My Style Rocks: Αδιανόητο περιστατικό! Η Έλενα Χριστοπούλου έβγαλε τα παπούτσια της και...

Δεν έχει ξανασυμβεί!

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
My Style Rocks: Αδιανόητο περιστατικό! Η Έλενα Χριστοπούλου έβγαλε τα παπούτσια της και...

Αδιανόητο περιστατικό συνέβη στο πλατό του My Style Rocks! Η Έλενα Χριστοπούλου έβγαλε τα παπούτσια της και τα έδωσε σε παίκτρια! Και όμως το έκανε!

Η επιλογή παπουτσιών μιας παίκτριας δεν εντυπωσίασαν τον Στέλιο Κουδουνάρη καθόλου!

Αποτέλεσμα λοιπόν ήταν να σηκωθεί Η Έλενα Χριστοπούλου και να της δώσει τα δικά της. Χαρακτηριστικά το σκηνικό είχε ως εξής, «Θα ήθελα μαύρα παπούτσια... Οπότε... Μπορώ να πάρω τα παπούτσια σου;», είπε στην Έλενα Χριστοπούλου και αμέσως έσκυψε και έβγαλε τις μαύρες γόβες που φορούσε,λέγοντας πως φοράει νούμερο 40 για να δει αν ταιριάζουν στην παίκτρια.

Δείτε το τι ακριβώς συνέβη στο παρακάτω βίντεο.

Εσείς ακούσατε τα σχόλια της Ραμόνα για την επιλογή της Κατερίνας Στικούδη ως κεντρικής παρουσιάστριας;

My Style Rocks: "Έμεινε" η Έλενα Χριστοπούλου! Αυτή είναι η παίκτρια που ξεχώρισε!

"Έμεινε" κανονικά η Έλενα Χριστοπούλου στην πρεμιέρα του My Style Rocks! Αυτή είναι η παίκτρια που ξεχώρισε και ο λόγος θα σας "τρελάνει"!

Η πρεμιέρα του δημοφιλούς παιχνιδιού μόδας έκρυβε πολλές εκπλήξεις και μία από αυτές ήταν η ευχαρίστηση που έδειξε η νέα κριτής του show, Έλενα Χριστοπούλου.

Συγκεκριμένα, η παίκτρια που την συγκίνησε ήταν η Κρίστεν Λεωτσάκου, η οποία ήταν από τις λίγες παίκτριες που άκουσαν θετικές κριτικές, μιας και οι άσοι πήγαν και ήρθαν!

«Μπράβο σου για το καινούργιο που μας φέρνεις εδώ, για αυτή την νοοτροπία και τον τρόπο σκέψης. Εύχομαι να το πράττεις όπως ακριβώς το λες και στη ζωή σου. Μ’ αρέσεις πάρα πολύ. Τα μαλλιά σου είναι υπέροχα. Τα παπούτσια σου μ’ αρέσουν. Έχω μεγάλη αγωνία να δω τι θα κάνεις τις επόμενες μέρες. Τα χρώματα που φοράς είναι απίστευτα. Έχει μια ησυχία η εικόνα σου, μου προκαλεί μια γαλήνη που μ’ αρέσει» σχολίασε η Έλενα Χριστοπούλου για την εμφάνιση της παίκτριας.

Βέβαια τα ευτράπελα δεν έλειψαν από την πρεμιέρα, μιας και η ξινίλα βγήκε στην επιφάνεια από τις πρώτες κιόλας κριτικές!

My Style Rocks: Λίγο πριν ξεκινήσει δέχθηκε "καρφιά" η Έλενα Χριστοπούλου! «Δεν ξέρει από στιλ...»

Λίγο πριν ξεκινήσει, σήμερα το απόγευμα, το My Style Rocks, η Έλενα Χριστοπούλου, που θα βρίσκεται στην κριτική επιτροπή, δέχθηκε μερικά "καρφιά" για το ρόλο που θα έχει με την κατηγορία πως είναι booker και δεν ξέρει από στιλ!

Η Ραμόνα Βλαντή μίλησε στις κάμερες και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στη νέα σεζόν του παιχνιδιού μόδας στο οποίο είχε αναδειχθεί νικήτρια, και συγκεκριμένα σχολίασε τη συμμετοχή της Έλενας Χριστοπούλου σε αυτό.

«Είναι μια κυρία που θαυμάζω πάρα πολύ, μια πάρα πολύ έξυπνη κυρία, μια πάρα πολύ όμορφη κυρία, είναι πάρα πολύ καλή σε αυτό που έκανε στο GNTM σαν booker γιατί αυτό κάνει χρόνια, δεν έχει πορεία στη μόδα, δεν έχει πορεία.. δεν ασχολείται με αυτό, οπότε για εμένα.. Όταν δεν έχεις ασχοληθεί με το στιλιστικό και δεν έχεις κάποιο background είναι λίγο δύσκολο να κρίνεις τον άλλον, πρέπει να ξέρεις».

Η Ραμόνα μάλιστα είχε σχολιάσει και την επιλογή της Κατερίνας Στικούδη ως κεντρικής παρουσιάστριας.