My Style Rocks: "Λύγισε" η Κιάρα Μαρκέζη! Δεν μπόρεσε να κρατήσει τα δάκρυά της και...

Τι συνέβη;

My Style Rocks:

"Λύγισε" η Κιάρα Μαρκέζη στο πλατό του My Style Rocks! Δεν μπόρεσε να κρατήσει τα δάκρυά της και χρειάστηκε μαντηλάκι για να τα "κρύψει"!

Αφού έκανε την πασαρέλα της και παρουσίασε το κόνσεπτ της, είδε πως η βαθμολογία της δεν ήταν τόσο καλή, όσο περίμενε!

Μάλιστα ο Κουδουνάρης της σχολίασε ότι φαίνεται πως φοράει κάθε μέρα το ίδιο look, και με το που είδε την βαθμολογία της, δεν άντεξε και "ξέσπασε".

Από το πρώτο κιόλας επεισόδιο το Twitter πήρε "φωτιά" από... ατάκες τύπου "Ο Γαβαλάς είπε στην εγγονή του Τσοχατζόπουλου ότι ξέρει τον παππού της από την φυλακή ή όχι ακόμη;"

Κιάρα Μαρκεζή: Ξεχάστε όπως την ξέρατε! Η παίκτρια του My Style Rocks άλλαξε τελείως τα μαλλιά της!

Ξεχάστε την Κιάρα Μαρκεζή όπως την ξέρατε! Η εγγονή του Άκη Τσοχατζόπουλου που γνωρίσαμε μέσα από το My Style Rocks άλλαξε τελείως τα μαλλιά της.

Οι παίκτριες του παιχνιδιού εισέβαλαν στο μεσημέρι της Πέμπτης στο «Καλό Μεσημεράκι» του Νίκου Μουτσινά. Οι ίδιες συνομίλησαν για λίγο με τον παρουσιαστή.

Εκεί είχαμε και μια αποκάλυψη καθώς η Κιάρα Μαρκεζή, εμφανίστηκε με νέο look αφού είχε κόψει τα μαλλιά της αγορέ. Τα γυρίσματα είναι κάποιες μέρες πίσω, οπότε ενδεχομένως να αργήσουμε λιγάκι να την δούμε έτσι στην τηλεόραση.

Κιάρα Μαρκεζή Τσοχατζόπουλος

Από το πρώτο κιόλας επεισόδιο το Twitter πήρε "φωτιά" από... ατάκες τύπου "Ο Γαβαλάς είπε στην εγγονή του Τσοχατζόπουλου ότι ξέρει τον παππού της από την φυλακή ή όχι ακόμη;"

My style rocks: To ξέσπασμα της Κιάρας Μαρκεζή «Το να αναφέρονται στον παππού μου είναι...»

Η Κιάρα Μαρκεζή μίλησε για την συμμετοχή της στο My Style Rocks και ξέσπασε για τα «όσα αναφέρονται στον παππού της».

Η παίκτρια του παιχνιδιού μόδας αναφέρθηκε στην συμμετοχή της σε αυτό και στα σχόλια που ακούγονται για τον παππού της σε συνέντευξη της στο Secret.

«Αισθάνομαι ωραία για τη συμμετοχή μου στο " My style rocks " και περίεργα για αυτά που λένέ για τον παππού μου»,

«Εγώ αυτήν τη στιγμή κάνω νέο ξεκίνημα και προσπαθώ αρκετό καιρό να δουλέψω στον χώρο της μόδας για να επιβιώσω, θεωρώ ότι το να αναφέρονται στον παππού μου είναι χτύπημα κάτω από τη μέση και δεν έχει καμία σχέση η συμμετοχή μου στο "Μγ Style Rocks”», εξηγεί.

«Στο πλευρό μου είναι πάντα η μητέρα μου, η φωτογράφος Μαρία Μαρκέζη, η οποία με στηρίζει σε κάθε βήμα, είτε επαγγελματικό είτε προσωπικό. Αλλά και σε όλες τις αποφάσεις μου είναι στο πλευρό μου» προσθέτει.

«Θέλω μέσα από τη συμμετοχή μου στο παιχνίδι αυτό να αποδείξω ότι έχω το δικό μου, ξεχωριστό στυλ και, γιατί όχι, επειδή βάζω πάντα ψηλούς στόχους, να κερδίσω» καταλήγει.