες.

Η διευθύντρια του οργανισμού δήλωσε ότι ήταν τιμή της οργάνωσης που δέχθηκε την επίσκεψη της Μέγκαν Μαρκλ με την σύζυγο του πρίγκιπα Χάρι να ποζάρει χαμογελαστή δίπλα σε γυναίκες-μέλη της οργάνωσης, σε μια προσπάθεια να δείξει ότι αφήνει πίσω της τους «πονοκεφάλους» από το Megxit.

Μέγκαν Μαρκλ Καναδάς

Παίρνει το αίμα του πίσω το Buckingham! Τα βρήκαν σκούρα η Μέγκαν Μαρκλ και ο Χάρι!

Λίγες μέρες μετά τον ντόρο που έγινε για το Megxit, το Buckingham, παίρνει επιτέλους το αίμα του πίσω! Η Μέγκαν Μαρκλ και ο Πρίγκιπας Χάρι, τα βρήκαν σκούρα με το πλάνο να μετακομίσουν στον Καναδά και τώρα τα σχέδιά τους αλλάζουν!

Το ζευγάρι, λίγο μετά την ανακοίνωση της παραίτησής του από τα βασιλικά του δικαιώματα, έκανε γνωστή την επιθυμία του να πάει στον Καναδά και να ζήσει εκεί, όπου και θα δραστηριοποιηθεί.

Ωστόσο, έρευνα που έγινε από το ινστιτούτο Angus Reid του Καναδά, έδειξε, πως οι Καναδοί δεν είναι διατεθημένοι να πληρώσουν οι ίδιοι τα έξοδα διαμονής του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ.

Όσο κι αν τους αγαπούν, φαίνεται πως κάτι τέτοιο είναι αδύνατο! Άλλωστε, το 50% των Καναδών δηλώνει «αδιάφορο» για την επιθυμία του πριγκιπικού ζεύγους να περάσει περισσότερο χρόνο στον Καναδά.

Ο Χάρι μάλιστα χτες, έχοντας αφήσει για λίγο το όνειρο του Καναδά στην άκρη, έκανε την πρώτη του δήλωση μετά το Megxit!