My Style Rocks: Τους "κάρφωσε" ο Λάκης Γαβαλάς! Το σχόλιο που θα συζητηθεί!

Τι συνέβη;

My Style Rocks: Τους

"Χαμός" επικράτησε στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks! Δεν θα πιστέψετε ποιες παίκτριες"κάρφωσε" ο Λάκης Γαβαλάς! Το σχόλιο του θα συζητηθεί!

Ο κριτής δεν μπόρεσε να αντέξει άλλο με τις παίκτριες και είπε το "παράπονό" του!

Πιο συγκεκριμένα, ο λόγος πήγε στις Αμίνα Χακίμ και στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, με τον ίδιο να λέει, «Μου έχει κάνει εντύπωση η Αμίνα και η Ευρυδίκη που δεν τους ενδιαφέρει καθόλου η προσπάθεια που έχει κάνει η συμπαίκτριά τους και μιλάνε μαζί και θα ήθελα πολύ να ξέρω τι λένε και μάλλον έχουν πάει και οι δύο και έχουν δει καλά ντυσίματα και θα ήθελαν να πουν κάτι στην συμπαίκτριά τους και δεν έχουν το χρόνο να το πουν».

Ωστόσο η Στέλλα Πάσσαρη άφησε τους πάντες άναυδους με την πρώτη της πασαρέλα και εμφάνιση! Εσείς την είδατε;

My Style Rocks: Έκανε το αδιανόητο ο Λάκης Γαβαλάς! Κατέστρεψε το «στέμμα» παίκτριας!

Ο Λάκης Γαβαλάς έκανε το αδιανόητο στο αποψινό επεισόδιο του «My Style Rocks», αφού κατέστρεψε ολοσχερώς το «στέμμα» που είχε φορέσει παίκτρια!

Σήμερα στον διαγωνισμό μόδας του ΣΚΑΪ, η Βασιλική Σουλάνη βρέθηκε μπροστά στους κριτές με ένα look λίγο «μπερδεμένο», όπως σχολίασαν χαρακτηριστικά οι κριτές!

Η ιστορία που δημιούργησε είναι ότι θα πήγαινε σε ένα baby shower και ντύθηκε αρκετά… παιχνιδιάρικα. Μάλιστα, στο κεφάλι της φορούσε ένα... «στέμμα» ή την στέκα της όπως το χαρακτήρισε η ίδια, με μπαλόνια ροζ και μπλε, όπως και όλο το υπόλοιπο σύνολο της!

παίκτρια Βασιλική My Style rocks ΣΚΑΪ κριτές

Στο τέλος της κριτικής, ο Λάκης Γαβαλάς σηκώθηκε, πήγε δίπλα στη Βασιλική και... της έσπασε τα μπαλόνια καταστρέφοντας την στέκα που μόνη της είχε δημιουργήσει και της είπε χαρακτηριστικά ότι «καθάρισε» το look της μετά την παρέμβασή του!

My Style Rocks Λάκης Γαβαλάς παίκτρια

Επίσης, στο χθεσινό επεισόδιο ο Λάκης Γαβαλάς «πέταξε» μια ατάκα που τους άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό!

My Style Rocks: Τα σχόλια του Λάκη Γαβαλά που "έκαψαν" παίκτρια!

Ακόμη δεν ξεκίνησε το σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks και τα σχόλια από την κριτική επιτροπή "έπεσαν" σαν φωτιά! Ανάμεσα σε αυτά ήταν και ο Λάκης Γαβαλάς, καθώς τα λόγια του "έκαψαν" παίκτρια!

Με ένα επεισόδιο γεμάτο εκπλήξεις και μια νικήτρια ανατρεπτική, το My Style Rocks επέστρεψε στους δέκτες μας μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ!

Ξεκινώντας το σημερινό επεισόδιο λοιπόν, η παρουσιάστρια ρώτησε τους κριτές τι πιστεύουν για τα κορίτσια και το τι έκανε εντύπωση στους κριτές.

Τότε ήταν που ο Λάκης Γαβαλάς είπε, "Τα κορίτσια χθες έδειξαν περισσότερο γλώσσα παρά τα υπόλοιπα μέλη του σώματός τους. Ήταν καταπληκτική η γλώσσα τους και πιστεύω θα τα πάμε πάρα πολύ καλά αφού έχουν τσαγανό και μιλάνε έτσι όπως μιλάνε!" Ενώ ο Κουδουνάρης συμπλήρωσε, "Κάποιες κοπέλες δεν προσπάθησαν τόσο, όσο άλλες!"

Η Στέλλα Πάσσαρη μας άφησε άναυδους με την πρώτη της πασαρέλα και εμφάνιση! Εσείς την είδατε;