Ελένη: "Πανικός"! Δεν θα πιστέψετε ποια πιστεύει πως μοιάζει με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου!

Τι δήλωσε η παρουσιάστρια;

Ελένη:

"Πανικός" προκλήθηκε στο πλατό της Ελένης Μενεγάκη με την δήλωσή της! Δεν θα πιστέψετε ποια πιστεύει πως μοιάζει με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου!

Αφορμή για την δήλωσή της στάθηκε η νέα αγαπημένη του Μπράντλεϊ Κούπερ, η οποία και είπε πως της θυμίζει την γνωστή παρουσιάστρια!

Πιο συγκεκριμένα ανέφερε, «Κάντην αυτή την κοπέλα ξανθιά. Μου θυμίζει την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Δες τα χείλια. Δες το πρόσωπο, το φρύδι και βάλτης και μια ξανθιά καούκα. Γιατί δεν είναι όμορφη η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου; Κούκλα είναι. Είπα ποτέ πως είναι άσχημη η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου; Εγώ την ομορφιά την αναγνωρίζω και την φωνάζω. Αν έχω σε ένα πράγμα κόλλημα είναι όταν βλέπω κάτι όμορφο, το φωνάζω».

Ο λόγος για την Ana de Armas! Εσείς τι λέτε μοιάζουν;

Κωνσταντίνα  Σπυροπούλου Ελένη

Γνωρίζατε τον λόγο ωστόσο που οι δυο παρουσιάστριες είχαν σταματήσει να μιλάνε;

Ελένη Μενεγάκη για Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: "Άμα είμαι μες στη μόδα και με κοιτάζω και τρομάζω, τι να το κάνω;" (Βίντεο)

Σκληρή κριτική στην εμφάνιση της παρουσιάστριας του ΣΚΑΪ έκανε σήμερα το μεσημέρι η Ελένη Μενεγάκη μέσω της εκπομπής της. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Νέος έρωτας στην ελληνική showbiz! Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού μετά την αποκάλυψη της σχέσης του!

Πιο συγκεκριμένα, η Ελένη Μενεγάκη είπε μεταξύ άλλων: "Η Κωνσταντίνα, ας πούμε. Η Κωνσταντίνα είναι ένα νέο κορίτσι. Δεν είναι ότι την βλέπεις σήμερα και πριν από 20 χρόνια. Είναι σήμερα και πριν από 7-8 χρόνια. Εδώ το πρόσωπό της είναι το ίδιο. Εσύ βλέπεις κάτι άλλο;".

Και συμπλήρωσε: "Γι’ αυτό έρχομαι εγώ και λέω πάντα: Ρε παιδιά μην την πατάμε με τις μόδες. Εμείς να κάνουμε αυτά που μας πάνε, να βλέπουμε τον εαυτό μας όμορφο στον καθρέφτη, όχι να μας λένε οι άλλοι:

Δείτε ακόμη: Πασίγνωστος ηθοποιός πρόδωσε τον αριθμό του στο... Twitter!

Μπράβο είσαι μες στη μόδα. Άμα είμαι μες στη μόδα και με κοιτάζω και τρομάζω, τι να το κάνω;" είπε η παρουσιάστριας της μεσημεριανής ζώνης του Alpha.