Ελένη Μενεγάκη: Βγήκε με τον Γιάννη Λάτσιο κι εκείνος «καρφώθηκε» στα μποτάκια της! Είναι σε έκπτωση, από 99 ευρώ τώρα....

Τα εγκρίνει και ο Γιάννης!

Αρθρογράφος: Λίλη Αγγελοπούλου
Λίλη Αγγελοπούλου
Youweekly Editor
Ελένη Μενεγάκη: Βγήκε με τον Γιάννη Λάτσιο κι εκείνος «καρφώθηκε» στα μποτάκια της! Είναι σε έκπτωση, από 99 ευρώ τώρα....

Η Ελένη Μενεγάκη βγήκε με τον Γιάννη Λάτσιο κι εκείνος «καρφώθηκε» στα μποτάκια της! Είναι σε έκπτωση, από 99 ευρώ τώρα.... 79,95 και ξέρουμε πού θα τα βρεις!

Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν οι δικές μας φωτογραφίες με την συνάντηση κορυφής του Γιάννη Λάτσιου και της Ελένης Μενεγάκη! Το πρώην ζευγάρι, μίλησε για όλα αλλα εμείς εστιάσαμε στο look της.

Η Ελένη, πήγε να συναντήσει τον πρώην άντρα της casual ντυμένη, αλλά με εξαιρετικό στιλ! Φουσκωτό μπουφάν, τσάντα επώνυμου οίκου και δερμάτινο παντελόνι, συνέθεσαν το σύνολό της. Μπορεί στην εκπομπή να την βλέπουμε με φουστάνια και φούστες, όμως στην καθημερινότητά της, η Ελένη Μενεγάκη επιλέγει άνεση και φλατ παπούτσια.

Ξεχωριστή αναφορά πρέπει να γίνει στα μποτάκια της, τα οποία είναι από την εταιρία Tamaris και κοστίζουν από 99,95 τώρα 79,95! Ιδού και η σχετική φωτογραφία:
Ελένη Μενεγάκη

Ελένη Μενεγάκη - Γιάννης Λάτσιος: Ευτυχισμένοι ξανά μαζί! Φωτογραφίες ντοκουμέντο από την τρίωρη συνάντησή τους!

Αποκλειστικές φωτογραφίες ντοκουμέντο φέρνει το Youweekly.gr στην δημοσιότητά από την τρίωρη συνάντηση του Γιάννη Λάτσιου με την Ελένη Μενεγάκη! Ευτυχισμένοι ξανά μαζί, οι δυο τους απόλαυσαν ένα δείπνο!

Δεν έχουν περάσει παρά λίγοι μήνες από τότε που σχολιάζοντας ένα ρεπορτάζ στην εκπομπή της για τον χωρισμό ενός ζευγαριού της ελληνικής shwobiz, η Ελένη Μενεγάκη είχε «φωτογραφίσει» με μία δήλωσή της όσα συνέβησαν τα πρώτα χρόνια από το διαζύγιό της με τον Γιάννη Λάτσιο.

Είχε πει τότε: «Όταν πρωτοχωρίζεις δεν μπορείς να έχεις στρωτές και ωραίες σχέσεις, σχέσεις που τις θαυμάζεις. Θα περάσεις όλη αυτή τη φάση που πρέπει, θα ηρεμήσουν τα πνεύματα, θα κάνει η νέα φάση σχέσης τον κύκλο της και μετά θα μπορείς να είσαι καλά». Λίγα 24ωρα από την έλευση της νέας χρονιάς που σηματοδοτεί και τη συμπλήρωση δέκα χρόνων από τον κοινής συναίνεσης χωρισμό τους που προκάλεσε σάλο, o φωτογραφικός φακός του YOU «συνέλαβε» αποκλειστικά τους δυο στην Κηφισιά, σε μια πολύωρη μάλιστα συνάντηση. Είναι η πρώτη φορά που αντιλαμβανόμαστε και με εικόνα πια την αληθινή σχέση που έχουν σήμερα οι δύο πρώην σύζυγοι ύστερα από τις μικρές τρικυμίες που πέρασαν όλα αυτά τα χρόνια και τους οδήγησαν ακόμη και να αντιδικήσουν στις αίθουσες των δικαστηρίων για το μοίρασμα της κοινής τους περιουσίας.

Η Ελένη εκείνη την ημέρα έφτασε σε πολύ γνωστό bistro-restaurant που βρίσκεται σε κεντρικό σημείο της Κηφισιάς λίγο μετά τις πέντε το απόγευμα βάζοντας το αυτοκίνητό της στο πάρκινγκ. Περπάτησε μέχρι το μαγαζί, όπου εκεί την υποδέχτηκε στην είσοδο ο Γιάννης Λάτσιος. Φυσικά, οι λίγοι θαμώνες που βρίσκονταν εκείνη την ώρα εκεί σχεδόν δεν πίστευαν στα μάτια τους βλέποντας τους επώνυμους πελάτες να περνούν χαμογελαστοί την πόρτα της εισόδου. Το πρώην ζευγάρι κάθισε για τρεις ώρες σε ένα τραπέζι μόνο για δύο, σχεδόν στη γωνία του μαγαζιού, με τον πρώην διευθυντή Προγράμματος του ΑΝΤ1 να κάνει ένα ολιγόλεπτο διάλειμμα για να βγει έξω και να καπνίσει ένα τσιγάρο. Η συνομιλία τους είχε μια μεγάλη γκάμα συναισθημάτων: περισυλλογή, γέλια, πειράγματα, νάζια, σκέψεις, απορίες και εκφράσεις θαυμασμού.

Οι παρέες που κάθονταν γύρω τους άρχιζαν σιγά σιγά να φεύγουν, αλλά εκείνοι παρέμεναν εκεί. Η γλώσσα του σώματος και των δύο πρόδιδε πως συζητούσαν αρχικά για σοβαρά ζητήματα που δεν ήταν μόνο τα τρέχοντα που αφορούν τα τρία παιδιά τους, καθώς γι' αυτά έχουν πολύ συχνή τηλεφωνική επικοινωνία. Στο τραπέζι τέθηκαν και επαγγελματικά ζητήματα. Η φετινή χρονιά, άλλωστε είναι πολύ κρίσιμη για το επαγγελματικό μέλλον της παρουσιάστριας λόγω λήξης του συμβολαίου της με τον Alpha και εκείνη πάντα στις πολύ κομβικές στιγμές της επαγγελματικής της ζωής τον συμβουλευόταν, όχι μόνο γιατί εμπιστευόταν την κρίση του, αλλά και γιατί εκείνος είναι άριστος γνώστης της τηλεοπτικής αγοράς ακόμη και τώρα που δεν είναι ενεργό στέλεχος κάποιου καναλιού. Η συνάντησή τους δεν κρίνεται καθόλου τυχαία για την κρίσιμη χρονική στιγμή που επιλέχθηκε να γίνει. Μέχρι τις αρχές Μαρτίου, εξάλλου, σύμφωνα με τα τηλεοπτικά «πηγαδάκια» αναμένονται εξελίξεις που αφορούν την παρουσιάστρια.

Βλέμματα τρυφερότητας στον πρώην σύζυγό της

ALPHA Ελένη Μενεγάκη


Ευτυχισμένοι μαζί... ξανά!

Και ενώ ήδη είχαν γευματίσει ελαφρά και αφού το διπλανό τους τραπέζι μετά από δύο ώρες παραμονής τους στο μαγαζί είχε αδειάσει, η Ελένη και ο Γιάννης αποφάσισαν να αλλάξουν θέση και να μοιραστούν τον ίδιο καναπέ. Κάθισαν σε απόσταση αναπνοής και για πρώτη φορά είδαμε την παρουσιάστρια να ξεκαρδίζεται δυνατά με όσα εκείνος της έλεγε. Η Ελένη έπιανε τα μαλλιά της, γελούσε, κουνούσε το κεφάλι της με ενθουσιασμό κάνοντας τις κλασικές χειρονομίες όπως την έχουμε συνηθίσει τηλεοπτικά όταν βρίσκεται σε πολύ εύθυμη διάθεση.

Με τη γλώσσα του σώματος

Ελένη Μενεγάκη

Και ενώ εκείνος προτίμησε να πιει λευκό κρασί, κάποια στιγμή η Ελένη παρήγγειλε την αγαπημένη της παγωμένη μπύρα. Άρχισαν να χειρονομούν μεταξύ τους υποστηρίζοντας ο καθένας την άποψή του, χωρίς ωστόσο να δείχνουν πως διαφωνούν. Στα πιο προσωπικά ζητήματα που συζητήθηκαν εκείνο το βράδυ περιλαμβάνονταν και οι σπουδές του γιου τους Άγγελου από την επόμενη χρονιά.

Η σχέση τους σε άλλη διάσταση

Πέρασε πολύς καιρός μέχρι οι δυο τους να σβήσουν τις εντάσεις του παρελθόντος. Γύρισαν σελίδα στη ζωή τους και κατάφεραν μετά από κοινή προσπάθεια να βρουν αυτή τη χρυσή ισορροπία που να τους επιτρέπει να κρατήσουν μια φιλική επαφή, όπως διατηρούσαν και πριν από τον γάμο τους. Η προσωπική ζωή του καθενός έχει τραβήξει μια διαφορετική ρότα, ειδικά μετά τον δεύτερο γάμο της Ελένης, οπότε ήταν φυσικό και επόμενο η ωριμότητα του χρόνου να λειτουργήσει προς όφελός τους.

Ελένη Μενεγάκη Γιάννης Λάτσιος

Tο φιλί του αποχαιρετισμού

Λίγο πριν από τις εννέα το βράδυ αποφάσισαν να αποχωρίσουν από το μαγαζί, με τον Γιάννη Λάτσιο να ζητά και να πληρώνει τον λογαριασμό. Η Ελένη κρατούσε και μερικά δώρα για τα παιδιά που εκείνος της είχε δώσει και χωρίς να τους ενοχλεί η παρουσία του φωτογραφικού φακού αποχαιρετίστηκαν με ένα φιλί φεύγοντας ο καθένας προς διαφορετική κατεύθυνση αλλά με μια αίσθηση ότι θα επαναλάβουν σύντομα το ραντεβού τους.

Πρόσφατα, μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr τους είχε απαθανατίσει στο σχολείο της κόρη τους και η Ελένη είχε κλέψει όλα τα βλέμματα με το κόκκινο σύνολό της!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ