Ειρήνη Καζαριάν: Αποκάλυψε την πραγματική ηλικία της αδερφής της! Πόσο την κάνετε;

Το έβγαλε στην... φόρα!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ειρήνη Καζαριάν: Αποκάλυψε την πραγματική ηλικία της αδερφής της! Πόσο την κάνετε;

Η Ειρήνη Καζαριάν αποκάλυψε την πραγματική ηλικία της αδερφή της, Μαρίας. Πόσο κάνετε την παίκτρια του «My style rocks»;

Η νικήτρια του GNTM βρέθηκε καλεσμένη στο «The 2night show» και αναφέρθηκε τόσο στην προσωπική της ζωή, όσο και στα επαγγελματικά της.

Μεταξύ άλλων μίλησε για την αδερφή της, η οποία έχει λάβει μέρος στο show μόδας και έχει ακούσει πολύ καλά σχόλια για τις εμφανίσεις της. Ενώ, αποκάλυψε και την πραγματική της ηλικία.

Όπως είπε, είναι τρία χρόνια μεγαλύτερη της. Συνεπώς, αν είναι εκείνη 22 ετών, η Μαρία είναι 25.

«Είναι τρία χρόνια μεγαλύτερή μου η Μαρία. Δεν ασχολείται με το μόντελινγκ. Συζητήσαμε σαν οικογένεια, όταν μας είπε για το My Style Rocks, αλλά το ήθελε πολύ. Είναι πολύ χαρούμενη. Εγώ της έλεγα να πάει, γιατί όχι; Θα περάσει ωραία. Με τη Μαρία φέρνουμε εμφανισιακά, αλλά δε μοιάζουμε. Σαν προσωπικότητες είμαστε η μέρα με τη νύχτα. Είναι η καλύτερή μου φίλη, τα λέμε όλα» δήλωσε η Ειρήνη Καζαριάν.

Επίσης, δεν δίστασε να «σπάσει» την σιωπή της για το GNTM...

Ειρήνη Καζαριάν: Παρακολούθησε την πρεμιέρα του My Style Rocks και στήριξε δημόσια την αδερφή της!

Την πρεμιέρα του My Style Rocks παρακολούθησε την Ειρήνη Καζαριάν και φυσικά στήριξε δημόσια την αδερφή της!

Εχθές ο διαγωνισμός μόδας και στιλ του ΣΚΑΪ έκανε την λαμπερή πρεμιέρα του και είδαμε τα νέα 11 κορίτσια να κάνουν την πρώτη τους πασαρέλα και να προσπαθούν να εντυπωσιάσουν την κριτική επιτροπή με τις ενδυματολογικές τους επιλογές.

Μια από τις διαγωνιζόμενες είναι η Μαρία Καζαριάν, η αδερφή της Ειρήνης, της περσινής νικήτριας του GNTM.

Έτσι λοιπόν η Ειρήνη Καζαριάν παρακολούθησε τη Μαρία στην πρεμιέρα του My style rocks και δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram με την αδερφή της στο παιχνίδι θέλοντας να την στηρίξει και δημόσια!

Η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά: «Δείτε αυτή τη γυναίκα», εκφράζοντας με αυτόν τον τρόπο το θαυμασμό της για την αδερφή της!

Δείτε την σχετική δημοσίευση:

Μαρία Καζαριάν Ειρήνη Καζαριάν My Style Rocks

Ειρήνη - Μαρία Καζαριάν: Βγαλμένες από "παραμύθι"! Δεν μπορούσε κανείς να πάρει το βλέμμα του από πάνω τους!

Δεν μπορούσε κανείς να πάρει το βλέμμα του από πάνω τους, μιας και ήταν λες και βγήκαν από "παραμύθι"! Μια μοναδική εμφάνιση έκαναν οι αδερφές Καζαριάν! Η Ειρήνη και η Μαρία, θέλησαν να "ξεσκάσουν" και να γιορτάσουν την νέα χρονιά. Για αυτό βγήκαν έξω και "μαγνήτισαν" τους πάντες!

Οι δυο τους αποφάσισαν να περάσουν μια οικογενειακή βραδιά, και για αυτό τα "έσπασαν" στο BOX!

Ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly ήταν εκεί και τις "τσάκωσε" να ποζάρουν αγκαλιά, δίνοντας φιλιά. Πιο χαρούμενες από ποτέ, οι δυο αδερφές έκαναν τους πάντες μέσα στο μαγαζί να γυρίσουν να της κοιτάξουν με τις εντυπωσιακές τους εμφανίσεις.

Οι δυο τους επέλεξαν ρομαντικές εμφανίσεις στις αποχρώσεις του ροζ και του άσπρου, που τόνιζαν τα χαρακτηριστικά τους, ενώ φρόντισαν και να τονίσουν τα πρόσωπά τους με αρκετό μακιγιάζ, ώστε να αναδείξουν την φυσική τους ομορφιά.

 Ειρήνη - Μαρία Καζαριάν έξοδος Ειρήνη - Μαρία Καζαριάν εμφάνιση

Δείτε επίσης την Ειρήνη Καζαριάν, που επιλέγει τα πιο stylish ρολόγια και τι μας προτείνει να δοκιμάσουμε!