Επανασύνδεση «βόμβα» για πασίγνωστο ζευγάρι της showbiz! Δεν άντεξαν ούτε έναν μήνα χώρια!

Ο λόγος για...

Επανασύνδεση «βόμβα» για πασίγνωστο ζευγάρι της showbiz! Δεν άντεξαν ούτε έναν μήνα χώρια!

Επανασύνδεση «βόμβα» για πάρα πολύ γνωστό ζευγάρι της showbiz. Δεν άντεξαν ούτε έναν μήνα χώρια και επέστρεψαν ο ένας στον άλλο.

Ο λόγος για τον Channing Tatum και την Jessie J. Το ζευγάρι χώρισε πριν έναν μήνα μετά από έναν χρόνο περίπου σχέσης.

ζευγάρι showbiz

Ωστόσο φήμες αναφέρουν πως τους είδαν μαζί το Σαββατοκύριακο στο Los Angeles, σε κατάστημα επίπλων, με τους ίδιους να προσπαθούν να μην γίνουν αντιληπτοί. Βέβαια δεν τα κατάφεραν αφού αρκετοί τους αναγνώρισαν και θεωρούν πως το ζευγάρι κάνει προσπάθειες επανασύνδεσης.

«Ήταν και οι δύο ντυμένοι πολύ casual και με φόρμες, και προσπαθούσαν να περάσουν απαρατήρητοι. Δεν υπήρχε κάποια τρυφερή κίνηση ανάμεσά τους, όμως φαινόντουσαν και οι δύο ιδιαίτερα ευδιάθετοι». ανέφερε πηγή στο E!News.

Ωστόσο, εντύπωση προκάλεσε ακόμη μια νέα επανασύνδεση "βόμβα" στην showbiz! Το ρομαντικό ταξίδι που τους "ένωσε"!

Επανασύνδεση - "βόμβα" στην showbiz! Ποιο ζευγάρι αποφάσισε να δώσει δεύτερη ευκαιρία στην σχέση του;

Μια απρόοπτη επανασύνδεση - "βόμβα" "έσκασε" στην showbiz και "τάραξε" τα νερά! Ποιο ζευγάρι αποφάσισε να δώσει δεύτερη ευκαιρία στην σχέση του, έπειτα από ένα χρόνο;

To ζευγάρι γνωρίστηκε το 2015, ενώ τα πρώτα σύννεφα και ο χωρισμός ήρθαν το 2018! Οι δυο τους ωστόσο προσπάθησαν ξανά και χώρισαν οριστικά τον Ιανουάριο του 2019!

Ο λόγος για τους Gigi Hadid και Zayn Malik, τους οποίους εντόπισαν οι παπαράτσι γεμάτους χαμόγελα, στους δρόμους της Νέας Υόρκης.

Την είδηση έκανε γνωστή το E! News, όπου και ανέφερε, «Η Gigi και ο Zayn τα ξαναβρήκαν λίγες ημέρες πριν από τις διακοπές του Δεκεμβρίου. Ο Zayn προσέγγισε τον τελευταίο μήνα την Gigi και εκείνη του έδωσε μία ακόμη ευκαιρία. Εκείνη πάντα τον αγαπούσε, αλλά χρειαζόντουσαν το διάλειμμα μεταξύ τους. Ο Zayn τελευταία δούλευε με τη μουσική του και εστίαζε στην υγεία του, είναι σε πολύ καλή κατάσταση στην παρούσα φάση».