Γιάννης Βαρδής: Η "τρυφερή" φωτογραφία προς τιμήν του πατέρα του συγκινεί!

Τι του αφιέρωσε;

Γιάννης Βαρδής: Η

Μια γλυκιά αφιέρωση θέλησε να κάνει ο Γιάννης Βαρδής, και επέλεξε να ανεβάσει μια "τρυφερή" φωτογραφία προς τιμήν του πατέρα του συγκινεί!

Ο ίδιος ως λάτρης των social media, θέλησε να στείλει τις ευχές του στον αγαπημένο του πατέρα και τα λόγια του προκάλεσαν "ρίγος"!

Χαρακτηριστικά έγραψε, “Χρόνια πολλά μπαμπά μου. Χρόνια σου πολλά Αντωνάκη μου. Η πρώτη σου γιορτούλα. Να μας προσέχεις”. Η απουσία του απαραμένει αισθητή τόσο σε εκείνον, όσο και στην υπόλοιπη οικογένεια.

Γιάννης Βαρδής φωτογραφία

Εσείς ακούσατε την εξομολόγηση του τραγουδιστή για τις τελευταίες στιγμές του πατέρα του; Είχε δηλώσει, «Δεν του το είπαμε ποτέ...»

Γιάννης Βαρδής: Το συγκλονιστικό μήνυμα για τον θάνατο του πατέρα του! «Ήρθε η αναθεματισμένη μέρα σου»

Ο Γιάννης Βαρδής έγραψε ένα συγκλονιστικό μήνυμα για τον θάνατο του πατέρα του, γράφοντας πως «ήρθε η αναθεματισμένη μέρα».

Τι έγραψε ο τραγουδιστής στα social media για την συμπλήρωση πέντε χρόνων από την απώλεια του Αντώνη Βαρδή;

Ένα σπαραχτικό μήνυμα έγραψε ο Γιάννης Βαρδής για τον θάνατο του πατέρα του, καθώς σήμερα συμπληρώθηκαν 5 χρόνια από τότε που έφυγε από τη ζωή.

Συγκεκριμένα ο Γιάννης Βαρδής έγραψε: «Ήρθε η αναθεματισμένη μέρα σου. 5 χρόνια σήμερα μπαμπά. Πως περνάει έτσι ο καιρός δεν το πιστεύω ούτε εγώ που το ζω και σε σκέφτομαι καθημερινά. Μεγάλος ο πόνος ακόμα. Προσπαθώ κάθε μέρα να το διαχειριστώ. Θα φύγει ποτέ αυτός ο πόνος; Δεν ξέρω. Είναι μεγάλη η απουσία σου. Λείπει η παρέα σου, το γέλιο σου μέσα στο σπίτι, οι πλάκες σου, ο θυμός σου, οι συμβουλές σου, η επιφυλακτική προστασία σου όταν με έπαιρνες τηλέφωνο να μου πεις να προσέχω στην επιστροφή μετά από κάθε συναυλία. Μεγάλο το κενό.

Γιάννης Βαρδής: Η συγκινητική εξομολόγηση για τις τελευταίες στιγμές του πατέρα του - «Δεν του το είπαμε ποτέ...»!

Μεγάλο και το μουσικό κενό που άφησες. Αλλάζουν οι εποχές. Σκέφτομαι πόσο λείπεις από τη μουσική μας. Κάπου διάβασα πως όταν έφυγε ο Βαρδής πήρε μαζί του και την ελληνική μουσική. Σκληρό αλλά έχει δόση αλήθειας. Να είσαι καλά εκεί που βρίσκεσαι και να θυμάσαι πως ο γιος σου σε αγαπάει όσο κανένας».

Γιάννης Βαρδής: Έξαλλος ο τραγουδιστής! Πρόσβαλαν την μνήμη του πατέρα του!

ρόσβαλαν την μνήμη του πατέρα του Γιάννης Βαρδή και έγινε έξαλλος ο τραγουδιστής. Η κίνηση που τον έβγαλε εκτός εαυτού.

Μέσα από την προσωπική του σελίδα στο facebook καταγγέλλει τον διαχειριστή μιας από τις fan pages με το όνομα του πατέρα του, Αντώνη Βαρδή, καθώς ο λόγω διαχειριστής της σελίδας έκανε αίτημα φιλίας σε κλειστή ομάδα για φλερτ και σεξ.

undefined

«Αυτή η σελίδα που έχει το όνομα του πατέρα μου και αυτοαποκαλείται fan page του πατέρα μου, πριν λίγη ώρα έκανε αίτημα φιλίας σε κλειστή ομάδα για φλερτ και σεξ. Το θεωρώ κάτι απαράδεκτο και θα σας παρακαλέσω όλους να κάνετε αναφορά να κλείσει η σελίδα. Για τη τιμή και την υπόληψη του. Το επόμενο βήμα είναι η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος να μάθω ποιος είναι από πίσω. Ευχαριστώ», έγραψε ο Γιάννης Βαρδής στην ανάρτηση του.

undefined

Γιάννης Βαρδής: Η συγκινητική εξομολόγηση για τις τελευταίες στιγμές του πατέρα του - «Δεν του το είπαμε ποτέ...»!

Μάλιστα, δεν έμεινε μόνο εκεί, αφού τους έστειλε και προσωπικό μήνυμα γράφοντας: «Είναι δυνατόν να διαχειρίζεσαι τη σελίδα με το όνομα του πατέρα μου και να κάνει αίτημα σε κλειστή ομάδα στο fb για σχέσεις και φλερτ».

undefined