Masterchef 4: Σε 11 ημέρες ξεκινάει στο STAR! «Έσκασε» η ακριβής ημερομηνία!

Η είδηση που όλοι περιμέναμε!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Masterchef 4: Σε 11 ημέρες ξεκινάει στο STAR! «Έσκασε» η ακριβής ημερομηνία!

Σε 11 ημέρες ξεκινάει στο STAR o 4ος κύκλος του Masterchef. «Έσκασε» η ακριβής ημερομηνία της πρεμιέρας που όλοι περιμέναμε.

Η ημέρα ανακοινώθηκε στην εκπομπή «Στην φωλιά των κου κου» σήμερα το πρωί από τον δημοσιογράφο, Γιάννη Πουλόπουλο.

Όπως είπε λοιπόν, στην εκπομπή του Star, το ριάλιτι μαγειρικής θα κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 27 Ιανουαρίου στις 21:00 το βράδυ.

Μάλιστα, όπως συνέχισε την πρώτη εβδομάδας προβολής θα παρακολουθήσουμε τις οντισιόν και τα επεισόδια θα είναι τρία, ενώ όταν οι παίκτες θα μπουν μέσα στο σπίτι θα γίνει καθημερινό.

Ποιος παίκτης χώρισε ένα χρόνο μετά το τέλος του τρίτου κύκλου στο STAR; Το ανακοίνωσε και ιδού η απόδειξη...

MasterChef: Η «βόμβα» που περιμέναμε «έσκασε»! Οι κριτές βρέθηκαν ξανά μαζί και...

Μόλις «έσκασε» η «βόμβα» που περιμέναμε όλοι για το MasterChef! Οι τρεις κριτές βρέθηκαν μαζί ξανά και... έφαγαν «βρώμικο»!

Το πρώτο trailer του διαγωνισμού μαγειρικής, MasterChef 4 μόλις κυκλοφόρησε από το Star και για μία ακόμα φορά οι τρεις κριτές αυτοτρολάρονται.

Αρχικά βλέπουμε τον Σωτήρη Κοντιζά, τον Πάνο Ιωαννίδη και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλος να πηγαίνουν σε μία καντίνα και να ζητούν τρία σάντουιτς. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος θέλει να είναι περιποιημένα και τότε ακούγεται ο ιδιοκτήτης της καντίνας να λέει: «Ωπ, δε σε είδα. Είναι κι αυτό ψηλό;» και τότε οι άλλοι δύο ξεσπούν σε γέλια. Τα τρία σάντουιτς είναι έτοιμα και τότε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αναφωνεί: «Που να δείτε και το τέταρτο».

Στο trailer του MasterChef κάποια στιγμή εμφανίζονται και παλαιότεροι παίκτες όπως οι: Χρήστος Μπάρκας, Σελίμ, Σπυριδούλα Καραμπουτάκη, Ασημίνα Ουστάλι, Γωγώ Δελογιάννη, Μανώλης Σαρρής.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Μάλιστα πριν λίγες μέρες ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος από το Master Chef έστειλε μήνυμα "φωτιά" λίγο πριν την έναρξη του διαγωνισμού! «Να πάρεις ταξί...»!