Νίκος Μουτσινάς: "Χαμός" στο πλατό! Έδωσε απάντηση στο μεγάλο unfollow προς τον Τσουρό!

Τι δήλωσε ο παρουσιαστής;

Νίκος Μουτσινάς:

"Χαμός" επικράτησε στο πλατό όταν ο Νίκος Μουτσινάς κλήθηκε να δώσει απάντηση στο μεγάλο unfollow προς τον Τσουρό! Ο παρουσιαστής τον ρώτησε ευθέως αν έχει κάποιο πρόβλημα με τα social media!

Ο ίδιος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του, και μίλησε για όλα, πρώτα όμως θέλησε να τον ρωτήσει γιατί δεν τον ακολουθεί πια!

Χαρακτηριστικά είπε, «Ρε συ Νίκο, με το Instagram πως τα πας; Εμένα γιατί με έχεις κάνει unfollow; Θέλω εδώ μπροστά στον κόσμο να πεις γιατί με έχεις κάνει unfollow».

Τότε εκείνος του απάντησε, «Τα πάω πολύ καλά και δεν κάνω unfollow. Δεν ισχύει. Δεν έχω κάνει unfollow. Παιδί μου δεν βλέπετε που βγαίνουν κατά καιρούς κάποιοι κατατρεγμένοι celebrities και λένε ότι έκανε το Instagram τους, unfollow; Το ζούμε, χτυπιόμαστε. Ρε Κώστα στο ορκίζομαι. Δεν θα είχα πρόβλημα να σου πω γιατί σε έκανα unfollow, γιατί βαρέθηκα να σε βλέπω να πηγαίνεις διακοπές και εγώ να κάθομαι σπίτι μου. Δεν ισχύει αυτό. Δεν ισχύει, δεν ξέρω γιατί έγινε, εγώ δεν κάνω unfollow».

Ωστόσο οι δυο τους συνέχισαν στο επόμενο θέμα με τον Κώστα Τσουρό να λέει, "Εγώ δεν έφυγα τρέχοντας από τον ΑΝΤ1. Εσύ έτρεξες;"

Ο Μουτσινάς τότε του απάντησε, "Εγώ… με τρέξανε, δεν έφυγα εγώ. Δεν φεύγω. Μία φορά έχω φύγει, φιλιά. Εσύ θα ξαναγύριζες στη Φαίη και γιατί έφυγες από τη Φαίη;" και τον άλλο να του απαντά, "Την Φαίη την αγαπάω πάρα πολύ. Επειδή την αγαπάω πρέπει να είμαστε πάντα μαζί; Έφυγα γιατί αποφάσισα ότι μετά από δύο χρόνια ήθελα να κάνω κάτι άλλο. Κάποια στιγμή είχα πει ότι το Πρωινό είχε hard gossip συγκριτικά με την εκπομπή που κάνουμε τώρα. Γενικά, το Πρωινό μια χαρά είναι. Θα ξαναέκανα πρωινό και θα ξαναδούλευα με την Φαίη".

Ο Νίκος Μουτσινάς ωστόσο, δηλώνει έτοιμος για να αποκτήσει το δικό του παιδί.

Χαμός στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά! «Θα σου κάνω μήνυση»! (Βίντεο)

Χαμός επικράτησε στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινάς μετά από αυτό που συνέβη, με τον παρουσιαστή να απειλεί πως θα κάνει μηνύσεις.

«Πάγωσε» στον αέρα του Open tv με αυτό που τον έβαλε να κάνει, χωρίς ο ίδιος να γνωρίζει τίποτα και στην συνέχεια τον έπιασε πανικός.

Ο Νίκος Μουτσινπάς είχε καλεσμένο τον Βασίλη Καλλίδη και ο σεφ τον έβαλε σε μία δοκιμασία. Έπρεπε να φάει με κλειστά μάτια τις δυο "νοστιμιές" που του είχε ετοιμάσει.

Το χάμπουργκερ ήταν από κρέας κροκόδειλου και συγκεκριμένα από την ουρά του και αφού έπαθε σοκ στη συνέχεια γύρισε το κεφάλι του και έπαθε σοκ όταν είδε τις καραμελωμένες ακρίδες πάνω στην τούρτα που έφαγε.

«Θα κάνω εμετό! Θα σου κάνω μήνυση» φώναζε στο πλατό.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Κώστας Τσουρός: Αποκαλύπτει τη σχέση του με τη Φαίη Σκορδά, αλλά και την πικρία...

Στο ένθετο "Secret" των Παραπολιτικών και την Σπυριδούλα Τριάντου μίλησε για όλα ο δημοσιογράφος και αρχισυντάκτης της μεσημεριανής εκπομπής του Alpha "Τι λέει;", Κώστας Τσουρός.

Μεταξύ άλλων, θέλησε να περιγράψει τα συναισθήματά του για την εποχή της συνεργασίας του με τη Φαίη Σκορδά στο "Πρωινό" του ΑΝΤ1. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Κατερίνα Καινούργιου: Αυτή είναι η στιγμή με το Νάσο Αναστασόπουλο που θέλει να...θυμάται!

Ο δημοσιογράφος είπε χαρακτηριστικά: "Κάποιες φορές δεν ήμουν ο εαυτός μου στο Πρωινό και αυτό με ενοχλούσε".

«Είχα αποφασίσει πως δεν θέλω να συνεχίσω στο Πρωινό και τρίτο χρόνο. Το κανάλι βέβαια ήθελε να συνεχίσω. Είχα την πρόταση από τον Alpha και επειδή μου αρέσει να αλλάζω και να μη μένω στάσιμος επέλεξα να φύγω. Στη Ναταλία δεν είναι πάνελ, αλλά ένας πιο αναβαθμισμένος ρόλος. Κάνω και ενημερωτικά θέματα, έχω τη δυνατότητα να κάνω θέματα που μου αρέσουν, αλλά και συνεντεύξεις που θέλω. Δεν θα πω ότι δεν ήταν ωραίος ο ρόλος μου στο Πρωινό, εκεί έμαθα το lifestyle, όμως επειδή εκεί ήταν hard core gossip κάποιες φορές αισθάνθηκα λίγο άβολα. Κάποιες φορές δεν ήμουν ο εαυτός μου στο Πρωινό και αυτό με ενοχλούσε.

Δείτε ακόμη: Σίσσυ Χρηστίδου: Έτσι αποχαιρέτησε τον Θέμο Αναστασιάδη on air στην εκπομπή! (βίντεο)

Με τη Φαίη Σκορδά τελευταία φορά μιλήσαμε στη γιορτή του Γιαννάκη. Σίγουρα δεν ήμασταν όπως όταν βλεπόμασταν κάθε μέρα, αλλά δεν εισέπραξε κάποια αρνητική διάθεση. Μπορεί να υπήρχε κάποια πικρία, αλλά δεν εκδηλώθηκε στη σχέση μας. Από την πλευρά μου την έχω μέσα στην καρδιά μου. Το λέω ειλικρινά και της χρωστάω πολλά», εξομολογείται ο Κώστας Τσουρός.

Φέτος, μας λέει «Καλύτερα δε γίνεται!» μιας και τον βλέπουμε δίπλα στη Ναταλία Γερμανού κάθε Σαββατοκύριακο αλλά και μας "καλημερίζει" κάθε πρωί μαζί με την Ελεονώρα Μελέτη μέσω του Party fm 104!