Φήμες «φωτιά» για την Μέγκαν Μαρκλ! Φεύγουν υπάλληλοι από την έπαυλη - Έφυγε οριστικά για Καναδά;

Τι συμβαίνει;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Φήμες «φωτιά» για την Μέγκαν Μαρκλ! Φεύγουν υπάλληλοι από την έπαυλη - Έφυγε οριστικά για Καναδά;

Φήμες «φωτιά» έχουν σκάσει τις τελευταίες ώρες για την Μέγκαν Μαρκλ. Υπάλληλοι φεύγουν από την έπαυλη τους και λένε πως έφυγε οριστικά για Καναδά.

Όπως αναφέρει η Mirror, τουλάχιστον δύο μόνιμοι υπάλληλοι, ένας μάνατζερ και μία καθαρίστρια, απομακρύνθηκαν από το Frogmore Cottage, ενώ η Daily Mail τονίζει ότι και άλλοι εργαζόμενοι του ζευγαριού έφυγαν και θα χρησιμοποιηθούν σε άλλες δουλειές της βασιλικής οικογένειας.

Αυτό ωστόσο προκάλεσε έντονες φήμες πως η Μέγκαν Μαρκλ, που ήδη βρίσκεται στον Καναδά, δεν σκοπεύει να επιστρέψει μόνιμα ξανά στην Βρετανία.

«Ενημερώθηκαν πως θα πάνε στο Παλάτι και θα αναλάβουν άλλους ρόλους εκεί. Για όλους αποτελεί ένα σοκ. Ένοιωθαν περήφανοι για την δουλειά που έκαναν στο εξοχικό. Στο Μπάκιγχαμ υπάρχουν ανάγκες για δουλειές όλη την ώρα», σχολίασε πηγή στην Mail για τους εργαζόμενους, που σύμφωνα με το δημοσίευμα αφαίρεσαν ότι υπήρχε μέσα σε αυτό, κάτι που προκάλεσε τις φήμες για «μόνιμη» εγκατάσταση της Μαρκλ στον Καναδά και περιμένει τον Πρίγκιπα Χάρι.

Πότε θα «ελευθερωθούν» από την Βασίλισσα Ελισάβετ; Μπορεί να καθυστερήσει μέχρι και έξι μήνες...

Μέγκαν Μαρκλ: Η πρώτη εμφάνιση μετά το Megxit! Που εμφανίστηκε και ποια η κατάσταση της;

Η Μέγκαν Μαρκλ έκανε την πρώτη της εμφάνιση μετά το Megxit! Που εμφανίστηκε και ποια η κατάσταση της;

Η Μέγκαν Μαρκλ αποχώρησε από το αρχοντικό της όπου διαμένει με τον μικρό Άρτσι και έφτασε στο αεροδρόμιο Βικτόρια Χάρμπουρ, όπου εθεάθη χαρούμενη και χαλαρή να γελά με την ομάδα ασφαλείας της πριν επιβιβαστεί σε ένα υδροπλάνο για να επισκεφθεί την ηπειρωτική χώρα.

Στην συνέχεια, η Μέγκαν Μαρκλ, που φορούσε μπότες και ένα γούνινο μπουφάν με κουκούλα για να αντιμετωπίσει το κρύο και το χιόνι, πραγματοποίησε μια επίσκεψη – έκπληξη στο Downtown Eastside Women’s Center στο Βανκούβερ για να «προσφέρει υποστήριξη» και να «ενισχύσει το πνεύμα των εργαζομένων».

Στη συνέχεια πραγματοποίησε μια εμφάνιση έκπληξη στο Downtown Eastside Women’s Center στο Βανκούβερ για να υποστηρίξει το «πνεύμα των εργαζομένων».

Υπάλληλος του καταφυγίου έκανε γνωστό πως έμαθε για την επίσκεψη της λίγο πριν φτάσει και πως πέρασε χρόνο με τους διευθυντές του κέντρου. Το συγκεκριμένο καταφύγιο γυναικών παρέχει συμβουλευτική, ένα πιάτο ζεστό φαγητό και καλύπτει τις βασικές ανάγκες γυναικών και παιδιών που έχουν ανάγκη. «Ρώτησε τι θα χρειάζονταν οι γυναίκες όσον αφορά την υποστήριξη. Ήταν μια ωραία συνάντηση» είπε ο υπάλληλος.

Μάλιστα φωτογραφήθηκε χαμογελαστή με το προσωπικό του κέντρου.«Δείτε με ποιον ήπιαμε τσάι σήμερα. Η δούκισσα του Σάσεξ, Μέγκαν Μαρκλ, μας επισκέφθηκε σήμερα για να συζητήσουμε θέματα που επηρεάζουν τις γυναίκες της κοινότητας» έγραψε η ανάρτηση στο Facebook.

Look who we had tea with today! The Duchess of Sussex, Meghan Markle, visited us today to discuss issues affecting women in the community. 💜

Posted by Downtown Eastside Women's Centre on Tuesday, January 14, 2020

Ήταν η πρώτη φορά που η Μέγκαν Μαρκλ εθεάθη σε δημόσιο χώρο από την στιγμή που έφυγε στον Καναδά και άφησε πίσω της την Βρετανία.

Σκάνδαλο δημιουργήθηκε επίσης και όταν ανακοινώθηκε πως η Meghan έδωσε πληρωμένη απάντηση!