Σοκ! Πασίγνωστος τραγουδιστής συνελήφθη και μπήκε φυλακή για δεύτερη φορά!

Τον έπιασαν μεθυσμένο!

Σοκ! Πασίγνωστος τραγουδιστής συνελήφθη και μπήκε φυλακή για δεύτερη φορά!

Σοκ προκαλεί η είδηση ότι πασίγνωστος τραγουδιστής συνελήφθη και μπήκε φυλακή για δεύτερη φορά!

Ο λόγος για τον ράπερ Raz B που συνελήφθη από την αστυνομία για παραβίαση ενός κόκκινου σηματοδότη και επικίνδυνη οδήγηση.

Όπως αναφέρει το ΤΜΖ, ο Raz B λίγο μετά τη σύλληψή είπε πως είναι μεθυσμένος. Ισχυρίστηκε μάλιστα πως είχε χαθεί γι’ αυτό και πέρασε κατά λάθος το κόκκινο φανάρι.

τραγουδιστής φυλακή

Ο γνωστός ράπερ πλήρωσε εγγύηση 5.000 δολαρίων και αφέθηκε ελεύθερος. Το 2019 είχε μπει ξανά φυλακή μετά τις κατηγορίες για ενδοοικογενειακή βία.

Δείτε επίσης ποια γνωστή ηθοποιός συνέλαβαν μετά από καυγά με άνδρα.

Σοκ: Πασίγνωστο μοντέλο στην φυλακή για ληστείες και κατοχή όπλων και ναρκωτικών!

Σοκαριστική είναι η είδηση ότι πασίγνωστο μοντέλο μπήκε στην φυλακή έπειτα από ληστείες, αλλά και για κατοχή όπλων και ναρκωτικών.

Ο λόγος για την Monique Marina Agostino, ένα από τα πιο γνωστά μοντέλα που απέκτησαν φήμη μέσω του λογαριασμού τους στο Instagram.

Το μοντέλο έκανε τέσσερις ληστείες μέσα σε μια ώρα, με αποτέλεσμα να συλληφθεί μαζί με άλλους δυο άντρες και να περάσει τα επόμενα δυο χρόνια της ζωής της στην φυλακή.

μοντέλο φυλακή

Τα πράγματα περιπλέκονται κιόλας περισσότερο καθώς η 24χρονη ανήκει και σε σπείρα ληστών.

Εκτός από την ληστεία, οι αρχές βρήκαν στην κατοχή της και μια μικρή ποσότητα ναρκωτικών αλλά και όπλα.

Σάλος με πασίγνωστο ποδοσφαιριστή! Αυνανίστηκε μπροστά σε ανήλικη και μπήκε φυλακή

Σάλος επικρατεί στον χώρο της άθλησης μετά την είδηση πως πασίγνωστος ποδοσφαιριστής αυνανίστηκε μπροστά σε ανήλικη και μπήκε φυλακή.

Ο διεθνής επιθετικός πιάστηκε επ'αυτοφόφω να κάνει αυτή την αποτρόπαια πράξη μπροστά στο κορίτσι, το οποίο περπατούσε στο δρόμο μαζί με τη μητέρα του.

Οι δυο γυναίκες έπαθαν σοκ στην θέα του ποδοσφαιριστή και αμέσως έκαναν καταγγελία στην αστυνομία. Το θέμα πλέον είναι στα χέρια της δικαιοσύνης.

Η είδηση αυτή «σκάει» μετά τους σοβαρούς μπελάδες που είχε διάσημος ποδοσφαιριστής όταν τον έπιασαν να παραβιάζει τον ΚΟΚ.

Ποδοσφαιριστής φυλακή