Σοκ! Πασίγνωστος ηθοποιός έπαθε σήψη και πέθανε από πνευμονία!

Ήταν περιτριγυρισμένος από την οικογένεια του!

Σοκ! Πασίγνωστος ηθοποιός έπαθε σήψη και πέθανε από πνευμονία!

Σοκ προκάλεσε η είδηση ότι πασίγνωστος ηθοποιός έπαθε σήψη και πέθανε από πνευμονία.

Πασίγνωστος ηθοποιός βρήκε τραγικό θάνατο, μετά από πνευμονία. Ο Ντέρεκ Φγούλτς, πέθανε στην ηλικία των 82 ετών με την οικογένειά του γύρω από το κομοδίνο του στις πρωινές ώρες του σήμερα το πρωί. Δ

Ο ηθοποιός που γεννήθηκε στο Λονδίνο ήταν γνωστός για το ρόλο του ιδιωτικού γραμματέα Μπέρνατν Γούλει στον "Yes Minister" και για το ρόλο του ως Όσκαρ Μπλάκεν στο μακροχρόνιο αστυνομικό δράμα Heartbeat. Από την ζωή έφυγε μάλιστα, και πολυαγαπημένη ηθοποιός στα 95 της χρόνια, που σημαίνει ότι ο θρήνος στον καλλιτεχνικό κόσμο δεν σταματάει!

ηθοποιός θάνατος

Ο ηθοποιός πέθανε στο Royal United Hospitals Bath στις πρωινές ώρες του σήμερα το πρωί, αφού υπέφερε από πνευμονία που οδήγησε σε καρδιακή ανεπάρκεια που προκλήθηκε από σήψη.

Περιτριγυρισμένος από την οικογένειά του πέθανε και αφήνει πίσω τους γιους Τζάμι και Τζέρεμι.

Σπούδασε στη Βασιλική Ακαδημία Δραματικής Τέχνης στο Λονδίνο. Η πρώτη επαγγελματική του δουλειά ήταν στο θέατρο Prince of Wales στο Colwyn Bay το 1958.

Έκανε το ντεμπούτο του στο West End στο The Miracle Worker πριν παίξει ρόλους σε ταινίες όπως το Tamahine, το East Of Sudan και το Hotel Paradiso.

athensmagazine.gr

Ακόμη μία θλιβερή είδηση που σόκαρε τον καλλιτεχνικό χώρο, μετά την αυτοκτονία γνωστού σεναριογράφου!

Θλίψη! Έφυγε από την ζωή γνωστή ηθοποιός

Θλίψη προκάλεσε η είδηση ότι έφυγε από την ζωή γνωστή ηθοποιός που είχε παίξει σε πολλές σειρές και ταινίες.

Ο λόγος για την Norma Michaels που έφυγε σε ηλικία 95 ετών. Την είδηση του θανάτου της έκανε γνωστή η οικογένεια της ηθοποιού με ανακοίνωση της.

Η ίδια μετρούσε πάνω από 60 χρόνια καριέρας και σημείωσε αρκετές επιτυχίες τόσο σε σειρές αλλά και σε ταινίες. Η είδηση του θανάτου της σκόρπισε την θλίψη στο Χόλιγουντ.

ηθοποιός θάνατος

H ίδια είχε συνολικά πάνω από 100 συμμετοχές τόσο σε ταινίες αλλά και σε επιτυχημένες σειρές στην τηλεόραση.