Φλορίντα Πετρουτσέλι: Δεν θα πιστέψετε πως είναι το σπίτι της! Εικόνες από μέσα!

Λίγο πριν γεννήσει η ίδια μιλάει για τα πάντα!

Φλορίντα Πετρουτσέλι: Δεν θα πιστέψετε πως είναι το σπίτι της! Εικόνες από μέσα!

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι έκανε μια μοναδική εμφάνιση στην "Φωλιά των ΚουΚου" και δεν θα πιστέψετε πόσο υπέροχο είναι το σπίτι της! Η ίδια άνοιξε την κατοικία της και μας έδειξε εικόνες από μέσα!

Μίνιμαλ, και μοντέρνο, το σπίτι του ζευγαριού είναι πιο λαμπερό από όσα σπίτια έχουμε δει!

Εκτός όμως από το σπίτι της, η παρουσιάστρια μίλησε για την εγκυμοσύνη της, αλλά και το βάρος της, αποκαλύπτοντας πως στο πρώτο της παιδί είχε χάσει τα παραπανίσια κιλά μέσα στις πρώτες 15 μέρες.

Δείτε αναλυτικά όλη την συνέντευξή της και τα όσα αποκάλυψε στο παρακάτω βίντεο.

Εσείς έχετε δει την κόρη της; Έχει μεγαλώσει πολύ! Δείτε τα τρυφερά παιχνίδια στο σπίτι, μαζί με την μανούλα της!

Φλορίντα Πετρουτσέλι: Φέρνει τα Χριστούγεννα σπίτι της και η κόρη της "τρελαίνεται"!

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι φέρνει επιτέλους τα Χριστούγεννα στο σπίτι της και η αγαπημένη της κόρη "τρελαίνεται" τελείως με τους στολισμούς!

Τα Χριστούγεννα είναι χωρίς καμία αμφιβολία, η αγαπημένη γιορτή των παιδιών. Η αγαπημένη παρουσιάστρια το γνωρίζει καλά και έτσι φροντίζει να μεταφέρει στο σπίτι της όλη την αύρα των γιορτών!

Ελεονώρα Μελέτη: Ευχήθηκε δημόσια χρόνια πολλά στην Φλορίντα Πετρουτσέλι και αποκάλυψε πόσα χρόνια είναι φίλες!

Στην τελευταία της ανάρτηση στο Instagram, η Φλορίντα Πετρουτσέλι μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους το χριστουγεννιάτικο της δέντρο αλλά και τα κουλουράκια που έψησε μαζί με τα δώρα της μικρής.

Η κόρη της φυσικά τρελάθηκε με τον Άγιο Βασίλη και ξεκίνησε να πειράζει όλα τα στολίδια που υπήρχαν πάνω στο δέντρο!

Φλορίντα Πετρουτσέλι: Ποζάρει με την κορούλα της και στέλνει το πιο υπέροχο μήνυμα!

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι πλέει σε πελάγη ευτυχίας! Ποζάρει στο Instagram μαζί με την κορούλα της και στέλνει στο κοινό το πιο υπέροχο μήνυμα!

Η αγαπημένη παρουσιάστρια ανακοίνωσε χτες τη χαρμόσυνη είδηση για τη δεύτερη της εγκυμοσύνη και δέχτηκε πολλά μηνύματα από τους followers της! Μαζί με το σύντροφό της, Άρη Γούτο, η Φλορίντα ετοιμάζονται να αποκτήσουν το δεύτερο παιδί τους.

Baby Boom! Γνωστή Ελληνίδα δημοσιογράφος έγινε μαμά!

Σήμερα, θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο για τα υπέροχα μηνύματα που της έστειλε με μία γλυκιά φωτογραφία της στο Instagram. Αγκαλιά με την κόρη της, Μαίρη, η Φλορίντα στέλνει ένα υπέροχο ευχαριστήριο μήνυμα:

«Σας ευχαριστώ τόσο πολύ για όλα τα μηνύματα και της αμέτρητες ευχές που στείλατε ! Εγώ και η Μαίρη είμαστε πολύ χαρούμενες και περιμένουμε με ανυπομονησία το αδερφάκι της» ήταν τα λόγια της.