Φωτεινή Αθερίδου: Δηλώνει κουρασμένη και τα σχόλια στο Instagram "πέφτουν" βροχή!

"Έριξε" τα social!

Φωτεινή Αθερίδου: Δηλώνει κουρασμένη και τα σχόλια στο Instagram

H Φωτεινή Αθερίδου δηλώνει κουρασμένη χωρίς ενδοιασμούς και τα σχόλια στο Instagram "πέφτουν" βροχή! Τι είναι αυτό που την έχει εξαντλήσει;

Η ίδια ως λάτρης των social media, θέλησε να μοιραστεί το πως νιώθει μαζί με τους ακόλουθούς της!

Πιο χαρακτηριστικά έγραψε, «Μονόλογος κούρασης: Με λένε Φωτεινή και είμαι καλά !Με λένε φωτεινή και είμαι καλά!Με λένε Φωτεινή και είμαι καλά !? Με λένε Φωτεινή και είμαι καλά ;;;». Τότε ήταν που και οι θαυμαστές της έσπευσαν να της απαντήσουν και να της πουν ότι έχει δίκιο και χρειάζεται λίγο χρόνο ξεκούρασης.

Δείτε επίσης την φωτογραφία, με την ίδια και τον μικρό της αγκαλιά να στολίζουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο, που μοιράστηκε με όλους μας!

Φωτεινή Αθερίδου: H φωτογραφία της συγκινεί! Τα γλυκά λόγια που "έριξαν" το Instagram!

H φωτογραφία της Φωτεινής Αθερίδου συγκινεί! Η ίδια διανύει μια από τις καλύτερες στιγμές της ζωής της και δεν σταματάει να το μοιράζεται! Τα γλυκά λόγια της "έριξαν" το Instagram!

Η αγαπημένη ηθοποιός περνάει τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής της μαζί με το νεογέννητο γιο της και τον αγαπημένο της Κωνσταντίνα Μαγκλάρα.

Θέλοντας λοιπόν να ευχηθεί σε όλους μια καλή χρονιά, η ίδια ανέβασε μια "τρυφερή" φωτογραφία, γράφοντας, «Το 2019 ήρθε να μου μάθει ότι η αγάπη δεν είναι κάτι που λέγεται … είναι κάτι που δίνεται … χάρη σε αυτούς τους δυο και για αυτούς τους δυο μαθαίνω σιγά σιγά να αγαπώ … εύχομαι το ίδιο σε όλους ! Καλή χρόνια να έχουμε».

Δείτε την επίσης πριν από λίγες μέρες, που στόλισε αγκαλιά με τον μικρό της το χριστουγεννιάτικο δέντρο, και το μοιράστηκε με όλους μας!

Φωτεινή Αθερίδου: Ταΐζει τον μπέμπη της και το Instagram "λιώνει"! Το μήνυμα... όλο νόημα!

Η Φωτεινή Αθερίδου είναι η πιο cool μαμά! Ανέβασε φωτογραφία στην οποία ταΐζει τον μπέμπη της και το Instagram για μία ακόμη φορά "λιώνει"! Μάλιστα τη φωτογραφία συνόδευσε και ένα μήνυμα το οποίο ήταν... όλο νόημα!

Η αγαπημένη ηθοποιός περνάει τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής της μαζί με το νεογέννητο γιο της και τον αγαπημένο της Κωνσταντίνα Μαγκλάρα.

Μάλιστα πριν από λίγες μέρες, η ηθοποιός στόλισε αγκαλιά με τον μικρό της το χριστουγεννιάτικο δέντρο, ένα στιγμιότυπο που επίσης μοιράστηκε μέσω Instagram!

«Η ζωή ένα μυστήριο , κι ο εαυτός μας ένα άλλο .. σε γενικές γραμμές: "ξχηργχησησβηχηρησοαξγσγηχξρβσηηδηρβσιγχησησηχησησηχηξοδηρηχιχωσξχξης"» έγραψε κάτω από τη φωτογραφία και τα likes έπεσαν βροχή!